GLAMOURMUM 24.09.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 chodziło mi tylko o kolor agd bo pewnie płyta i szyby w piekarnikach/ku będą czarne i wątpię żebyś kremowych szukała. osobiście bym zostawiła tak jak jest. będzie z dębem wyglądać dobrze i tak jak napisałam jest super w uzytkowaniu czarno-srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 będzie dobrzepoza tym już go masz. zawsze możesz przymierzyć się do tego przed wycięciem dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 jestes aniołem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 efilko szybkie dwa pytania: jaki masz drugi kolor (kolor boni) na elewacji? jakie masz kinkiety zewnętrzne ? - a jeśli to coś co świeci zarówno w górę, jak i w dół to jeszcze pytanie na jakiej wysokości je zawiesiłaś (nie musi być w cm.. może być zdjęcie ).. coś czuję, że przegapiłam ten temat.. mam chyba za wysoko wyprowadzone kabelki ale co tam.. przesuniemy.. lepiej teraz niż jak pomalują ale mi brakuje twoich zdjęć przynajmniej człowiek mógł oko nacieszyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Boni jednak brak wiec nie pomogę. Góra dół mniej wiecej na wysokości bramy. Zakładam ze 2,3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.09.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 boni brak? no to co nieco przeoczyłam a masz je tylko przy bramie? ja się najbardziej borykam z drzwiami wejściowymi.. choć z drugiej strony tam chyba najszybciej można przerobić.. u nas kabelki są na 2.4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Nad drzwiami tez mam. Tez mniej wiecej na takiej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.09.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 no to nie jest źle w pierwotnych planach myślałam o kinkiecie Vasa z Norlys.. może jednak da się plany wprowadzić w życie dzięki efilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2010 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 No i panie poruszyły temat oświetlenia zewnętrznego który mnie będzie zaraz dotykał, a nie powiem, że powinnam już teraz rozprowadzić kable. A ze pomysłu mi brak to damy przed kolorkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Ze tak powiem kabelki to już powinny wystawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.09.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Efilko, z innej beczki : czym pielęgnujesz swój stoł z MD ? Zastanawiam się, czym mój potraktować... No i czym pielęgnujsz / pielęgnujecie podłogę drewnianą ? Żeby się pięknie błyszczała. Pronto mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 wilgotną szmatą szczerze mówiąc z tego co wiem to najlepszy środek do pielęgnacji lakierowanych powierzchni drewnianych preparaty do mycia podłóg najlepiej kupić pod konkretny lakier w sklepach z parkietami. byleby nie zawierały wosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 skabaja mam właśnie vasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.09.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 wilgotną szmatą szczerze mówiąc z tego co wiem to najlepszy środek do pielęgnacji lakierowanych powierzchni drewnianych Hmmm... lakierowanych. Ale mój stoł z MD jest olejowany. Twój nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.09.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 A to tu pies pogrzebany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona1 26.09.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Efilo. Powiedz proszę gdzie kupiłaś swoje śliczne lampy wiszące na salonem, sławne gluty. Kurczę wszedze szukam i nic nie mogę nawet podobnego zakupić. A podobają mi się bardzo. Może jakiś namiar na sklep, czy były bardzo drogie?. Oglądam zdjęcia wojej kuchni jest suuuuuuuper. Wszystkow w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 ilonadobra wiadomość jest taka że nie ma problemu z jej zakupem. zła że do tanich nie należy. na priw podam gdzie ja kupowałam. nazywa się lacrima firmy vistosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.09.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Cześć. Chciałabym się przywitać Przeczytałam ten wątek od dechy do dechy i wcale się nie cieszę że nie musiałam przebrnąć przez stary wątek (którego już nie ma niestety ) Myśle że byłabym zachwycona a trud byłby wynagrodzony . Efilo- nie muszę chyba mówić , że domek masz cudowny. Mogłabym patrzeć bez końca. Fajne tu u ciebie panują klimaty. Pozwól, że będę czasem zaglądała sobie troszkę. Pozdrawiam wszystkich z urokliwej Pszczyny. niestety dziś pogoda smutna, troszkę płacząca. Jak to mówi mój 3-letni synek: kropelkuje z nieba. A to na przywitanie (żeby nie było że przybyłam z pustymi rękami ) http://images45.fotosik.pl/346/5cbb90bb9e2f6d54med.jpg http://images36.fotosik.pl/204/046b0f2e18d68b6amed.jpg Ps. ok niech będzie!! Tak naprawdę to wkupne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 uwielbiam ten zamek i uwielbiam park. nie moge sie doczekac spacerku wśród magnolii jak nowy łupek położyli to jeszcze bardziej zyskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts