Gość jerry123 06.02.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Czy ktos wie gdzie najtaniej mozna kupic w W-wie tynki, kleje, cegły itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 07.02.2004 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Jak chcesz to napisz domnie ja sprzedaje?Lub doradze gdzie mozesz zdobyc naj taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 11.02.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Ja też poproszę. Będę budował sie niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EIMUND 11.02.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Proponuje KIM na Bartyckiej. Zaopatruje się u nich od kilku lat, jak dotąd nie narzekam ani na ceny ani na profesjonalizm usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 11.02.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Co do KIM-u na Bartyckiej, nie wiem jak u nich ceny bo bardzo dawno tam nie byłem, ale niedawno przeżyłem w związku z nimi spory pozytywny szok. Zaczęła ciec spłuczka w sedesie podwieszanym, kupionym u nich prawie 5 lat temu. Wziąłem telefon ze starej faktury, z niewielką nadzieją, że firma jeszcze istnieje i to w tym samym miejscu, zadzwoniłem, przyjechał (dokładnie na czas) fachman pod krawatem, zrobił co trzeba i powiedział, że nic się nie należy, bo to jeszcze w ramach gwarancji (5-cio letniej). Niby tak powinno być wszędzie, ale mnie trochę zatkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts