Madeleine 15.09.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no bo z Creatonem przez większość roku były problemy. A jak jeżdżę po okolicy, to naprawdę bardzo dużo nowo budowanych domów jest krytych dachówką płaską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.09.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Salik, dzięki - spróbuję. właśnie rzecz w tym, że Nelksamp podobno zamknął zlecenia na Polskę i już będzie produkować tylko na własny rynek, więc może z tego ich "własnego" rynku coś się da ściągnąć. kwestia - za ile lecę po dziecko do przedszkola, potem się tym zajmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 16.09.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Zajrzyj do mnie ,wkleilam zdjecia:D a wieczorkiem kasuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.09.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Tatarak - gratuluję kredytu! Tak to już niestety jest z transzami że się szybko rozchodzą. Co do przyłącza - my kopaliśmy co prawda trochę więcej (ok. 55-60m), ale zeszło na to w sumie jakieś 5h (kopania i zasypywania później). No ale u nas kabli były 3 warstwy, więc i dłużej - myślę że u Ciebie można się z całością wyrobić w 2-3h (jeśli koparkowy i ekipa sprawna). Za małą koparkę płaciliśmy bodajże 70zł za godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 19.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Tatarak gratuluje kredytu, nasza umowa się "generuje". Generowanie trwa tydzień. Oni to chyba piszą piórem gęsim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.09.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Salik - dziękuję do czego Wam 3 warstwy kabla?? ADK - dziękuję również nasza umowa się za pierwszym razem wygenerowała z błędem, żeby nie było za łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Tatarak gratuluje kredytu, nasza umowa się "generuje". Generowanie trwa tydzień. Oni to chyba piszą piórem gęsim... Krwią Prezesa Banku TATRAK, GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.09.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 ha ha ha ha ha - Megano, tekst miesiąca i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Gratuluję i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 19.09.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Krwią Prezesa Banku Ale się uśmiałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.09.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Gratuluję i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 ale kasy na koncie jeszcze nie masz.... a jak sie przelew transzy przesunie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 No proszę, chwilkę mnie nie ma, a tu mury pną się do góry, rośnie las w salonie;) i do tego bank się spina... No super! Teraz tylko chuchać, dmuchać, żeby pogoda dopisała jak najdłużej i zima zaczęła się najwcześniej w grudniu, albo w styczniu lepiej. Projekt Elfirki bardzo mi się podoba i genialnie pasuje do ślicznego szkicu Twojego Ślubnego:D. No i bardzo mi się podobają Twoje założenia roślinne, z tym że dałabym tam jeszcze więcej traw i wtedy uzyskasz efekt podobny do wklejonych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.09.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Gratulacje! Pilnuj tego momentu kiedy transza wpływa na konto żeby się nią nacieszyć, bo potem jakoś te pieniądze szybko znikają.... gdyby mi ktoś wcześniej powiedział, że takie kwoty w tak krótkim czasie jestem w stanie upłynnić chyba bym nie uwierzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.09.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Wojgoc - no właśnie, to co? przecież nie stoi nade mną egzekutor z mafii i nie grozi, że mi utnie paluszka, jak czegoś tam nie zapłacę do jutra? nie rozumiem pytania Rasia - dzięki za kibicowanie trawy na razie uwzględniłam te, które mam, ale po wczorajszej wizycie w szkółce czuję, że to dopiero początek. Myszonik - no... chyba zrobię printskrina ze strony bankowej z tą transzą w saldzie i wrzucę sobie na tapetę - tym sposobem zostanie chociaż wspomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.09.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 nic z tego - ja się cieszę jak mam wpływ na konto a nie jak ktos mi mówi, ze kasa przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.09.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ja się cieszę, że podpisaliśmy umowę kredytową jako jedni z ostatnich klientów przed dramatyczną zmianą polityki frankowej banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.09.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 a to co innego - gatulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.09.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 od razu lepiej słuchajcie, rośnie mi nowa lista pytań... na początek: jakiej grubości ocieplenie dać na ściany szczytowe od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 słuchajcie, rośnie mi nowa lista pytań... na początek: jakiej grubości ocieplenie dać na ściany szczytowe od góry? Ty to potrafisz zakręcić. mozez napisać jasniej co masz na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts