Tatarak 18.09.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Czuszka - jak już pisałam, półeczki nie ma nad lepszymi fotkami popracuję (w ostatecznej ostateczności zaproszę na sesję przyjaciół z profesjonalnym sprzętem w dolnej te dekory z kreseczkami są tylko wokół wc i nad nim (tam gdzie jest dziura, brakuje zamontowanych drzwi z lustrem), reszta to "zwykła" biała ardesia - czyli podstawowe płytki z tej serii. Madeleine - my regularnie przewracamy nasz, który ma 140 cm szerokości ale 25 grubości - wiem, o czym mówisz antresola ma całe 123 cm szerokości - da się żyć. i proszę mnie tu nie straszyć runającą (jest takie słowo?) barierką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.09.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 acha, wc i bidet są zamontowane na standardowej wysokości, tylko one są takie "duże w dół" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 No dajcie spokój, zepsuli aparat na wielki finał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.09.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 aaaa, jak już się tak chwalę, to fotka zrobiona dziś o poranku, kiedy idealnie widać, że białe ściany nie są białe, tylko białoszare: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.09.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 No dajcie spokój, zepsuli aparat na wielki finał.... co nie? dyletanctwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.09.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 n w każdym razie teraz mamy Victorię z Roca i ona jest idalna w środku, najchętniej do wszystkich trzech łązienek mój m. zamówiłby własnie ją. muszę codzinnie tłumaczyć ze teraz są inne tryndy. też mam teraz Victorię z Roca - to ja się dokładnie przyjrzę, jak ona jest wyprofilowana, postaram sie wyryć sobie ten obraz w mózgu (czego się nie robi dla forumowiczów, tak?) i przeprowadzę analizę porównawczą z tymi z LineaBlue, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 aaaa, jak już się tak chwalę, to fotka zrobiona dziś o poranku, kiedy idealnie widać, że białe ściany nie są białe, tylko białoszare: O rany, ten garaż przy ciemnej bramie garażowej wygląda bosssssko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.09.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Marzena, a jak jeszcze tę bramę umyjemy, to już w ogóle liczę na olśniewający efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odotka 18.09.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Tataraczku bardzo dziękuję za zdjęcia Berniny - jest śliczna A w domku robi się coraz piękniej zazdroszczę tego etapu kiedy powoli wyłania się i kształtuje charakter pomieszczeń - super Czy pisałaś gdziesz jaki jest kolor jasnej elewacji (chodzi mi o nr caparola - będę wdzięczna za info). Podglądam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 18.09.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Byłoby bosko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 18.09.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Byłoby bosko.. w sensie z tym porownaniem z viktoria.bo cos mi cytat nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.09.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 w sensie z tym porownaniem z viktoria.bo cos mi cytat nie wyszedł ogladanie fot wnetrza kibla:eek: - boskie przezycie:rolleyes:, za wszystkie inne zapłacisz karta Mastercard:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.09.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Fajne fotki kibelków :] to w końcu lepiej z półeczką czy bez ? Schody super wyglądają, bryła garażu w tym tynku i z antracytową bramą również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.09.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ja wychodzę z zalożenia, ze w domu co najmniej jeden kibelek z póleczka musi być - i tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.09.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 18 Września 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.09.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 (edytowane) Moorela a konkretnie jaki masz model tego materaca Madeleine a co masz za materac ja swój 160x200 tez obracam to hardcore Do posiadaczem roca victoria czy jeszcze gdzieś można kupic do nich deskę (kupilabym nowa dla wynajmujacych) Edytowane 18 Września 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 19.09.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 piękne schody, piękne!!! elewacja o wschodzie słońca - malyna a co do poprawki jest, bo nie widzę - nie wiem nawet, na którym szukać zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.09.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ależ ja lubię, kiedy tu jest tak gwarno Odotka - bardzo dziękuję za miłe słowa jasny tynk to Graphit 16, a ciemny Graphit 12 - z tym że ten jasny, przynajmniej na moim monitorze, to jakiś beżowy wyszedł, a jest ewidentnie szarawy. Czuszka - wydedukowałam, że chodzi o raport z analizy porównawczej Wojtek - nieeee noooo, jeszcze parę innych przeżyć, za które nie trzeba płacić kartą M. potrafiłabym wyliiczyć Bacardi - ja, podobnie jak Czuszka i Moorela, jestem za muszlą bezpółeczkową. jak rozumiem Wojgoc zgłosił votum separatum, ale chyba nie chcę znać uzasadnienia a jak Tobie w duszy gra? i też dziękuję za miłe słowa Kaśka - co do deski, ja ostatnio szukałam w Casto, Obi i LM, bo nam Junior "pęknął" starą, ale nie znalazłam, więc dałam spokój i kupiłam taką uniwersalną. Sylwerson - cmok! a do poprawki jest zabudowa w kuchni, pierwsze zdjęcie w poście #516 - ta pozioma zabudowa z lewej jest o cm wyżej niż z prawej - nie wiem, jakim cudem tak sie machnęli, ale przyjadą poprawić na koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.09.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 wystarczy pooglądac filmy przyrodnicze, w ktorych na temat zdrowia danego zwierzecia lekarza stwierdzaja po tym co wydali - i temu sluzy poleczka w kibelku.ale nie wiem cz jest jakis na rynku dostepny wiszacy wc z póleczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.09.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 wystarczy pooglądac filmy przyrodnicze, w ktorych na temat zdrowia danego zwierzecia lekarza stwierdzaja po tym co wydali - i temu sluzy poleczka w kibelku. ale nie wiem cz jest jakis na rynku dostepny wiszacy wc z póleczką eee, mój kot się załatwia do kuwety, a stan zdrowia innych egzemplarzy oceniam po rozmowie z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts