Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

efilko szybkie dwa pytania:

jaki masz drugi kolor (kolor boni) na elewacji?

jakie masz kinkiety zewnętrzne ? - a jeśli to coś co świeci zarówno w górę, jak i w dół :) to jeszcze pytanie na jakiej wysokości je zawiesiłaś (nie musi być w cm.. może być zdjęcie ;) ).. coś czuję, że przegapiłam ten temat.. mam chyba za wysoko wyprowadzone kabelki :( ale co tam.. przesuniemy.. lepiej teraz niż jak pomalują :)

ale mi brakuje twoich zdjęć :( przynajmniej człowiek mógł oko nacieszyć..

Efilo.

Powiedz proszę gdzie kupiłaś swoje śliczne lampy wiszące na salonem, sławne gluty.

Kurczę wszedze szukam i nic nie mogę nawet podobnego zakupić. A podobają mi się bardzo. Może jakiś namiar na sklep, czy były bardzo drogie?.

Oglądam zdjęcia wojej kuchni jest suuuuuuuper. Wszystkow w moim guście

Cześć. Chciałabym się przywitać :welcome: Przeczytałam ten wątek od dechy do dechy i wcale się nie cieszę że nie musiałam przebrnąć przez stary wątek (którego już nie ma niestety ) Myśle że byłabym zachwycona a trud byłby wynagrodzony :). Efilo- nie muszę chyba mówić , że domek masz cudowny. Mogłabym patrzeć bez końca. Fajne tu u ciebie panują klimaty. Pozwól, że będę czasem zaglądała sobie troszkę. Pozdrawiam wszystkich z urokliwej Pszczyny. niestety dziś pogoda smutna, troszkę płacząca. Jak to mówi mój 3-letni synek: kropelkuje z nieba.

A to na przywitanie (żeby nie było że przybyłam z pustymi rękami :p)

http://images45.fotosik.pl/346/5cbb90bb9e2f6d54med.jpg

http://images36.fotosik.pl/204/046b0f2e18d68b6amed.jpg

Ps. ok niech będzie!! Tak naprawdę to wkupne!:p