efilo 29.09.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 No... Bo już myślałam, że coś ze mną nie tak....! a okazało się że ze mną? Alutka pociesze Cie - markotka ma rację - to panie z salonu wyhandlowały nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 29.09.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Kurde wchodzę po kilku min a tu już tyle postów Dzięki za płytki Ewcia i Marta czy pod drewnem jest ciepło (bo macie podłogówkę), Martus Ty masz chyba parkiet przemysłowy - czy to się sprawdza. Jeju ja wole podejmować mniej ważne decyzje (mój ślubny lubi na mnie wszystko zrzucać a późnej powiedzieć że przecież sama tego chciałaś) Jak ja go wtedy nie lubię (aha no i zawsze mi dodaje że przecież jesteś budowlańcem - tak apropo to on mi polecił te studia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 to znaczy, ze jeszcze zhandlowalas?? szacun!! oki niewazne co bylo a co nie... ale ceny i tak sie zaczynaja duuuzo wyzej wiec odpuscilam.. obecnie to chyba sie zdecyduje na cos takiego: http://allegro.pl/nowe-biale-wielkie-u-skora-naturalna-i1237841048.html bo z jednej mojej pensyjki to sie nie da wyzyc hihi nie ma to jak miec meza budowlanca, lepiej niz szewca bo nasz domek robi ekstra ale cos tapnelo w budownictwie i ehh ale trudno zyje sie dalej ostrzegam Cie przed tym sprzedawcą. Jakość beznadziena..... po 2 latach uzytkowania popękana i zeszła piersza warstwa. Od poczatku się łuszczy jak ryba. Mogę przesłac ci zdjęcia mojej kanapy kupionej 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 pod drewnem nie sprawdzałam i raczej mnie na to nie namówisz - wole latać z miarką i obmierzać odległości między lampami ale za to moge powiedzieć że temperatura drewna odczuwalnie sie zwieksza po wlaczeniu podlogówki. choc nie tak odczuwalnie jak przy 'terakocie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Konieczka drewno jest cieple w dotyku wydaje mi sie ze nawet cieplejsze nic kafle widze ze mamy odmienne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Efi.... jezeli chodzi o kwiatki i czosnek.... to polecam Ci sprawdzonego sprzedawcę. http://allegro.pl/listing.php/search?string=CZOSNEK&us_id=3190251&country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 29.09.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) GLAMOURUM bardzo dziekuje za ostrzezenie!!! Cholerka a co pisalam do innych kupujacych od niego to chwalili a jakbys faktycznie mogla podeslac zdjatka na priv to bede dziekowac Efilo przepraszam za zasmiecanie obiecuje sie jakos wkupic to "super" ze trafilas na TAKIE PANIE! HIHI Edytowane 29 Września 2010 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 GLAMOURUM bardzo dziekuje za ostrzezenie!!! Cholerka a co pisalam do innych kupujacych od niego to chwalili a jakbys faktycznie mogla podeslac zdjatka na priv to bede dziekowac Efilo przepraszam za zasmiecanie obiecuje sie jakos wkupic to "super" ze trafilas na TAKIE PANIE! Jutro Ci podeslę. Teraz jestem w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Konieczka drewno jest cieple w dotyku wydaje mi sie ze nawet cieplejsze nic kafle widze ze mamy odmienne zdanie u nas moze sie to brac stąd że tam gdzie mamy drewno mamy termostaty i jest skręcona temperatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Efi.... jezeli chodzi o kwiatki i czosnek.... to polecam Ci sprawdzonego sprzedawcę. http://allegro.pl/listing.php/search?string=CZOSNEK&us_id=3190251&country=1 Glamcia zabije!!!! nie moge oczu oderwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Glamcia zabije!!!! nie moge oczu oderwać! powodzenia... ja juz jestem po zakupach..... nie wydałam dużo, bo ceny sa super. odebrałam osobiście..... teraz i rok wcześniej tez... cała moja rodzina u nich kupuje.... i są zadowoleni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 problem w tym że... ja nie mam gdzie tego wsadzić ale może uda sie zrobić choć tą jedną rabatę przy murku przed zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 problem w tym że... ja nie mam gdzie tego wsadzić ale może uda sie zrobić choć tą jedną rabatę przy murku przed zimą... działaj , działaj efi...bo gra jest warta grzechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 a czy ktoś wie czy koniecznie TRZEBA wykopywać te czosnki? bo ja raczej sie nie widze w roli suszącej cebulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 a czy ktoś wie czy koniecznie TRZEBA wykopywać te czosnki? bo ja raczej sie nie widze w roli suszącej cebulki moja mam zostawia w ziemi i tylko co 2-3 lata je przesadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 właśnie doczytałam w jakimś poradniku działkowca że nie trzeba dzięki glamuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 nie przyznam sie ile cebul kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 nie przyznam sie ile cebul kupiłam przyznaj się.... JA COS KOŁO 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.09.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Boże, no muszę się Wam wypłakać... Właśnie dostałam telefon - straciłam swoje szczenię ! Córeczka od mojej suczki zginęła... pod kołami samochodu. To było bardzo cenne szczenię - wiązałam z nią duże nadzieje... wystawowe i hodowlane. Jestem załamana. Kierowca się nawet nie zatrzymał. Zabił ją i pojechał dalej. W domu Przyjaciółki ( oddałam ją w najlepsze ręce ) żałoba... Dzieci dostały histerii... Ja wiem, że dla niektórych to tylko pies.... ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Aguś strasznie mi przykro bardzo Ci współczuję bo dla mnie pies to nie tylko pies:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts