Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lustrzanka cyfrowa? Który model?

Kiedyś marzył by mi się Nicon D60... ale ich już nie ma... teraz to już nie wiem sama... D90 czy może inny model. Miałam kiedyś na jakiś czas Canona... powiem ten model to klasyka, ale Nicon lepszy... I ten klank...

Ale mam stary już sony cyfrowy i musi wystarczyć. też robi zdjęcie, ale jakoś tak jak dla głupoli... patrzysz i pstryk....

Ale się rozmarzyłam...

Na razie karnisze, lustra i inne dynksy potrzebne, a sonakiem też je sfotografuję.... :)

efi tak na oko widzi mi się, że mamy takie same dywaniki łazienkowe :) pokój Kruszki - bajeczny! lubię takie dlugaśne firanki, ale u maluchów też skracałam :)

jak nie o samochodach.. to o aparatach.. eeechhh budowa się skończyła czy jak??? ja mam samochód do wymiany i aparat do kupienia.. wszystko przede mną ;)

Przepraszam, że na tym wątku, ale jakiś czas temu rzuciła mi się tutaj w oczy dyskusja o sadzeniu cebulek takim oto przyrządem http://cokupic.pl/i/c_big2167685.jpg

I teraz mam takie pytanie - czy tym oto urządzeniem, jak chcę posadzić cebulki krokusów w trawniku, który już istnieje (ma ok.1,5 roku) nie wyrządzę zbyt dużych dziur? Któraś z Was tak próbowała?

Marzy mi się łąka krokusów na trawniku, ale boję się właśnie tych dziur w trawie, bo średnicę to ma sporą :o

pysiaczku

tym nacinasz darń, wsadzasz w idealny tunelik który powstanie po wyciągnięciu sadzarki cebulki, zwalniasz blokadę i rulon ziemi z darnią na wierzchu wskakuje w swoje miejsce. myślę że trawie zbyt wiele czasu na idealne zarośnięcie miejsca cięcia wiele nie zajmie.

Dzięki Lidziu :)