Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Nie sadzialam w trawniku bo wyczytalam ze to pieknie wyglada ale na obrazku jest problem z koszeniem.

Czosnek mam jeden zolty jeden rozowy ale raczej nie taki 1.5m :)

Arnika ciag ci sie nie polepszy od kratek wentylacyjnych, moze masz za mokre drewno albo nie otwarty do konca doplyw powietrza

Edytowane przez markoto

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efilko dzięki Kochana pięknie to wygląda u Ciebie :) znaczy z przodu nie masz żadnej kratki:)

ja mam kratke z boku a druga na gorze od frontu tez nie mam zadnej

http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_7952.jpg

Edytowane przez markoto

Nie sadzialam w trawniku bo wyczytalam ze to pieknie wyglada ale na obrasku jest problem z koszeniem.

no widzisz a ja widziałam to w wielu ogrodach znajomych i nikt sie koszeniem nie przejmował. najwyzej nie wytworzy się miliard kolejnych. myślę że zachwyt na buzi mego dziecka jest tego wart :D

poza tym pamietaj że chwilowo to jedyne miejsce gdzie w ogóle może mi coś na wiosne kwitnąć :(

buuuuuuu a u mnie niestety wychodzi że jedna z przodu będzie musiała być:( bo kominek narożny i boczek ma jeden w dodatku niezbyt szeroki:(

Wu,

ja mam narożny.

Kratki mam : dwie z boku i jedna na górze.

Tyle, że kominek wyszedł ogromniasty jak kolumbryna i jest moim wielkim bólem głowy.

;)

A ja mam dwie na dole oraz po jednej z przodu z każdej strony i nie płaczę...! ;)

Uważam, że nie wygląda to źle.

trudno żebyś płakała :D

u Ciebie po pierwsze kominek jest ciemny a po drugie jest wydzieloną bryłą. wyobraź sobie te kratki u mnie na środku ściany w salonie

No dobrze...

Masz dwie kratki na dole, ale z przodu nie ma wnęki i kominek nie jest otwarty pod paleniskiem, tylko z boku i tyłu ma kratkę...

Cyba dobrze dostrzegłam....

U góry też jest jedna kratka...

Ale chodzi mi o to czy jest w kominie kratka wentylacyjna wycięta, czy nie.....

Dopływ z zewnątrz zrobiłam, w kominie dziury nie wycięłam, ale to jest minuta osiem..... Jak będzie potrzebna, palić za bardzo się nie chce... Albo komin zimny, na pewno mokry jak diabli....

Kominek mam na razie podłączony, ale nie zabudowany....

Gdzie popełniłam błąd?

efiś co to za lampki???