Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

a bo ty jezdzisz zbyt nowymi autami :D

dzis jechalam pierwszy raz golfem dieslem musze powiedziec ze roznica do megana masakryczna, zupelnie inaczej silnik pracuje, inaczej lapie sprzeglo, w megance na podstawie dziweku silnika wiedzialam czy zmieniac bieg czy nie w tym nie wiem nic i jestem cala wydygana :)

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mój małz ma meganke na guzika-tyle z plusów, ze nie szuka kluczyków po wszystkich kieszeniach ;).

Pali mu ok 5-6-ropy ale on nie jest demonem przyspieszeń. Moja kobyła za to żre dużo. Mam średnio 10.3 spalania benzyny i jak jadę z małżem to tylko słysze -no po co tak szybko. Chyba też muszę zmienić tego mondziaka na coś inszego, zanim się zacznie sypac, bo jak dotąd nie idzie się do niego przyczepić wcale-no oprócz tego ze muł-ale to nie jest niestety argument dla mojego męża zeby mi kupić nowe auto.

A wogóle wybrałabym sie w końcu na tor gokardowy. Byłyście kiedyś?

ja mam mondeo-tak zwane kum-kum auto.

Mąz na szczescie nie musi w aucie nic wsadzac, bo by moment oczekiwania niestety przeniósł się z funkcji: "stanie przed autem" na "siedzenie w aucie" co by mogło być jeszcze gorsze, bo dostęp do kieszeni utrudniony, a i pewnie nie raz trzeba by było wysiąść, co by się wrócic po kartę :)

Jakiś czas temu Mariusz wsiadł do auta i pojechał do gminy. Kartę zostawił w domu(w drzwiach wejsciowych nawiasem mówiąc). No, zatrzymal sie w Gminie, zgasił silnik, poszedł, załatwił co tam miał do załatwienia i.......wrócił do domu........ ..........................na piechotę......................, bo mu karta w Gminie z domu już nie złapała ;):rolleyes::cool:

Edytowane przez 78mysz