abbey 14.06.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mam działkę w gorach, myślę o tym aby w przyszłym roku postawić tam domek, raczej skłaniam się ku domkowi murowanemu. Nie mam pojęcia ile kosztuje postawienie takiego domku - mialby to być dom o powierzchni 60 metrów, o prostej architekturze, nic wyszukanego. Zdaję sobie sprawę że to wszystko zależy na pewno od materiałów - z czego sciany, z czego dach - jedank chodzi mi o cenę orientacyjną, i ewentualnie jakieś rady co do wyboru materiałów. Chcę aby z domku mona było korzystać również w zimie.Będę wdzięczna za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 14.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 60 metrów= 60 tyś. - minimum. tu jest podobny temathttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?161810-Parterowy-czy-z-poddaszem-u%C5%BCytkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts