wu 08.10.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 no to gratulki pierwszej;) pięćdziesiątki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Efi ale chyba tylko ta sciana za lozkiem ma byc czarna? dla ciebie problemem byly plamy zaslonietych okien na tle jasnej sciany, jesli reszta scian bedzie jasna i zaslony tez to efekt bedzie jakic chcialas a ten czarny sciany faktycznie nawiaze do tych kafli przy palisandrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.10.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Jak widzę decyzja trudna. Ja pomalowałam ścianę w kuchni na antracyt (choć chciałam jasny szary jak u Ciebie w kuchni Efilo ale mąż się uparł na ciemny). Efekt taki, że i tak będę ją przemalowywać na jasno Do sypialni z kolei myślę właśnie nad dość ciemnym brązem, ale skoro Ty z niego rezygnujesz to już sama nie wiem, czy aby znów nie będę żałować. Jeśli chodzi o koszenie trawy to też w weekend zamierzamy skosić ją ostatni raz przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.10.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 (edytowane) No właśnie, wiem że źle się czułaś z tą ciemną ścianą - więc maluj na jasno! Chociaż ja bym spróbowała z tym czarnym... Edytowane 8 Października 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 w lubym za bardzo pomocy nie znajde - stwierdził że mu obojętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.10.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Elfi trzymam kciuki za sypialnię. Wierzę, że wymyślisz coś wystrzałowego. JEżeli o mnie chodzi, to choc uwielbiam ciemne pomieszczenia, to sypialnia wyglądała by pięknie z czarną ścianą , białym łóżkiem i białymi dodatkami gdyby ... nie ten palisander. On jest ciemny i ciemna ściana - myślę, że za dużo tego. Choć sam forni przepiękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 w lubym za bardzo pomocy nie znajde - stwierdził że mu obojętne Oooo to u Ciebie jest tak jak u mnie.... Mnie to nie obchodzi, zrób jak uważasz..... I tak we wszystkim..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 u mnie na szczęście nie we wszystkim. a właściwie to jakoś tak wyjątkowo. mam nadzieje że to nie tak że przestało mu zależeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Może nie ma pomysłu w tej chwili, może nie chce Tobie się narazić..., Może Ty sama nie wiesz czego chcesz.....Ja też mam trudny orzech do zgryzienia... I niestety jak we wszystkim jestem sama..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 08.10.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 problem w tym że ja zaczęłam przerabiać sypialnie bo źle się czułam w ciemnym wnętrzu Wydaje mi się że źle się czułaś w sypialni bo kolor palisandru nie zgrała się z brązem. Przecież czarna łazienka Cię nie dołuje. Ja to bym do tego podeszła tak: sypialnia pomieszczenie w którym spędzamy w ciągu całego dnia niewiele czasu, bo od tego mamy pokój dzienny i gabinet. Są u Ciebie w przeraźliwych jasnościach; a tak w czarnej sypialni w nocy będzie Ci rybka bo i tak będzie ciemno....... Ale wiesz ja bym zrobiła na jasno - kurde no to Ci pomogłam co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Konieczki ja tak właśnie podeszłam. Ale co wchodziłam to byłam załamana tą burowatością. Na ścianie teraz jest offwhite i... dalej jest nie jest jasno. Po prostu to jest pokój od północy i nie ma co się spodziewać świetlistości. Jedyne co to żałuje że nie zamówiłam łóżka o ton jaśniejszego. Zamówiłam ciemniejszy wbrew temu co mi podpowiadało serce bo wydawało mi się że ładniej będzie pasował do tego brązu. No i pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.10.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 jak pokój jest od północy to można albo iść w nasycone kolory, albo w off whity ale ze sporym dodtakiem żółtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.10.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 w lubym za bardzo pomocy nie znajde - stwierdził że mu obojętne No dziewczyno! Toż chłop ci pomaga, jak umie! "dla mnie to obojętne" oznacza po naszemu "kochanie, zrób po swojemu, bo po pierwsze i tak masz lepszy gust, niż ja, a po drugie, najbardziej zależy mi na tym, żebyś to ty się w takim wnętrzu czuła komfortowo, więc twoje preferencje stawiam przed moimi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Malowanie skończone. Teraz muszę zmienić oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 09.10.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 gratuluję zakończenia (a na jakim kolorze w końcu stanęło)?? no i wiesz czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 I co... , i co......? Jak wyszło? Jaki kolor???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 jeszcze nie wyszło. konieczne jest dokupienie paru rzeczy kolor offwhite w stylu smietanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.10.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Z wielką niecierpliwością czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Efi, pochwal się, bo nas ciekawość zeżre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts