a-nita 14.06.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam zaproponowano mi kocioł kondensacyjny firmy ACV --headmaster jako zamiennik za viessmana lub vaillanta,bo ma mieć lepsze parametry czy ktoś miał może jakieś doświadczenia, bo przyznam,że o firmie słyszę pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 14.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 ACV - jest dobrą firmą z tych trzech firm trudno jest wybrać - najlepiej sprawdzić jaki serwis jest najlepiej dostepny w okolicy ??? Ja preferuję Vaillant'a Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 14.06.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 acv ------dobra firma tylko nie wiem jak stoją z serwisem ,a na to w szczególnosci bym zwrócił uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.06.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts