Kuna 14.06.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mam zamiar ogrzewać wodę użytkową kotłem jednofunkcyjnym z zamkniętą komorą spalania firmy Vaillant . Do kotła potrzebuję zakupić pojemnik na podgrzewaną wodę . I tutaj mam pytanie . Czy można kocioł Vaillant podłączyć do jakiegoś tańszego zbiornika na wodę . Vaillant ma pieruńsko drogie te zbiorniki . Jeżeli ktoś rozwiązał skutecznie ten problem proszę o podzielenie się doświadczeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 15.06.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 W pakiecie jest trochę taniej - ale mozna każdy zasobnik z wężownicą wykorzystać Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 15.06.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Polecam zasobnik Biawar Quatro stojący lub wiszący bardzo dobry wydajna węzownica ładne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 15.06.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dziękuję Puławiak o to mi chodziło . Zasobnik bardzo estetyczny i znalazłem taki który mnie interesuje o pojemności 150 litrów w cenie 1300 zł a nie jak u Vaillanta 2500 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts