Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

Mysza - będziecie robić z taką fakturą? bo jak sobie wyobrażę kurz w tych szparkach, jeszcze na ciemnym tle... to mi słabo ;)

Madeleine - beton to pikuś, najbardziej mnie wkurza ta kałuża betonowej wody, która sobie wsiąkła w glebę :( licznik mam jeszcze na "przyłączu, którego nie ma". jak chłopaki skończą murowac, to złożę wniosek o przeniesienie do domu. i już się wystraszyłam, że muszę tam teraz robić tynkowanie, ale jak Wojtek mówi, że u niego wytynkowali pomimo licznika, to ufff.

Kaśka - ale zdjęć chłop nie pokaże, nie? taka szelma ;)

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda - i git :)

powiedzcie mi, że mam te wszystkie telefony z dłuuuugiej listy odłożyć do poniedziałku, proszę. niech mi ktoś udzieli jednodniowej dyspensy ;) bo tak dziś nie mam woli walki, że samej siebie nie poznaję...

i oczywiście ani kropli deszczu, tylko muszę latać po tej drabinie :(

ja mam szafkę z licznikami wbudowaną w ścianę. Zdjęcie gdzieś w dzienniku.

Tatarak, udzielam dyspensy :)

Ja wczoraj sobie dałam i zasnęłam. Miałam usiąść w nocy napisać maila do wykonawcy, jak ma poprawić okna dachowe, maila do schodziarza z uwagami do projektu i odnieść się na forum w wątku do ocieplania poddasza do mojego poddasza. Ale padłam z dzieckiem.

Wojtek ależ z Ciebie chwalipięta:)

ja skromny chłopiec jestem - bardziej chcialem wskazać, że dobrzy tynkarze wszystko zrobią.

Kaśka - ale zdjęć chłop nie pokaże, nie? taka szelma ;)

dom jak dom - parter, poddasze, kilka okien, no może dach jakiś taki

A Wojtek zdjęć nie pokazuje bo jeszcze byśmy wypatrzyły że nie wszystko u niego tak idealnie :)

nie ma potrzeby zaśmiecania tego czy innego wątku fotkami.

wow, na bogato, jak widzę ;)

Ja ściany pomaluję, a wodomierz zabuduję szafką i też będzie pięknie 8-)

A na podłogę betondur. Brzydszy od żywicy, ale różnica cenowa kolosalna

u mnie wodomierz jest w spiżarni, kafle w Casto po 10zl/m2 - taniej chyba nie da się.

powiedzcie mi, że mam te wszystkie telefony z dłuuuugiej listy odłożyć do poniedziałku, proszę. niech mi ktoś udzieli jednodniowej dyspensy ;) bo tak dziś nie mam woli walki, że samej siebie nie poznaję...

potrzebujesz na piśmie czy wystarczy slowna? przyszedł czas i na Tataraka...

odpoczywaj pelną piersią:yes:

potrzebujesz na piśmie czy wystarczy slowna? przyszedł czas i na Tataraka...

odpoczywaj pelną piersią:yes:

ok, czuję się rozgrzeszona potrójnie :) dzięki, słońca moje :D

(ale zdążyłam jeszcze pogadać z majstrem, wyciągnąć jedną ofertę cenową na dach, jedną na okna i jedną na pc).