Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Salik, dzięki - spróbuję. właśnie rzecz w tym, że Nelksamp podobno zamknął zlecenia na Polskę i już będzie produkować tylko na własny rynek, więc może z tego ich "własnego" rynku coś się da ściągnąć. kwestia - za ile :( lecę po dziecko do przedszkola, potem się tym zajmę.

Tatarak - gratuluję kredytu! :)

Tak to już niestety jest z transzami że się szybko rozchodzą.

Co do przyłącza - my kopaliśmy co prawda trochę więcej (ok. 55-60m), ale zeszło na to w sumie jakieś 5h (kopania i zasypywania później).

No ale u nas kabli były 3 warstwy, więc i dłużej - myślę że u Ciebie można się z całością wyrobić w 2-3h (jeśli koparkowy i ekipa sprawna).

Za małą koparkę płaciliśmy bodajże 70zł za godzinę.

No proszę, chwilkę mnie nie ma, a tu mury pną się do góry, rośnie las w salonie;) i do tego bank się spina... No super!:lol: Teraz tylko chuchać, dmuchać, żeby pogoda dopisała jak najdłużej i zima zaczęła się najwcześniej w grudniu, albo w styczniu lepiej.:) Projekt Elfirki bardzo mi się podoba i genialnie pasuje do ślicznego szkicu Twojego Ślubnego:D. No i bardzo mi się podobają Twoje założenia roślinne, z tym że dałabym tam jeszcze więcej traw i wtedy uzyskasz efekt podobny do wklejonych fotek.:)

Wojgoc - no właśnie, to co? przecież nie stoi nade mną egzekutor z mafii i nie grozi, że mi utnie paluszka, jak czegoś tam nie zapłacę do jutra? nie rozumiem pytania ;)

Rasia - dzięki za kibicowanie :) trawy na razie uwzględniłam te, które mam, ale po wczorajszej wizycie w szkółce czuję, że to dopiero początek.

Myszonik - no... chyba zrobię printskrina ze strony bankowej z tą transzą w saldzie i wrzucę sobie na tapetę - tym sposobem zostanie chociaż wspomnienie. :D