markoto 20.09.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 a bo ty jezdzisz zbyt nowymi autami dzis jechalam pierwszy raz golfem dieslem musze powiedziec ze roznica do megana masakryczna, zupelnie inaczej silnik pracuje, inaczej lapie sprzeglo, w megance na podstawie dziweku silnika wiedzialam czy zmieniac bieg czy nie w tym nie wiem nic i jestem cala wydygana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 hihi nieźle no ja u lubego też nie wiem kiedy bieg zmienić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 gdyby mi ise ta meganka tak nie sypala i tyle nie palila to jesli chodzi o jazde byla super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 no moja tez duzo pali. ale pod moja nogą to każde auto jest smokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 ja tez mam ciezka noge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.09.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 mój małz ma meganke na guzika-tyle z plusów, ze nie szuka kluczyków po wszystkich kieszeniach . Pali mu ok 5-6-ropy ale on nie jest demonem przyspieszeń. Moja kobyła za to żre dużo. Mam średnio 10.3 spalania benzyny i jak jadę z małżem to tylko słysze -no po co tak szybko. Chyba też muszę zmienić tego mondziaka na coś inszego, zanim się zacznie sypac, bo jak dotąd nie idzie się do niego przyczepić wcale-no oprócz tego ze muł-ale to nie jest niestety argument dla mojego męża zeby mi kupić nowe auto. A wogóle wybrałabym sie w końcu na tor gokardowy. Byłyście kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 a jakiego masz muła?? ja tez mialam na guzika ale karte musialam wsadzic do dziurki nie bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 no przecie pisze że mondziaka u nas otworzyli jakiś nowy podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 aa ja przeczytalam ze musi zmienic na mondziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 u nas otworzyli jakiś nowy podobno. no reklamowali nawet w antyradio to chyba to http://www.torkartingowy.katowice.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.09.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 (edytowane) ja mam mondeo-tak zwane kum-kum auto. Mąz na szczescie nie musi w aucie nic wsadzac, bo by moment oczekiwania niestety przeniósł się z funkcji: "stanie przed autem" na "siedzenie w aucie" co by mogło być jeszcze gorsze, bo dostęp do kieszeni utrudniony, a i pewnie nie raz trzeba by było wysiąść, co by się wrócic po kartę Jakiś czas temu Mariusz wsiadł do auta i pojechał do gminy. Kartę zostawił w domu(w drzwiach wejsciowych nawiasem mówiąc). No, zatrzymal sie w Gminie, zgasił silnik, poszedł, załatwił co tam miał do załatwienia i.......wrócił do domu........ ..........................na piechotę......................, bo mu karta w Gminie z domu już nie złapała Edytowane 20 Września 2010 przez 78mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.09.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 aa ja przeczytalam ze musi zmienic na mondziaka no co Ty większego mula juz chyba nie ma na świecie.On tylko jak juz się rozpędzi to się toczy pięknie, a tak na lezących policjantach nie wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.09.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 no co Ty większego mula juz chyba nie ma na świecie.On tylko jak juz się rozpędzi to się toczy pięknie, a tak na lezących policjantach nie wyrabia raaaannnyyyy....czolgami po ludziach w mundurach jezdza....co za kraj:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 maya no niestety. polacy juz tak maja że bez tego nie zwolnią policjanci muszą się pod koła rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 to samo ostatnio można powiedzieć o Tobie taaaaaaaa, już nie miałaś co napisać, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 to wszystko z zazdrości o twoje krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 błaaaaaaaaaaaaahahahahahahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 od razu mi sie skojarzylo z mademoiselle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.09.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Nelli Ty sie pytasz??????? To ja sie pytam! Jak to co? Czekamy na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 U Ciebie zapytam bo u mnei nikt nie lazi, czy ktos zna dobry serwis volkswagena na slasku ale takie nieautoryzowany Zależy co potrzebujesz. Przez ostatnie kilka lat jeździłam VW i znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts