markoto 28.09.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) Nie sadzialam w trawniku bo wyczytalam ze to pieknie wyglada ale na obrazku jest problem z koszeniem. Czosnek mam jeden zolty jeden rozowy ale raczej nie taki 1.5m Arnika ciag ci sie nie polepszy od kratek wentylacyjnych, moze masz za mokre drewno albo nie otwarty do konca doplyw powietrza Edytowane 28 Września 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 z przodu? prosze cie! jasne że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) Efilko dzięki Kochana pięknie to wygląda u Ciebie znaczy z przodu nie masz żadnej kratki:) ja mam kratke z boku a druga na gorze od frontu tez nie mam zadnej http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_7952.jpg Edytowane 28 Września 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Nie sadzialam w trawniku bo wyczytalam ze to pieknie wyglada ale na obrasku jest problem z koszeniem. no widzisz a ja widziałam to w wielu ogrodach znajomych i nikt sie koszeniem nie przejmował. najwyzej nie wytworzy się miliard kolejnych. myślę że zachwyt na buzi mego dziecka jest tego wart poza tym pamietaj że chwilowo to jedyne miejsce gdzie w ogóle może mi coś na wiosne kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 zrob cos z tym obraskiem please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 buuuuuuu a u mnie niestety wychodzi że jedna z przodu będzie musiała być bo kominek narożny i boczek ma jeden w dodatku niezbyt szeroki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam się pięknie w ten wietrzny, deszczowy dzionek. Markotko, śliczny kominek. Co do czosnku, dziewczynki - to chodzi o ten tzw. ozdobny. Są w różnych kolorach - ja wzięłam takie niebiesko / fioletowe. Cebulki są w każdym markecie - np. w OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.09.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 A ja mam dwie na dole oraz po jednej z przodu z każdej strony i nie płaczę...! Uważam, że nie wygląda to źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 buuuuuuu a u mnie niestety wychodzi że jedna z przodu będzie musiała być bo kominek narożny i boczek ma jeden w dodatku niezbyt szeroki:( Wu, ja mam narożny. Kratki mam : dwie z boku i jedna na górze. Tyle, że kominek wyszedł ogromniasty jak kolumbryna i jest moim wielkim bólem głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 pocieszyłyście mnie Maryś i Aga:) znaczy mój kominek będzie wyglądał coś jak u Ewci tylko tam gdzie u Ewci te urocze kabelki są to ja mieć będę szybkę już znalazłam ładne grafitowe krateczki to przeżyję chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 ja tez tam bede miała szybke kiedyś AGA no ja właśnie jak napisałyście wpisałam w google czosnek ozdobny i pierwsze co znalazłam że wyrasta do 1,5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 A ja mam dwie na dole oraz po jednej z przodu z każdej strony i nie płaczę...! Uważam, że nie wygląda to źle. trudno żebyś płakała u Ciebie po pierwsze kominek jest ciemny a po drugie jest wydzieloną bryłą. wyobraź sobie te kratki u mnie na środku ściany w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Pewnie, dasz radę. Ja z moim chyba też... Na razie kombinuję jak go optycznie zmniejszyć. Wszystkiemu jest winien wystający ze ściany komin - aż na 35 cm. Tak było w projekcie - i tym sposobem kominek wylazł za bardzo na salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 AGA no ja właśnie jak napisałyście wpisałam w google czosnek ozdobny i pierwsze co znalazłam że wyrasta do 1,5 metra Eeee, nie. Widziałam to u Przyjaciółki - góra 50 cm miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.09.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 trudno żebyś płakała u Ciebie po pierwsze kominek jest ciemny a po drugie jest wydzieloną bryłą. wyobraź sobie te kratki u mnie na środku ściany w salonie No muszę przyznać, że ciężko to sobie wyobrazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Aaaaaaa,bo jeszcze jest czosnek ozdobny tzw. "olbrzymi" !To pewnie o tym pisali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.09.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 No dobrze... Masz dwie kratki na dole, ale z przodu nie ma wnęki i kominek nie jest otwarty pod paleniskiem, tylko z boku i tyłu ma kratkę... Cyba dobrze dostrzegłam.... U góry też jest jedna kratka... Ale chodzi mi o to czy jest w kominie kratka wentylacyjna wycięta, czy nie..... Dopływ z zewnątrz zrobiłam, w kominie dziury nie wycięłam, ale to jest minuta osiem..... Jak będzie potrzebna, palić za bardzo się nie chce... Albo komin zimny, na pewno mokry jak diabli.... Kominek mam na razie podłączony, ale nie zabudowany.... Gdzie popełniłam błąd? efiś co to za lampki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 a miała mi się rabata i trawnik robić buuuu:( co za pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Glamcia jesteś pewna że to ten cytat???? chodzi ci o nad stołem? jeśli tak to vicky fabbian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 a miała mi się rabata i trawnik robić buuuu:( co za pogoda Ja też miałam sadzić rośliny. A tak to siedzą sobie bidulki dalej w doniczkach i czekają na pogodę. Buuuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts