Tatarak 30.09.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Mysza - będziecie robić z taką fakturą? bo jak sobie wyobrażę kurz w tych szparkach, jeszcze na ciemnym tle... to mi słabo Madeleine - beton to pikuś, najbardziej mnie wkurza ta kałuża betonowej wody, która sobie wsiąkła w glebę licznik mam jeszcze na "przyłączu, którego nie ma". jak chłopaki skończą murowac, to złożę wniosek o przeniesienie do domu. i już się wystraszyłam, że muszę tam teraz robić tynkowanie, ale jak Wojtek mówi, że u niego wytynkowali pomimo licznika, to ufff. Kaśka - ale zdjęć chłop nie pokaże, nie? taka szelma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Tataraczku ale ten cały licznik i zawory to ozdobne nie są zebyś nie miała złudzeń A Wojtek zdjęć nie pokazuje bo jeszcze byśmy wypatrzyły że nie wszystko u niego tak idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 wiem, już mam konsolę pod licznik (była nawet chyba fotka w dzienniku). ale one będą w pom. gosp. razem z pc, reku... tam mi dekoracyjne zawory nie potrzebne. Podejrzewasz, że Wojtek nie ma wszystkiego idealnie? nie-mo-żli-we Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.09.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Robimy z fakturą szczotkowanego dębu - jak deska podłogowa. Te żłobienia są mniejsze niż w oryginalnych drzwiach pol-skone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Robimy z fakturą szczotkowanego dębu - jak deska podłogowa. Te żłobienia są mniejsze niż w oryginalnych drzwiach pol-skone. \ ano właśnie, a mojemu kochanemu się właśnie te żłobienia podobają. merde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.09.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ja już mialem wode w budynku ściany zostaly ładnie wytynkowane, a teraz nawet kafle zostaly położonewow, na bogato, jak widzę Ja ściany pomaluję, a wodomierz zabuduję szafką i też będzie pięknie A na podłogę betondur. Brzydszy od żywicy, ale różnica cenowa kolosalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Magda - i git powiedzcie mi, że mam te wszystkie telefony z dłuuuugiej listy odłożyć do poniedziałku, proszę. niech mi ktoś udzieli jednodniowej dyspensy bo tak dziś nie mam woli walki, że samej siebie nie poznaję... i oczywiście ani kropli deszczu, tylko muszę latać po tej drabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.09.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Oczywiście, rób przerwę. Potrzebujesz oddechu, bo ześwirujesz. A poza tym - prozaicznie - dziś jest koniec miesiąca, wszyscy handlowcy są mega zajęci robieniem obrotów, i tak wiele nie załatwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 o, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.09.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ja mam szafkę z licznikami wbudowaną w ścianę. Zdjęcie gdzieś w dzienniku. Tatarak, udzielam dyspensy Ja wczoraj sobie dałam i zasnęłam. Miałam usiąść w nocy napisać maila do wykonawcy, jak ma poprawić okna dachowe, maila do schodziarza z uwagami do projektu i odnieść się na forum w wątku do ocieplania poddasza do mojego poddasza. Ale padłam z dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dzięki, Kochana... ja się w tym tygodni prawie czołgam na rzęsach do fajrantu... kurcze, trzeba się było budować, jak człowiek miał 25 lat i mnóstwo siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Wojtek ależ z Ciebie chwalipięta:) ja skromny chłopiec jestem - bardziej chcialem wskazać, że dobrzy tynkarze wszystko zrobią. Kaśka - ale zdjęć chłop nie pokaże, nie? taka szelma dom jak dom - parter, poddasze, kilka okien, no może dach jakiś taki A Wojtek zdjęć nie pokazuje bo jeszcze byśmy wypatrzyły że nie wszystko u niego tak idealnie nie ma potrzeby zaśmiecania tego czy innego wątku fotkami. wow, na bogato, jak widzę Ja ściany pomaluję, a wodomierz zabuduję szafką i też będzie pięknie A na podłogę betondur. Brzydszy od żywicy, ale różnica cenowa kolosalna u mnie wodomierz jest w spiżarni, kafle w Casto po 10zl/m2 - taniej chyba nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.09.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dzięki, Kochana... ja się w tym tygodni prawie czołgam na rzęsach do fajrantu... kurcze, trzeba się było budować, jak człowiek miał 25 lat i mnóstwo siły tylko u mnie w takim wieku ani potrzeby nie było ani stosownych funduszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 powiedzcie mi, że mam te wszystkie telefony z dłuuuugiej listy odłożyć do poniedziałku, proszę. niech mi ktoś udzieli jednodniowej dyspensy bo tak dziś nie mam woli walki, że samej siebie nie poznaję... potrzebujesz na piśmie czy wystarczy slowna? przyszedł czas i na Tataraka... odpoczywaj pelną piersią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 tylko u mnie w takim wieku ani potrzeby nie było ani stosownych funduszy. u mnie tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 potrzebujesz na piśmie czy wystarczy slowna? przyszedł czas i na Tataraka... odpoczywaj pelną piersią ok, czuję się rozgrzeszona potrójnie dzięki, słońca moje (ale zdążyłam jeszcze pogadać z majstrem, wyciągnąć jedną ofertę cenową na dach, jedną na okna i jedną na pc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ok, czuję się rozgrzeszona potrójnie dzięki, słońca moje (ale zdążyłam jeszcze pogadać z majstrem, wyciągnąć jedną ofertę cenową na dach, jedną na okna i jedną na pc). i nie kończysz zalatwiania drobnych spraw:o, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 nie rozumiem. teraz mi mówisz, żeby kończyć, czy ganisz, że nie kończę? powoli dziś myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 nie rozumiem. teraz mi mówisz, żeby kończyć, czy ganisz, że nie kończę? powoli dziś myślę... a takich zdążyłam jeszcze pogadać z majstrem, wyciągnąć jedną ofertę cenową na dach, jedną na okna i jedną na pc koncz te sprawy budowlane i wypoczywaj, wypoczywaj, wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 byle do fajrantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts