efilo 29.09.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 cześć glamciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 29.09.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witaj Efilo,postanowilam zapytac w Twoim watku o namiar na firme/salon gdzie kupowalas wypoczynek. Gdzies juz na to trafilam ale zgubilam. Jesli moge prosic o wymiary? (a moze cene na priv? taka orientales) bylabym wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 z tego co pamietam to de velde i chyba kupowane w rawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 29.09.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 sliczne dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.09.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 http://www.biol.uni.wroc.pl/obuwr/ogrod/dzialy_ogrodu/ozdobne/image/image%20627.jpg oooo, ja to mam!! kupiłam od jakiegoś strszego pana na rynku, żal mi sie go zrobiło, bo chłopina biedny strasznie. Zachwalał, że ładnie kwitnie to wzięłam i rzeczywiście tak kwitnie:) Tylko nie wiedziałam jak się nazywa, pan tez nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.09.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Efilo, w końcu wybrałam się wczoraj do stolicy żeby zobaczyć płytki łazienkowe impronta vibrazoni , które spodobały mi się w Twojej czarnej łazience:p Doznałam lekkiego szoku bo podstawowa płytka czyli ta sogno jest jako -4 płytki i każda ma inny delikatny wzorek, jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić jak to wygląda na ścianie!? Podejrzewam że skoro się zdecydowałaś na te kafle to efekt jest ok., ale błagam utwierdź mnie jeszcze w tym bo zgłupiałam. Dużo masz dekorów?, bo tanie nie są u siebie myślę o 4 szt., a łazienka ma 3 m2 ( bez wanny i prysznica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dekory sa 2 i sa wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) Alutka w salonie z kremowej skóry kosztował ok 9 tys. MarJel a i owszem - trzeba pilnować panów żeby nie kładli obok siebie tego samego wzorka. efekt jest super. lubie je oglądać z bliska myjąc zęby dekory mam 2. nie z oszczednosci - po prostu są wielkie i nie miałabym ich gdzie wiecej wyeksponować Edytowane 29 Września 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.09.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Właśnie to chciałam usłyszeć , Efilo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 29.09.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dzieki Efilo, zadzwonilam i pani podala mi cene niestety spoooro wieksza niz Ty zaplacilas ( Szczesciara!! szukam dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 29.09.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam Ewcia możesz mi napisać co masz za płytki na całym dole (kurcze stoję teraz w rozkroku i nie wiem co robić bo jakby Twój dom nie istniał to byłoby mi łatwiej - mój byłby szary) ale jest Twój domek moja największa inspiracja i jednak pójdę w biele. Mam bardzo dużo światła w czści dziennej i ja kocham biele więc jakbym mogła się zapytać (wiesz bo ja wszystko notuję o co cię męczę w swoim kajecie - jest już strona poświęcona EFilo ) Zgrabnych Panów alpinistów (luby nie złość się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 29.09.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 tia.. gdyby dom Efilo nie istnial wszystkim byloby latwiej ale swiat bylby ubozszy o kawalek ladnego miejsca i nasze estetyczne doznania. Slowem nie ma tego zlego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dzieki Efilo, zadzwonilam i pani podala mi cene niestety spoooro wieksza niz Ty zaplacilas ( Szczesciara!! szukam dalej.. Nigdzie nie napisałam że ja tyle zapłaciłam Konieczki - Fashion Ivory z Piemme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.09.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Alutka w salonie z kremowej skóry kosztował ok 9 tys. O żesz Ty...! A ja byłam święcie przekonana, że ona jest biała...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 O żesz Ty...! A ja byłam święcie przekonana, że ona jest biała...! babeczki nie w moim salonie tylko w meblowym :D:D podałam przykładową cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 bo jest to ta w salonie w rawie byla kremowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 nie ma jak niedomowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 29.09.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) to znaczy, ze jeszcze zhandlowalas?? szacun!! oki niewazne co bylo a co nie... ale ceny i tak sie zaczynaja duuuzo wyzej wiec odpuscilam.. obecnie to chyba sie zdecyduje na cos takiego: http://allegro.pl/nowe-biale-wielkie-u-skora-naturalna-i1237841048.html bo z jednej mojej pensyjki to sie nie da wyzyc hihi nie ma to jak miec meza budowlanca, lepiej niz szewca bo nasz domek robi ekstra ale cos tapnelo w budownictwie i ehh ale trudno zyje sie dalej Edytowane 29 Września 2010 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.09.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 No... Bo już myślałam, że coś ze mną nie tak....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ja to raczej zrozumialam ze zaplacila wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts