efilo 01.10.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 tak w okolicach zera jak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Mnie tez si te beżowe nie podobają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 tak w okolicach zera jak mniemam najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 arnika o czym piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 chyba o wszytskim a jaka ty masz kolorystyke Arnika bo beze nie szare tez nie to juz wiele nie zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Napisałam, że te beżowe narzuty mi się nie podobają, Te co są pokazane. Znaczy się, że nie wpadło mi nic w oko. Kolorystykę Marta powiadasz jaką? mam jak mawia Efi śmietankową narzutę jedną, druga też jaśniutka ale wpaduje w lekką złamaną biel z seledynkiem, ale prawie biła.... Nie potrafię określić koloru.W sumie to ta sypialnia wyszła bardzo blado i coś muszę pokombinować, ale nie mam czasu... I tak jest jak jest.Niektóre szare są ładne i posiadam ubrania w tym kolorze. Na elewacje raczej szaremu mówie nie... ( a może i ładnie by było, nie potrafię sobie tego wzobrazić, mże dlatego się boję tego koloru... )Do wnętrza można by coś pokombinować, ale nie za dużo... Wczoraj w LM oglądałam tapety do sypialni i nie wiem czy ptzykleić jakąś tapetę, czy zostawić, czy przemalować na brązowo.....Nie mam pojęcia, i też będzie mnie wstrzymywało kupienie karniszy, firan i zasłon czy żaluzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 arnika jak chcesz to ja ci zdrapie mój brązowy ze ściany w sypialni. tylko sie szybko decyduj bo w weekend chce malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 A co Ty masz na ścianie w sypiali? Przecież jak jest na ścianie to już nie do odzyskania... nie rób sobie już jaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Byłam po złączkę w LM może kupię coś w czerwieni, jakieś pasy... Albo brąz... Chociaż brąz bardziej by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 na ścianie mam brąz. właśnie jego chce wyoutować. oczywiście że nie da się już go odzyskać ale zamalować zawsze ciekawe ile razy będę musiała malowac żeby zamalować. na szczęście dzięki temu popróbuję z różbymi 'białymi' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Kup jakis dobry primer, to szybciej zamalujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 spróbuje bez bo... mam jeszcze jakies 50 litrow farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 no tos poszalala z iloscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 cóż... dodam że połowe kubłów wyrzucilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Czemu wyrzucałaś???????????Zepsuła się emulsja???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.10.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Efilo wydawało mi się, że kiedyś pisałaś o ledach potrzebuje tego sporo możesz coś doradzić sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.10.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 efi nie to, żebym była niecierpliwa, ale dzisiaj nie padało.. i słoneczko było.. wietrzyk niewielki.. no i co?? :) i jak malowanie? maryś byłaś w H&Y? ja dziś cały dzień wyjeżdżałam i nie mogłam się zmobilizować... a nie trzeba było się na jakąś kawkę skrzyknąć?.. hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 maryś byłaś w H&Y? ja dziś cały dzień wyjeżdżałam i nie mogłam się zmobilizować... a nie trzeba było się na jakąś kawkę skrzyknąć?.. hę? Skabuniu wpadłam w piątek do H&YOu w Rudzie Śląskiej i jakoś pierwszy raz nic mnie nie powaliło na kolana... No i z tego względu odpuściłam zakupy w Częstochowie. Efi no i jak poszło malowanie sypialni..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 marysiu ja się dzisiaj wybrałam do Rudy Śląskiej ale też nic mnie nie urzekło... ostatecznie kupiłam prześcieradła i na tym się skończyło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Mario... Efi wymalowała sypialnie i teraz z lubym wypróbowują ją.... Czy aby dobry kolor i w ten sposób nie wychodzą z niej i nie ma Jej na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts