rysieksz 13.06.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Aktualnie kafelkarz kładzie mi na tarasie na zewnątrz gres. Zauważyłem na kilku kafelkach na zewnętrznej stronie wzór wewnetrznej kratki której nie moge zmyć. Co jest przyczyną tego zjawiska i jak je usunąc? Prosze o radę.Pozdrawiamrysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 13.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Przyczyną tego jest slabej jakości płytka... albo już w procesie formowania płytki odznaczył się "wzór" albo były slabej jakości podkładki separacyjne (te niby plastikowe nitki-placki na płytkach) i w czasie transportu kratka obcierała o wierzch płytki i zarysowała lub zmatowiła ją. Jeśli jest to co napisałem powyżej tgo trzeba się z takim "wzorkiem" pogodzić... albo wymienić płytki... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysieksz 13.06.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Dzięki za odpowiedź, choć jestem przerażony bo kafelki w większości ułożone. Dodałem zdjecie z problemem. Dla mnie coś weszło w szkliwo ( lub to matowienie). Jutro dzwonię do Opoczna i składam reklamacje. pozdrawiam rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts