Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Pod szafką dać długie, niskie akwarium, a pod szafkami zamontować oświetlenie :

http://images47.fotosik.pl/349/008c9f5417cb7410.jpg

PS. Dostałaś mojego maila?

u mnie jest takie akwarium przy tv...tylko na szafkę nową czeka i czeka na nowoczesną aranżację ;)/Efi kup Kruszce akwarium, zobaczysz jak jej sie spodoba. I od razu uprzedzam ble ble ble- wcale nie wymaga dużego zachodu, duże akwarium raz prawidłowo założone jest prawie bezobsługowe i pieknie sie odwdziecza :)

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przymierzam sie ale nie chce tego głośno mówic bo jakby luby sie dowiedział to by mi strasznie suszył głowę.

yes yes yes. To naprawdę bedzie kropka nad i, a Lubego urobimy, ale akwa musi mieć takie własnie proporcje jak Elfir wkleiła. Długie a niskie, zeby nie przeciązało kompozycji

u mnie jest takie akwarium przy tv...tylko na szafkę nową czeka i czeka na nowoczesną aranżację ;)/Efi kup Kruszce akwarium, zobaczysz jak jej sie spodoba. I od razu uprzedzam ble ble ble- wcale nie wymaga dużego zachodu, duże akwarium raz prawidłowo założone jest prawie bezobsługowe i pieknie sie odwdziecza :)

Święta racja.... do czasu aż zacznie przeciekać.... wczoraj mieliśmy akcję zmiany akwarium bo stare zaczęło przeciekać i to w zawrotnym tempie.... całe popołudnie i pół nocy z głowy... no ale teraz ładnie jest ;)

atika

to taki krótki wątek był

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167190-Akwarium-aranżacje-zdjęcia-za-i-przeciw-czyli-dlaczego-tak-dlaczego-nie

mysza

ja o akwarium u kruszki :)

to w salonie to musiałoby poczkeać na lepsze czasy. teraz to nie mam nawet na rolety

atika

to taki krótki wątek był

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167190-Akwarium-aranżacje-zdjęcia-za-i-przeciw-czyli-dlaczego-tak-dlaczego-nie

mysza

ja o akwarium u kruszki :)

to w salonie to musiałoby poczkeać na lepsze czasy. teraz to nie mam nawet na rolety

no weź nie dołuj. akwarium u dziecka w sypialni? jakie duże?

No bo Ty to poukładana kobieta jesteś....

U mnie to by było - woda za okno i wąż ogrodowy.... Też wyjście.

Miałam kiedyś takie akwarium malutkie 120 litrowe ale cały czas syf był. Niestety przy oknie stało, glony rosły, .... Filtra zewnętrznego nie było, żadne ustrojstwo tabletkowe nie pomagało.....

I przy przeprowadzce wywiozłam go do garażu i tam tkwi do dziś.... U znajomego....

mysz raczej myślałam o bawialni, tylko tam troche mało miejsca. bo na sypialnie to chyba za bardzo buczy co?

bawialnia nie jest za trafnym miejscem na akwarium. Za duże ryzyko

Co do sypialni dlatego pytałam o wymiary ewentualnego akwarium, gdyż duże filtry nieco mogą rezonowac. Pozatym cisza.

Dobrym miejscem na akwarium jest gabinet, albo antresola. Trochę ciemniej, więc refleksów nie ma za wiele, dobrze sie ogląda. Można na chwilę oczy odciągnąć od papierów, książki, czy kompa. W salonie koło tv też byłoby dobrze