Robert999 14.06.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam.mam następujące pytanie. buduje komin z gotowego systemu i górną część ( od dachu) chce wyciągnąć z cegły klinkierowej . Czy można na gotowych elementach murować cegłą np.klinkier 6cm(w środku tego komina był by tylko ceramiczny wkład dymny,obłożony wełną.). ,czy trzeba przed wyjściem z dachu wylać betonową czape i dopiero na niej dawać cegłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.06.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam.mam następujące pytanie. buduje komin z gotowego systemu i górną część ( od dachu) chce wyciągnąć z cegły klinkierowej . Czy można na gotowych elementach murować cegłą np.klinkier 6cm(w środku tego komina był by tylko ceramiczny wkład dymny,obłożony wełną.). ,czy trzeba przed wyjściem z dachu wylać betonową czape i dopiero na niej dawać cegłe? Nie kombinuj kolego . Zobacz co proponuje producent. A płytę pod cegłę możesz wylać sam , tylko pamiętaj o zbrojeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert999 15.06.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzięki.za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.06.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 ja mam z kolei inne pytanie o obudowie komina... czy część komina wewnątrz domu można okleić płytą KG? czerwoną? ( bo przymierzam się do suchych tynków KG w całej chacie ... wiec i komin bym machnął) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts