Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Napisałam, że te beżowe narzuty mi się nie podobają, Te co są pokazane. Znaczy się, że nie wpadło mi nic w oko.

Kolorystykę Marta powiadasz jaką? mam jak mawia Efi śmietankową narzutę jedną, druga też jaśniutka ale wpaduje w lekką złamaną biel z seledynkiem, ale prawie biła.... Nie potrafię określić koloru.

W sumie to ta sypialnia wyszła bardzo blado i coś muszę pokombinować, ale nie mam czasu... I tak jest jak jest.

Niektóre szare są ładne i posiadam ubrania w tym kolorze. Na elewacje raczej szaremu mówie nie... ( a może i ładnie by było, nie potrafię sobie tego wzobrazić, mże dlatego się boję tego koloru... )Do wnętrza można by coś pokombinować, ale nie za dużo...

Wczoraj w LM oglądałam tapety do sypialni i nie wiem czy ptzykleić jakąś tapetę, czy zostawić, czy przemalować na brązowo.....

Nie mam pojęcia, i też będzie mnie wstrzymywało kupienie karniszy, firan i zasłon czy żaluzji.

maryś byłaś w H&Y? ja dziś cały dzień wyjeżdżałam i nie mogłam się zmobilizować... a nie trzeba było się na jakąś kawkę skrzyknąć?.. hę? :)

Skabuniu wpadłam w piątek do H&YOu w Rudzie Śląskiej i jakoś pierwszy raz nic mnie nie powaliło na kolana...:rolleyes:

No i z tego względu odpuściłam zakupy w Częstochowie.

Efi no i jak poszło malowanie sypialni..!?;)