R4DZ1U 14.06.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 witam. Mam mały problem z szambem. Zostało one zrobione z tego co mi wiadomo z beczek po jakiś pestycydach rolniczych. Jest ich kilka, połączone razem na górze rurami. Z każdej się osobno wybiera zawartość. W jednej z nich przy otworze zrobiła się jakaś gumowa powierzchnia. Zapewne środek zareagował z fekaliami i oto skutek. Jest to coś ala guma. Łomem nie idzie przebić, łom się po prostu odbija. Nożem nie wytnę czy wiertarką, bo jest to ponad metr w dół od otworu. Czym to osunąć, albo rozpuścić? może jakiś cudotwórczy środek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R4DZ1U 26.07.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 nikt nie pomoze? Nitro nie dziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz1 31.07.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 nikt nie pomoze? Nitro nie dziala... czym się odżywiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrk 02.08.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Nie wiem jakich cudów tu oczekujesz ..masz szambo z niewiadomo czego i niewiadomo co się pojawiło na powierzchni... Najlepiej kup normalne,betonowe szambo a to co masz wykop i oddaj do utylizacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts