78mysz 05.10.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Pod szafką dać długie, niskie akwarium, a pod szafkami zamontować oświetlenie : http://images47.fotosik.pl/349/008c9f5417cb7410.jpg PS. Dostałaś mojego maila? u mnie jest takie akwarium przy tv...tylko na szafkę nową czeka i czeka na nowoczesną aranżację ;)/Efi kup Kruszce akwarium, zobaczysz jak jej sie spodoba. I od razu uprzedzam ble ble ble- wcale nie wymaga dużego zachodu, duże akwarium raz prawidłowo założone jest prawie bezobsługowe i pieknie sie odwdziecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 przymierzam sie ale nie chce tego głośno mówic bo jakby luby sie dowiedział to by mi strasznie suszył głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Efilo sorki ze z prywatą tutaj....- ale gdzie "na akwariach" ?? bo szukam i nic... a ja z tych co mają duże akwaria i z chęcią bym pooglądała bo cały czas mam problem co z nim w nowym domu zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 przymierzam sie ale nie chce tego głośno mówic bo jakby luby sie dowiedział to by mi strasznie suszył głowę. yes yes yes. To naprawdę bedzie kropka nad i, a Lubego urobimy, ale akwa musi mieć takie własnie proporcje jak Elfir wkleiła. Długie a niskie, zeby nie przeciązało kompozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 moje akwarium stoi we wnęce, bo jest szerokie i zrobiłam za nim na etapie budowy kranik z wodą i odpływ kanalizacyjny. Super sprawa. tu się spuszcza, tam tryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 u mnie jest takie akwarium przy tv...tylko na szafkę nową czeka i czeka na nowoczesną aranżację ;)/Efi kup Kruszce akwarium, zobaczysz jak jej sie spodoba. I od razu uprzedzam ble ble ble- wcale nie wymaga dużego zachodu, duże akwarium raz prawidłowo założone jest prawie bezobsługowe i pieknie sie odwdziecza Święta racja.... do czasu aż zacznie przeciekać.... wczoraj mieliśmy akcję zmiany akwarium bo stare zaczęło przeciekać i to w zawrotnym tempie.... całe popołudnie i pół nocy z głowy... no ale teraz ładnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 atika to taki krótki wątek był http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167190-Akwarium-aranżacje-zdjęcia-za-i-przeciw-czyli-dlaczego-tak-dlaczego-nie mysza ja o akwarium u kruszki to w salonie to musiałoby poczkeać na lepsze czasy. teraz to nie mam nawet na rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 moje akwarium stoi we wnęce, bo jest szerokie i zrobiłam za nim na etapie budowy kranik z wodą i odpływ kanalizacyjny. Super sprawa. tu się spuszcza, tam tryska A zdjęcia jakieś masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 atika to taki krótki wątek był http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167190-Akwarium-aranżacje-zdjęcia-za-i-przeciw-czyli-dlaczego-tak-dlaczego-nie mysza ja o akwarium u kruszki to w salonie to musiałoby poczkeać na lepsze czasy. teraz to nie mam nawet na rolety no weź nie dołuj. akwarium u dziecka w sypialni? jakie duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 A zdjęcia jakieś masz ?? jak spuszcza czy jak tryska:)?Później pyknę fotkę, ale to wszystko ciągle jeszcze w rozpiżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 atika to taki krótki wątek był http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167190-Akwarium-aranżacje-zdjęcia-za-i-przeciw-czyli-dlaczego-tak-dlaczego-nie to w salonie to musiałoby poczkeać na lepsze czasy. teraz to nie mam nawet na rolety Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 No bo Ty to poukładana kobieta jesteś....U mnie to by było - woda za okno i wąż ogrodowy.... Też wyjście.Miałam kiedyś takie akwarium malutkie 120 litrowe ale cały czas syf był. Niestety przy oknie stało, glony rosły, .... Filtra zewnętrznego nie było, żadne ustrojstwo tabletkowe nie pomagało..... I przy przeprowadzce wywiozłam go do garażu i tam tkwi do dziś.... U znajomego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 jak spuszcza czy jak tryska:)?Później pyknę fotkę, ale to wszystko ciągle jeszcze w rozpiżu Wystarczy jak jest w ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 mysz raczej myślałam o bawialni, tylko tam troche mało miejsca. bo na sypialnie to chyba za bardzo buczy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 mysz raczej myślałam o bawialni, tylko tam troche mało miejsca. bo na sypialnie to chyba za bardzo buczy co? bawialnia nie jest za trafnym miejscem na akwarium. Za duże ryzyko Co do sypialni dlatego pytałam o wymiary ewentualnego akwarium, gdyż duże filtry nieco mogą rezonowac. Pozatym cisza. Dobrym miejscem na akwarium jest gabinet, albo antresola. Trochę ciemniej, więc refleksów nie ma za wiele, dobrze sie ogląda. Można na chwilę oczy odciągnąć od papierów, książki, czy kompa. W salonie koło tv też byłoby dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Kurcze, ja tez chce rybki, Chinczycy na szczescie zakladaja akwaria, kase to ponoc przynosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Kurcze, ja tez chce rybki, Chinczycy na szczescie zakladaja akwaria, kase to ponoc przynosi... nie kasę, tylko jest co do garnka włożyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 gabinet na razie nie. mielismy tam w planach morskie ale to musi jeszcze długo poczekać. zakładam że do remontu co najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Taki mam obiektyw Sigma 18-200. Aparat Cannon EOS 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Kasia super Mnie się marzy Nicon z obiektywem 18-150VR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts