Arnika 01.10.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Nie zazdroszczę sąsiada. Ale to pewnie z zazdrości się bierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 chyba żartujecie!!!! tego sąsiada na spółkę z lubym mogłabym codziennie na rękach nosić. który wasz sąsiad zgodziłby się żeby w granicy jego działki postawić dwumetrowy mur a nad nim dopiero ogrodzenie? który wasz sąsiad wydałby srylion żeby kupić i wyburzyć wam ruinke sprzed okna? i jeszcze zapraszał na grila i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ale ta ruinke to chyba inny sasiad wyburzal?? a ktory ma sasiada ktory chcialby zabic za galazki przechodzace przez siatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 to ten sąsiad. nie gałązkę tylko szpaler kilkumetrowych drzew, gdzie gałezie sięgałyby mu na dwa metry w głąb działki. dodajmy tuż nad głową. chciałabyś? wiesz jak to u mnie wygląda. to nie jest 'normalne' ogrodzenie między sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 spokojnie Efi przeciez zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 czy ja sie denerwuje? czy ja wyglądam na zdenerwowaną???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 alez skad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 my tu gadu-gadu a w tle njusletery leciały dostałyście? Newsletter home&you | Drugi produkt gratis! Chyba sie wybiorę w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 my tu gadu-gadu a w tle njusletery leciały dostałyście? Newsletter home&you | Drugi produkt gratis! Chyba sie wybiorę w weekend Co to jest? No jakby mu przeszkadzały gałązki to by je przyciął.... Czy aby o tym samym sąsiedzie mówimy? Ten od ruinki jest po drugiej stronie ulicy... Jeśli dobrze pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 dostalam juz dumam co kupic ja bym chciala taka narzute jak ty masz ale szara ale nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Arnika o co pytasz bo przeciez wszytsko tam jest napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.10.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 (edytowane) Cześć Efi! Dzięki za pyszną kawkę i pogaduchy! Co do Home&You, to też dostałam... Jutro będę w Częstochowie, więc może coś wypatrzę... Edytowane 1 Października 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Arnika jak sie do mnie wreszcie wybierzesz i nie będzie ciemno to ci pokaże o co chodzi i bedziesz wiedzieć że przycinanie gałązek to troche problematyczna sprawa. EoT Co do njusletera - jest promocja w sklepie z dodatkami. jak kupisz sobie coś to możesz sobie wybrac druga rzecz (oczywiscie nie droższą niż ta pierwsza) i dostaniesz ją gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 A tą Vegas oglądałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 no tylko vegas jest nawet nie wiem jakie wymiary brazow i bezow od zajechania a szara jedna no przegiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ale z szarościami w HY zawsze tak kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.10.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 my tu gadu-gadu a w tle njusletery leciały dostałyście? Newsletter home&you | Drugi produkt gratis! Chyba sie wybiorę w weekend ja też sie wybieram w weekend.... a tak wogóle to witam Was....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 no kiepsko mogliby sie rozwijac i isc z trendami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 znaczy że greige? cześć glamciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 no ale mogloby w nim byc troche mniej bezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts