Irma 22.09.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Do pewnej wysokości jesteś w stanie bez drabinki ciąć... Ale Wy sobie poradzicie lepiej niż ja... A później drabinka... A zawsze można alpinistów zatrudnić Ale nie sądzę, że Ty dopuściłabyś do tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 arnikato nie jest kwestia wysokości tylko dostępu. jakoś nie widzę się przedzierającej przez dwumetrowe krzaczory żeby przyciąć rosnące w granicy działki drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 To Ty je chcesz zaraz pod ogrodzeniem wsadzić? Gdzieś czytałam, że musi pozostać odstęp od płotu....Nie pamiętam teraz ile, więc ja wsadzałam 1,5 metra mniej więcej czasami i dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 nawet jakby to bylo 1.5m od plota a potem krzaczory z przodu to sie nie dostaniesz do tych posadzonych z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 tak. chce je sadzić tuż przy płocie, ale tak jak zauważyła markotka to nie ma znaczenia w tej sytuacji. arnika jak ja bym wsadzila pierwsze roślinki półtora metra od płotu to pół rabaty miałabym w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 no chyba ze planujesz jakies super wielkie krzaczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 To budowałaś się prawie w granicy? Znaczy się 2-3 metry od ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Arnika nie bylas u Efi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 1. a kto powiedział że moja rabata będzie miała szerokości tylko 2 metry? 2. niestety moja działka ma nieregularny kształt i jest ścięta akurat przy salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Arnika nie bylas u Efi??? marta arnika była tak zakręcona że nie wiedziala ze ja na piętrze mam biala lazienke a co dopiero jaki mam ogrodek. zreszta udalo mi sie ja namowic tylko raz na przyjazd a wtedy bylo juz w sumie ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Efi ma racje...Nic nie widziałam, niewiele pamiętam... I schody bez barierek musiałam pokonać z min. Twoją pomocą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Aaaaa i przyjechaliśmy jak już było ciemno......Więc działki nie widziałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Przyszłam po poradę.Bo mam kupiony grafitowy zlew do kuchni...ale chyba mi nie pasuje.Meble są w kolorze ecru + czerwień. Do tego blaty dąb.... pomóżcie w jakim kolorze powinien być zlew....bo ten grafit jakoś mi nie pasi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 a ile chcesz na niego przeznaczyc ze tak powiem i jakie masz agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 mysle ze ten grafitowy zlew nie jest zły. na tle dębu na pewno będzie się dobrze prezentował i jest na pewno bardzo fajny w uzytkowaniu jeśli chodzi o przebarwienia. przynajmniej jeśli mówimy o konglomeracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 a ile chcesz na niego przeznaczyc ze tak powiem i jakie masz agd za dużo bym może nie chciała ....max 1600 zł. AGD mam Bosch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) mysle ze ten grafitowy zlew nie jest zły. na tle dębu na pewno będzie się dobrze prezentował i jest na pewno bardzo fajny w uzytkowaniu jeśli chodzi o przebarwienia. przynajmniej jeśli mówimy o konglomeracie kupiłam ten grafitowy, bo poczatkowo blat miał być z kamienia naturalnego. Jednak dojrzałam ..... i postawiłam na dąb, aby ładnie sie komponowało, dab - parapety, dąb - schody, dąb podłoga + dab - blat Ale wiesz, możesz mieć rację, że grafitowy zlew będzie ładnie się komponować z dębem... na tym samym blacie będzie też czarna płyta indukcyjna, więc powinno być ok.... Przez myśl przyszedł mi przez chwilę zlew w kolorze metalu.... Edytowane 24 Września 2010 przez GLAMOURMUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 chodziło mi tylko o kolor agdbo pewnie płyta i szyby w piekarnikach/ku będą czarne i wątpię żebyś kremowych szukała. osobiście bym zostawiła tak jak jest. będzie z dębem wyglądać dobrze i tak jak napisałam jest super w uzytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts