Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efi ale chyba tylko ta sciana za lozkiem ma byc czarna? dla ciebie problemem byly plamy zaslonietych okien na tle jasnej sciany, jesli reszta scian bedzie jasna i zaslony tez to efekt bedzie jakic chcialas a ten czarny sciany faktycznie nawiaze do tych kafli przy palisandrze

Jak widzę decyzja trudna. Ja pomalowałam ścianę w kuchni na antracyt (choć chciałam jasny szary jak u Ciebie w kuchni Efilo ale mąż się uparł na ciemny). Efekt taki, że i tak będę ją przemalowywać na jasno :rolleyes:

Do sypialni z kolei myślę właśnie nad dość ciemnym brązem, ale skoro Ty z niego rezygnujesz to już sama nie wiem, czy aby znów nie będę żałować.

Jeśli chodzi o koszenie trawy to też w weekend zamierzamy skosić ją ostatni raz przed zimą :)

Elfi trzymam kciuki za sypialnię. :)

Wierzę, że wymyślisz coś wystrzałowego.

JEżeli o mnie chodzi, to choc uwielbiam ciemne pomieszczenia, to sypialnia wyglądała by pięknie z czarną ścianą , białym łóżkiem i białymi dodatkami gdyby ... nie ten palisander. On jest ciemny i ciemna ściana - myślę, że za dużo tego. Choć sam forni przepiękny :).

problem w tym że ja zaczęłam przerabiać sypialnie bo źle się czułam w ciemnym wnętrzu :(

Wydaje mi się że źle się czułaś w sypialni bo kolor palisandru nie zgrała się z brązem. Przecież czarna łazienka Cię nie dołuje. Ja to bym do tego podeszła tak: sypialnia pomieszczenie w którym spędzamy w ciągu całego dnia niewiele czasu, bo od tego mamy pokój dzienny i gabinet. Są u Ciebie w przeraźliwych jasnościach; a tak w czarnej sypialni w nocy będzie Ci rybka bo i tak będzie ciemno.......

Ale wiesz ja bym zrobiła na jasno :) - kurde no to Ci pomogłam co nie

Konieczki

ja tak właśnie podeszłam. Ale co wchodziłam to byłam załamana tą burowatością.

Na ścianie teraz jest offwhite i... dalej jest nie jest jasno. Po prostu to jest pokój od północy i nie ma co się spodziewać świetlistości. Jedyne co to żałuje że nie zamówiłam łóżka o ton jaśniejszego. Zamówiłam ciemniejszy wbrew temu co mi podpowiadało serce bo wydawało mi się że ładniej będzie pasował do tego brązu. No i pasował ;)

w lubym za bardzo pomocy nie znajde - stwierdził że mu obojętne :rolleyes:

No dziewczyno! Toż chłop ci pomaga, jak umie! ;) "dla mnie to obojętne" oznacza po naszemu "kochanie, zrób po swojemu, bo po pierwsze i tak masz lepszy gust, niż ja, a po drugie, najbardziej zależy mi na tym, żebyś to ty się w takim wnętrzu czuła komfortowo, więc twoje preferencje stawiam przed moimi" :wiggle: