kaśka maciej 06.10.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 A ja nie miałam tego urządzenia do wsadzania więc poradziłam sobie małą łopateczką ogródkową... Pod kątem wbijałam w glebą i cebulkę w to uwolnione miejjsce. 150 cebulek posadziłam w 15 minut.... Ty to masz pałer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 na razie pomysł rodzi się w bólach. zmieniam poszczególne elementy i po kolejnej zmianie zastanawiam się nad następnymi puzzlami. to pierwsze pomieszczenie które nie ma zadanej wizji od początku mi się wydaje Efi, ze powinnaś zrównoważyc drugą stronę sypialni czymś w fornirze, albo dużymi ramkami w palisandrze, żeby on stanowił ramę dla łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 być może. ale ja chce jasno. nie wprowadze tam ani jednego ciemnego elementu. nawet wielkości główki od szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 A ja nigdy nie widziałam sypialni Efi...Noooo raz było w jakimś pomieszczeniu ciemnym... nie wiem czy nawet nie w dwóch.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 być może. ale ja chce jasno. nie wprowadze tam ani jednego ciemnego elementu. nawet wielkości główki od szpilki ojś, będzie jasno, zobaczysz, narysuj sobie w paincie 3 ramki 50x50 w drewnie jedna pod drugą. W środek możesz wsadzić coś odbijającego światło, np srebrną płaskorzeźbę z powtórzonym motywem skamieliny z łazienki, noooo ostatecznie tryptyk z murzynkiem jak Ci się nie podoba pierwszy pomysł;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 A ja nigdy nie widziałam sypialni Efi... Noooo raz było w jakimś pomieszczeniu ciemnym... nie wiem czy nawet nie w dwóch.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Nooo śmiej się Markotka, śmiej.....I ja wtedy wyszłam, ale cały czas myślałam jak zejdę.... I jak tu było co na górze oglądać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.10.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Efi i jak tam sypialnia - malowałaś..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Na razie obkleiłam taśmami (gdyby nie to że mi córcia 'pomagała' to by tam nieźle mięso leciało ) Pewnie jutro pomaluję pierwszy raz. A panowie dzielnie walczą z kostką przy rabatach. I dobrze bo będę miała gdzie cebulki wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Kosicie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.10.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Ja planuję w sobotę jeszcze skosić, bo ma być ładna pogoda. Lepiej żeby trawka była krótka na zimę. Myślę, że to będzie ostatni raz w tym sezonie. A jak tam Twoje rabaty - wyznaczone?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 te nie przy lipach tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.10.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 no to co, próbować jeszcze z jakimś kolorem? Bo wogóle to ja bym całą sypialnie machneła na antracyt, dużo oświetlenia nocnego i tylko piękna drewniana ściana plus jasne łóżko-punkt centralny wszechświata i jaśniutkie zaslony. Nie wiem tylko czy dąb na podłodze nie będzie za ciemny. No ale buduarowo by wyszło, to raz, a dwa, byłoby połączone ideologicznie z łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ja bym wszystko machnela na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 no to z buduaru nici, ale będzie jasno swieżo i świetliście i nie kill'aj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2010 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 ech... i siedze w sypialni i wpatruje sie w ściane jak sroka w gnat i probuje zrobic projekcje czarnej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.10.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Nieśmiało powiem, ze ta czarna ściana może wyglądać interesująco. Myśl, myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.10.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Nieśmiało powiem, ze ta czarna ściana może wyglądać interesująco. Myśl, myśl Dokładnie... Mi też ta czarna ściana chodzi po głowie, bo byłaby świetnym nawiązaniem do czarnej łazienki, płytek przed palisandrową ścianą, no i łóżko pięknie by się na jej tle prezentowało.... Jedyny minus, że chciałaś mieć jasno, a tego efektu na pewno nie będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 problem w tym że ja zaczęłam przerabiać sypialnie bo źle się czułam w ciemnym wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 jedyne co mi daje do myślenia to rozmowa z irmą, która stwierdziła że mogę mieć tą samą przypadłość co ona czyli źle się czuć w ciemnych ciepłych pomieszczeniach. bo przecież w łazience czarnej czuje sie super. a jasno to tam nie jest. zastanawiam sie nad tym czarnym bo mnie to ryzyko niewiele kosztuje. farbe mam i ciemna sciane. po jednym przemalowaniu bede wiedziala jaki jest efekt. najwyzej ten czarny przemaluje zamiast brązowego - niewielka różnica jeśli chodzi o krycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts