Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

upsss, ale polemizuje z tym twierdzeniem.

i nie chodzi mi o Tataraka:no:

Chodzi Ci, Wogoc, o problemy u mnie ;) ?

No nie da się ukryć sporo, ale może właśnie dlatego, że mówię co było nie tak, to troszkę pomagam., Hmmmm....?

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie

polemizuje z tym, że im więcej wiesz tym mniejsze prawdopodobieństwo problemów.

napewno wiedza jest potrzebna i wpływa na ilość wyłapanych lub niedopuszczonych błędów, ale nie jest to wprost proporcjonalne jak sugerujesz.

Niestety masz rację. Ale chyba nie sugerowałam, że jest wprost proporcjonalne (?), a przynajmniej nie miałam takiego zamiaru. :)

MRS Constructor - tynkarze za robociznę od 17 do 22 zł /m2 - dwie różne ekipy

a wylewki... z pamięci (bo mi zginęła kartecka z notatecką) to chyba coś ok. 29-31 za m2 robocizna i materiał... castingowałam tylko Korólczyka, ale mam w odwodzie gościa od Gosi.

byłam dziś z autem w serwisie. co to jest, ja się chciałabym spytać, że oni zawsze, ale to ZAWSZE oddają klientce auto zaparkowane w taki sposób, że jest tyłem do wyjazdu, pod skosem, między słupem a inną przeszkodą... no ja nie wiem, rajcuje ich "a może mi pan wyjechać za bramę?" zboczeńcy :p

tak i jeszcze później się z tego nabijają ze znajomymi (no przynajmniej Ci których ja znam :))

tak czułam ;) łosie :p

bosz, jaka jestem zmęczona. jeszcze wpadłam w międzyczasie do maneksu odebrać brakujące elementy moich dachówek do kanalizacji. mieli mi je dowieźć, ale blisko miałam, to się pofatygowałam i warto było. bo jeszcze się okazało, że mieli dla mnie część, którą nazwę "kominkiem", ale bez części, którą nazwę "rurą do środka kominka". przy okazji się upomniałam, że zdaniem dachowca jedna z części, które mi wcześniej dali - nazwijmy ją "rura czarno biała częściowo elastyczna i karbowana" - w ogóle nie pasuje do tegalitu. więc pan T. pojechał gdzieś do innej hurtowni obok i mi stamtąd dowiózł "rurę do środka kominka" oraz - uwaga! - oryginalną "rurę do środka kominka", cytuję: a nie żadną podróbę. czyli wcześniej dostałam podróbę! rozumiecie? na fakturze nie ma nic o podróbkach. jest relatywnie kosztowny oryginalny markowy zestaw. no nic... wdech wydech. mam już wszystkie puzzle, dekarz to złoży w całość, będzie ładnie. tak tylko piszę o podróbkach - ku przestrodze czytających.

ta..... znowu przekręciłam nazwisko p.Jarek Korólczyk

no to go pochwalę (jako zadośćuczynienie) u mnie zaczynali w poniedziałek od rana i żebym nie musiała jechać z kluczami przez całe miasto bladym świtem pzyjechał do mnie do mieszkania w niedzielę po klucze z własnej inicjatywy

w pracy tez przekręcam nazwiska ups...

ale to nawet nie chodzi o zjechanie z kanału (zresztą moje auto było na podnośniku, nie na kanale). mechanik nim wyjechał sprawdzić po robocie, czy wszystko jest ok. to już nie mógł - łobuz jeden postawić przed bramą, tylko wjechał łoś i tak zaparkował, żeby kurna blondynka nie miała za łatwo ;)

najbardziej się zawsze frustruję przy wymianie opon, bo tam jest wjazd/wyjazd niewygodny i ciasny z założenia, a jeszcze zawsze zaraz za bramą czai się następny klient i nie ma jak zawrócić, tylko muszę tyłem jechać aż do połowy placu manewrowego... uff, to się poskarżyłam. :)