Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.biol.uni.wroc.pl/obuwr/ogrod/dzialy_ogrodu/ozdobne/image/image%20627.jpg

oooo, ja to mam!!

kupiłam od jakiegoś strszego pana na rynku, żal mi sie go zrobiło, bo chłopina biedny strasznie. Zachwalał, że ładnie kwitnie to wzięłam i rzeczywiście tak kwitnie:)

Tylko nie wiedziałam jak się nazywa, pan tez nie wiedział :D

Efilo, w końcu wybrałam się wczoraj do stolicy żeby zobaczyć płytki łazienkowe impronta vibrazoni , które spodobały mi się w Twojej czarnej łazience:p Doznałam lekkiego szoku bo podstawowa płytka czyli ta sogno jest jako -4 płytki i każda ma inny delikatny wzorek, jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić jak to wygląda na ścianie!? Podejrzewam że skoro się zdecydowałaś na te kafle to efekt jest ok., ale błagam utwierdź mnie jeszcze w tym bo zgłupiałam.

Dużo masz dekorów?, bo tanie nie są :rolleyes: u siebie myślę o 4 szt., a łazienka ma 3 m2 ( bez wanny i prysznica)

Alutka

w salonie z kremowej skóry kosztował ok 9 tys.

MarJel

a i owszem - trzeba pilnować panów żeby nie kładli obok siebie tego samego wzorka. efekt jest super. lubie je oglądać z bliska myjąc zęby :rotfl: dekory mam 2. nie z oszczednosci - po prostu są wielkie i nie miałabym ich gdzie wiecej wyeksponować

Edytowane przez efilo

Witam

Ewcia możesz mi napisać co masz za płytki na całym dole (kurcze stoję teraz w rozkroku i nie wiem co robić bo jakby Twój dom nie istniał to byłoby mi łatwiej - mój byłby szary) ale jest Twój domek moja największa inspiracja i jednak pójdę w biele. Mam bardzo dużo światła w czści dziennej i ja kocham biele więc jakbym mogła się zapytać (wiesz bo ja wszystko notuję o co cię męczę w swoim kajecie - jest już strona poświęcona EFilo )

Zgrabnych Panów alpinistów (luby nie złość się)

to znaczy, ze jeszcze zhandlowalas?? szacun!!

oki niewazne co bylo a co nie...

ale ceny i tak sie zaczynaja duuuzo wyzej wiec odpuscilam..

obecnie to chyba sie zdecyduje na cos takiego:

http://allegro.pl/nowe-biale-wielkie-u-skora-naturalna-i1237841048.html

bo z jednej mojej pensyjki to sie nie da wyzyc hihi nie ma to jak miec meza budowlanca, lepiej niz szewca bo nasz domek robi ekstra ale cos tapnelo w budownictwie i ehh ale trudno zyje sie dalej :)

Edytowane przez ALUTKA W