78mysz 03.10.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 chciałas powiedzieć Arniś, ze "on" nie wychodzi z niej- znaczy z tej sypialni, bo "ona" go tam trzyma-w tej sypialni a ja jutro będe trupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Znaczy umierasz? Czy idziesz do kamieniarza? Ostatnio laski szukały i kamieniarza i o zgrozo grabarza..... No dobra nie umieraj. Jeszcze nie czas na Ciebie. A co do Efi.... To pewnie teraz nas podczytuje na takim maleńkim aparacie telefonicznym ( swoją drogą to ma dobry wzrok, że tam cokolwiek widzi ...) i śmieje się tu z nas. A koloru nadal nie pokazała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 nie no co Ty. U mnie kamienia jest dużo tylko w ziemi;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.10.2010 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 jako że na malutkim ekraniku pisze sie mało wygodnie pozwoliłam sobie tylko na krótki komentarz. Arnika trafiłaś w punkt niestety malowanie sie nie odbyło bo w tak zwanym międzyczasie wyrąbałam karniszem dziure w ścianie i trzeba było zaciapkać gipsem poczekać aż wyschnie i wyszlifować. za to korzystając z przerwy technicznej zamontowaliśmy u kruszki karnisz z kompletem zasłonowo-firanowym. jest super. oczywiście firanki mają jakieś półtora metra naddatku i muszę je koniecznie i to szybko skrócić (szybko bo znająć kruszke zacznie sie w nie owijać i wyląduje z karniszem na głowie) ale od czego jest żelazko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Efilo wydawało mi się, że kiedyś pisałaś o ledach potrzebuje tego sporo możesz coś doradzić sensownego? mikuś napisz przede wszystkim do czego to ma służyc i ile metrów dasz na jakie pomieszczenie ja kupowałam taśmy tutaj http://www.modernhome.pl/cat-pol-1187273388-Oswietlenie-Listwy-LED-Listwy-elastyczne-SMD.html ale niestety nie ma już tych z których byłam najbardziej zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Też byłam w Rudzie w H&Y (aż dziw że się nie spotkałysmy). Też mnie nic nie urzekło ale że kupon żal było wyrzucić mamy nowe dywaniki łazienkowe. Na razie zaanektowała je kruszka i na nich medytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Cześć Efi Wiedziałam, że o 7 z minutami się pojawisz i tak myślałam , ze będzie komentarz, fajnie, że tak wyczerpujący.... A ja myślałam, że ten brąz zaadoptuję od ciebie u siebie Jak dobrze, że do Rudy mam kawałek i jakoś nigdy mi nie było po drodze. I mógłby być rabat na hasło murator.... Było by prościej, bo ja nie mam żadnych kuponów, ale jakoś specjalnie mi nie żal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.10.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Dzień dobry! Efi w takim razie obcinaj czym prędzej te firanki, bo czekamy na fotki..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ja tez ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Arnika wystarczy na stronie H&Y zapisać się na newsletter. Czasami naprawde warto. http://www.home-you.com/?go=nl10&lg=pl Dziewczyny Sama się nie mogę doczekać. Ale zależy mi też na malowaniu więc ciężko się zdecydować co najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Firanki zawieź do krawcowej, ona sobie poradzi z nimi.... A Ty z lubym, lub ktoś inny niech przyjdzie i pomaluje sypialnie... I gdzie ta farbka brązowa dla mnie Jak będziesz tak zwlekać to u siebie nic nie pokombinuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.10.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 mikuś napisz przede wszystkim do czego to ma służyc i ile metrów dasz na jakie pomieszczenie ja kupowałam taśmy tutaj http://www.modernhome.pl/cat-pol-1187273388-Oswietlenie-Listwy-LED-Listwy-elastyczne-SMD.html ale niestety nie ma już tych z których byłam najbardziej zadowolona Efilo chodzi o to , że kiedyś była moda na halogeniki ....no i mam tego trochę na korytarzu na górze chciałabym tam włożyć ledy ale takie, żeby dawały światło podobne jak halogeny o ciepłym świetle dadzą radę oświetlić korytarz? Korytarz jest długi i wąski ma pewnie około 5 m długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Mikopiko... ja mam oczka na GU10 i zmieniłam halogeniki na ledy o ciepłej barwie i świecą OK.Też mam kawał korytarza i wystarczają. A najważniejsze, że pobierają tylko 2,5W....A przedpokój mam jakieś 16-20metrów w kształcie litery L i mam tylko 5 oczek. Wystarcz, a też się bałam czy będzie widno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 wszystko zależy od tego jakiej mocy dasz żarówki i jak ciemno jest w korytarzu. na pewno dadzą radę. ja testowałam żarówki 7,5W z philipsa - są rewelacyjne ale koszt jednej to ponad 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Firanki zawieź do krawcowej, ona sobie poradzi z nimi..... firanki wystarczy zaprasować. jedyny problem to dobre wymierzenie a tego i tak mi krawcowa nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ale skracasz tak ze koncza sie nad ziemia czy ponizej okna czy sie cioraja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 najgorzej możliwie - do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Zaprasować?To będziesz kleić na taśmy przylepne? No to jak do samej podłogi to nie ma bata... Kruszka będzie się chowała za firankami, albo sobie namiot będzie robiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.10.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No to poeksperymentuje, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts