Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znaczy umierasz? Czy idziesz do kamieniarza? Ostatnio laski szukały i kamieniarza i o zgrozo grabarza.....

No dobra nie umieraj. Jeszcze nie czas na Ciebie.

A co do Efi.... To pewnie teraz nas podczytuje na takim maleńkim aparacie telefonicznym ( swoją drogą to ma dobry wzrok, że tam cokolwiek widzi ...) i śmieje się tu z nas.

A koloru nadal nie pokazała.

jako że na malutkim ekraniku :D pisze sie mało wygodnie pozwoliłam sobie tylko na krótki komentarz. Arnika trafiłaś w punkt :D

niestety malowanie sie nie odbyło bo w tak zwanym międzyczasie wyrąbałam karniszem dziure w ścianie i trzeba było zaciapkać gipsem poczekać aż wyschnie i wyszlifować.

za to korzystając z przerwy technicznej zamontowaliśmy u kruszki karnisz z kompletem zasłonowo-firanowym. jest super. oczywiście firanki mają jakieś półtora metra naddatku ;) i muszę je koniecznie i to szybko skrócić (szybko bo znająć kruszke zacznie sie w nie owijać i wyląduje z karniszem na głowie) ale od czego jest żelazko :D

Efilo wydawało mi się, że kiedyś pisałaś o ledach potrzebuje tego sporo możesz coś doradzić sensownego?

mikuś napisz przede wszystkim do czego to ma służyc i ile metrów dasz na jakie pomieszczenie

ja kupowałam taśmy tutaj http://www.modernhome.pl/cat-pol-1187273388-Oswietlenie-Listwy-LED-Listwy-elastyczne-SMD.html ale niestety nie ma już tych z których byłam najbardziej zadowolona

Cześć Efi :)

Wiedziałam, że o 7 z minutami się pojawisz i tak myślałam , ze będzie komentarz, fajnie, że tak wyczerpujący....

A ja myślałam, że ten brąz zaadoptuję od ciebie u siebie :)

Jak dobrze, że do Rudy mam kawałek i jakoś nigdy mi nie było po drodze.

I mógłby być rabat na hasło murator.... Było by prościej, bo ja nie mam żadnych kuponów, ale jakoś specjalnie mi nie żal.....

mikuś napisz przede wszystkim do czego to ma służyc i ile metrów dasz na jakie pomieszczenie

ja kupowałam taśmy tutaj http://www.modernhome.pl/cat-pol-1187273388-Oswietlenie-Listwy-LED-Listwy-elastyczne-SMD.html ale niestety nie ma już tych z których byłam najbardziej zadowolona

Efilo chodzi o to , że kiedyś była moda na halogeniki ....no i mam tego trochę na korytarzu na górze chciałabym tam włożyć ledy ale takie, żeby dawały światło podobne jak halogeny o ciepłym świetle dadzą radę oświetlić korytarz? Korytarz jest długi i wąski ma pewnie około 5 m długości

Mikopiko... ja mam oczka na GU10 i zmieniłam halogeniki na ledy o ciepłej barwie i świecą OK.

Też mam kawał korytarza i wystarczają. A najważniejsze, że pobierają tylko 2,5W....

A przedpokój mam jakieś 16-20metrów w kształcie litery L i mam tylko 5 oczek. Wystarcz, a też się bałam czy będzie widno.