wu 05.10.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Wioluś ja mam Nikona tylko taki obiektyw muszę dokupić jak już nic ciekawszego nie będę miała do kupienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 U nas tez NIkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Lustrzanka cyfrowa? Który model? Kiedyś marzył by mi się Nicon D60... ale ich już nie ma... teraz to już nie wiem sama... D90 czy może inny model. Miałam kiedyś na jakiś czas Canona... powiem ten model to klasyka, ale Nicon lepszy... I ten klank... Ale mam stary już sony cyfrowy i musi wystarczyć. też robi zdjęcie, ale jakoś tak jak dla głupoli... patrzysz i pstryk.... Ale się rozmarzyłam... Na razie karnisze, lustra i inne dynksy potrzebne, a sonakiem też je sfotografuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 d70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Też fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 D60:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Noooo i jaki klank Twój robi dobre zdjęcia ? Naprawdę kiedys zachorowałam na niego.... Teraz wymyślili srylion nowych funkcji, ale nie wiem czy przydatnych, czy tylko gadżet dużo droższy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 bardzo ładne fotki robi pomimo że korzystam głównie z ustawień dla idiotów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.10.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 efi tak na oko widzi mi się, że mamy takie same dywaniki łazienkowe pokój Kruszki - bajeczny! lubię takie dlugaśne firanki, ale u maluchów też skracałam jak nie o samochodach.. to o aparatach.. eeechhh budowa się skończyła czy jak??? ja mam samochód do wymiany i aparat do kupienia.. wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 to ja do tyłu jestem bo mam d40 ino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Skaba to Ty tak jak ja...Aparatu nie mam, samochód trzeba wymienić ... I dom jeszcze nie skończony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.10.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Efilo, co to za kolor masz na ścianach salonu? Nie szare, nie białe, a nawet mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 a to zależy gdzie sie spojrzy założenie to była śmietanka. i w sumie wyszło jak chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.10.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Przepraszam, że na tym wątku, ale jakiś czas temu rzuciła mi się tutaj w oczy dyskusja o sadzeniu cebulek takim oto przyrządem http://cokupic.pl/i/c_big2167685.jpg I teraz mam takie pytanie - czy tym oto urządzeniem, jak chcę posadzić cebulki krokusów w trawniku, który już istnieje (ma ok.1,5 roku) nie wyrządzę zbyt dużych dziur? Któraś z Was tak próbowała? Marzy mi się łąka krokusów na trawniku, ale boję się właśnie tych dziur w trawie, bo średnicę to ma sporą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Efi, śliczna Kruszkowa sypialnia Bardzo delikatna, ale ze smakiem - jak zresztą wszystko w twoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 pysiaczku tym nacinasz darń, wsadzasz w idealny tunelik który powstanie po wyciągnięciu sadzarki cebulki, zwalniasz blokadę i rulon ziemi z darnią na wierzchu wskakuje w swoje miejsce. myślę że trawie zbyt wiele czasu na idealne zarośnięcie miejsca cięcia wiele nie zajmie. Dzięki Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 A ja nie miałam tego urządzenia do wsadzania więc poradziłam sobie małą łopateczką ogródkową... Pod kątem wbijałam w glebą i cebulkę w to uwolnione miejjsce. 150 cebulek posadziłam w 15 minut.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 ja nie mam łopateczki sadzarka ma ten plus że masz podziałke w cm i wiesz na dokładnie jakiej głębokości sadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.10.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Dziękuję Wam za odpowiedzi W takim razie jutro sadzę bez obaw Przy okazji chciałam przyznać, że i ja z zapartym tchem oglądam fotki z Twojego domu Efilo i teraz z niecierpliwością czekam na "nową" sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 na razie pomysł rodzi się w bólach. zmieniam poszczególne elementy i po kolejnej zmianie zastanawiam się nad następnymi puzzlami. to pierwsze pomieszczenie które nie ma zadanej wizji od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts