Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

Czuszka - jak już pisałam, półeczki nie ma :) nad lepszymi fotkami popracuję (w ostatecznej ostateczności zaproszę na sesję przyjaciół z profesjonalnym sprzętem ;)

w dolnej te dekory z kreseczkami są tylko wokół wc i nad nim (tam gdzie jest dziura, brakuje zamontowanych drzwi z lustrem), reszta to "zwykła" biała ardesia - czyli podstawowe płytki z tej serii.

Madeleine - my regularnie przewracamy nasz, który ma 140 cm szerokości ale 25 grubości - wiem, o czym mówisz ;) antresola ma całe 123 cm szerokości - da się żyć. i proszę mnie tu nie straszyć runającą (jest takie słowo?) barierką! :D

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

n

w każdym razie teraz mamy Victorię z Roca i ona jest idalna w środku, najchętniej do wszystkich trzech łązienek mój m. zamówiłby własnie ją. muszę codzinnie tłumaczyć ze teraz są inne tryndy.

też mam teraz Victorię z Roca - to ja się dokładnie przyjrzę, jak ona jest wyprofilowana, postaram sie wyryć sobie ten obraz w mózgu (czego się nie robi dla forumowiczów, tak?) i przeprowadzę analizę porównawczą z tymi z LineaBlue, ok?

Tataraczku bardzo dziękuję za zdjęcia Berniny - jest śliczna :) A w domku robi się coraz piękniej :) zazdroszczę tego etapu :) kiedy powoli wyłania się i kształtuje charakter pomieszczeń - super :)

Czy pisałaś gdziesz jaki jest kolor jasnej elewacji (chodzi mi o nr caparola - będę wdzięczna za info).

Podglądam i kibicuję :)

Ależ ja lubię, kiedy tu jest tak gwarno :)

Odotka - bardzo dziękuję za miłe słowa :) jasny tynk to Graphit 16, a ciemny Graphit 12 - z tym że ten jasny, przynajmniej na moim monitorze, to jakiś beżowy wyszedł, a jest ewidentnie szarawy.

Czuszka - wydedukowałam, że chodzi o raport z analizy porównawczej ;)

Wojtek - nieeee noooo, jeszcze parę innych przeżyć, za które nie trzeba płacić kartą M. potrafiłabym wyliiczyć ;) :D

Bacardi - ja, podobnie jak Czuszka i Moorela, jestem za muszlą bezpółeczkową. jak rozumiem Wojgoc zgłosił votum separatum, ale chyba nie chcę znać uzasadnienia ;) a jak Tobie w duszy gra?

i też dziękuję za miłe słowa :)

Kaśka - co do deski, ja ostatnio szukałam w Casto, Obi i LM, bo nam Junior "pęknął" starą, ale nie znalazłam, więc dałam spokój i kupiłam taką uniwersalną.

Sylwerson - :) cmok! a do poprawki jest zabudowa w kuchni, pierwsze zdjęcie w poście #516 - ta pozioma zabudowa z lewej jest o cm wyżej niż z prawej - nie wiem, jakim cudem tak sie machnęli, ale przyjadą poprawić na koniec tygodnia.

wystarczy pooglądac filmy przyrodnicze, w ktorych na temat zdrowia danego zwierzecia lekarza stwierdzaja po tym co wydali - i temu sluzy poleczka w kibelku.

ale nie wiem cz jest jakis na rynku dostepny wiszacy wc z póleczką

eee, mój kot się załatwia do kuwety, a stan zdrowia innych egzemplarzy oceniam po rozmowie z nimi :D