Józia S. 06.02.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Czy można wykonać przy dość małej powierzchni (3x3)? Czemu służy tzw. wyspa kuchenna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula 212 26.02.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 cze też zastanawiałam sie nad wyspą. Moim zdaniem główną ideą wyspy jest dostępność do niej i moda. Bardzo podobają mi się kuchnie z wyspą. Natomiast żeby wyspa była funkcjonalna kuchnia musi być duża, przy małaj kuchni będzie zawadzała. pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.03.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 moja też jest takich wymiarow(3x3) i taz murowana, ale wymyśliłam mini wyspę czyll kuchnia z płytą wysunięta o ok 50 cm ( dojście z 3 stron) może będzie ladnie -widziałam na zdjęciach wloskich - extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts