KOCIAK 27.07.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Wydaje mi się , że mata będzie trwalsza- napewno jest grubsza i się nie uszkodzi jak naklejka (mam na myśli jakieś zadrapania).Czytałam ,że przy kupnie maty trzeba podać dokładny wymiar ,w którym miejscu lodówka ma podzielone drzwi, a tu już może być gorzej ,bo ja mam Mastercook i wykończenia listew mają łukowaty kształt. Łatwiej będzie mi z folią, którą dotnę według kształtów lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 24.08.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Naklejki robia sie coraz ciekawsze. Jak tylko dorwe aparat o pokaze w co zainwestowalem ostatnio. (Tez wlasnie korzystajacv z uslug Pixers). Ciekawa sprawa sa naklejki na laptopy . Tyle powiedziec moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielona trawa 07.07.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Hej:) powiedzcie jak jest z jakoscia tych mat? chce sobie zamowic taka http://oklejgo.pl/media/catalog/product/cache/5/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/2/22_2_5.jpg ale martwie sie czy od wody te wzorki sie nie wytra??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 03.08.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Mogę ci zagwarantować, że wszystko będzie ok. Na naszej lodówce wisi mata od ponad roku. Nie jest to ta sama co Twoja, ale dokładnie ta http://oklejgo.pl/media/catalog/product/cache/5/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/1/11_8.jpg Trudno mi powiedzieć jak długo przetrwa, ale zanosi się, że jeszcze długo będziemy mogli z niej "korzystać" Teraz chcemy jeszcze kupić coś na zmywarkę, która również została zniszczona przez nasz dziecko ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.08.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ale co to znaczy na magnesy? Przykłada się ją po prostu? I nie przesuwa się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 03.08.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dokładnie tak, jak zwykły magnes na lodówkę tylko w wersji xxl. Też mam, czarną gładką z allegro za grosze, bo lodówka "niewyjściowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 04.08.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A ja myślę o zamontowaniu maty na drzwi wejściowe. http://inspiracje.leroymerlin.pl/original/5341_PB245632.JPG Chciałabym uzyskać taki efekt....ale nie chcę oklejać drzwi. Czy mogłybyście sprawdzić czy taka mata będzie się trzymać na drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 04.08.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Dokładnie tak - maty nie są przyklejane, lecz przykładane do lodówki. Można je przesuwać i dopasowywać. Czasami ludzie piszą na forach, że matą można sobie zniszczyć lodówkę, ale nie ma to żadnego związku z prawdą. Maty całkowicie odmieniają wygląda kuchni, a szczególnie jeśli ktoś posiada starą lodówkę (tak jak ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 04.08.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A ja myślę o zamontowaniu maty na drzwi wejściowe. Chciałabym uzyskać taki efekt....ale nie chcę oklejać drzwi. Czy mogłybyście sprawdzić czy taka mata będzie się trzymać na drzwiach wg mnie nie, gdyz to jest magnes a on sie nie przyklei do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 04.08.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Współczesne drzwi wejściowe są na ogół metalowe . Po wierzchu mają wprawdzie okleinę np. drewnopodobną, ale pod nią jest żywa blacha. Stąd prośba do posiadaczek mat lodówkowych o sprawdzenie jak ich maty trzymają się na...zapewne metalowych ...drzwiach wejściowych. Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez MarynaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.08.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Na drzwi (od garażu) to i ja bym chciała taką matę . Jaki jest koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 04.08.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Na drzwi (od garażu) to i ja bym chciała taką matę.. ....albo może nawet dwie maty . Od zewnątrz....milusia tapetka - dla Ciebie, a od strony garażu ....coś hmmm...w stylu warsztatu samochodowego - dla męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 05.08.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Najprostszy sposób --> http://oklejgo.pl/kontaktZapytaj się tych, co to robią, ale podejrzewam, że na drzwiach będzie się bez większych problemów taka mata trzymała. Jakie to wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Wymiary drzwi standard 90x ok.200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 08.08.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Więc myślę, że bez większych problemów znajdą i dla Ciebie rozwiązanie. Skontaktuj się z nimi i daj znać co się dowiedziałaś Generalnie maty są najlepszym sposobem na całkowitą odmianę wyglądu lodówki, ale również i pewnie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 09.08.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 A jakby mata się nie trzymała to są foto naklejki na drzwi - nie mam pojęcia jak to się trzyma.Zastanawiam się czy nie zamówić - niestety drzwi w mieszkaniu mam w kolorze do niczego mi niepasującym a coś takiego chyba by problem rozwiązało.http://www.obrazoteka.pl/shop,list,003007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 09.08.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ale naklejka na drzwi to już tak raczej nie stałe, bo po jej zerwaniu, drzwi będą wyglądały jeszcze gorzej niż dotychczas. Maty nie wyrządzają szkód i to jest ich wielki plus. Dlatego jestem właśnie zwolennikiem tego rozwiązania. Czy kolega/koleżanka zna już konkrety w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielona trawa 12.09.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 lady in red- i jak? pytałaś o koszt tak dużej naklejki? tutaj http://www.toxel.com/inspiration/2010/02/02/12-cool-garage-door-stickers/ widziałam właśnie takie naklejki na garaż i wyglądają meeega:)daj znać co Ci odpisali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 01.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Współczesne drzwi wejściowe są na ogół metalowe . Po wierzchu mają wprawdzie okleinę np. drewnopodobną, ale pod nią jest żywa blacha. Stąd prośba do posiadaczek mat lodówkowych o sprawdzenie jak ich maty trzymają się na...zapewne metalowych ...drzwiach wejściowych. Trochę późno, ale sprawdziłam i się trzyma idealnie jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 14.05.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 oooooo... rozdwojenie jaźni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts