wojgoc 30.09.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 byle do fajrantu dla Ciebie fajrant dzis jak w sobote - 13 to max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.09.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ja już też mam dość. Im dalej w tygodniu, tym gorzej. A jeszcze regipsiarze w soboty robią. Jutro wesele 300km od domu, to sobie odpoczniemy Wojgoc, u mnie tynkarze ci, co u Ciebie, a za wodomierzem nie zrobili. A malowanie zawsze jest tańsze niż płytki. Oficjalnie - nie chcę, aby cokolwiek odwracało uwagę od naszego centrum dowodzenia i miliona różnych dziwnych urządzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dla Ciebie fajrant dzis jak w sobote - 13 to max chciałabym... chociaż fakt, muszę wcześniej skończyć, bo mam sprawę na mieście... zupełnie niebudowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ja już też mam dość. Im dalej w tygodniu, tym gorzej. A jeszcze regipsiarze w soboty robią. patrz, to tak jak ja! też robię w sobotę Wojgoc, u mnie tynkarze ci, co u Ciebie, a za wodomierzem nie zrobili. A malowanie zawsze jest tańsze niż płytki. Oficjalnie - nie chcę, aby cokolwiek odwracało uwagę od naszego centrum dowodzenia i miliona różnych dziwnych urządzeń niesmaczne pączki miałaś kto to wymyślił, że nie dobija się koni? ja się dziś czuję jak koń, który marzy, by go ktoś litościwie dobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.09.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 patrz, to tak jak ja! też robię w sobotę my w sobotę i w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ja na niedzielę zaprosiłam gości, żeby nie móc pracować. polecam ten patent:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 my w sobotę i w niedzielę Tytani pracy z Was. a może Wy odpoczywacie w trakcie tygodnia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 taaa, dziecko mnie ostatnio spytało: "mamusiu, dlaczego ty w nocy pracujesz?" to tyle wyjaśnień odpoczywam godzinę dziennie oglądając po jednym odcinku Sons of Anarchy. bardzo mnie to podnosi na duchu, że nasze troski są takie błahe w porównaniu do problemów Claya, Jaxa i innych polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dziecko ma problemy ze snem? czy tak glosno zachowujesz się ogladając swoich bohaterów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.09.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ja na niedzielę zaprosiłam gości, żeby nie móc pracować. polecam ten patent:) wtedy musiałabym posprzątać w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.09.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Tytani pracy z Was. a może Wy odpoczywacie w trakcie tygodnia:yes: no niestety nie. Mój problem polega na tym, że w związku z budową i koniecznością pojawiania się na budowie w różnych godzinach, załatwiania spraw w urzędach, rodzajem pracy, już dawno zatraciłam granicę między pracą w pracy a życiem w domu, między dniem a nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 no niestety nie. Mój problem polega na tym, że w związku z budową i koniecznością pojawiania się na budowie w różnych godzinach, załatwiania spraw w urzędach, rodzajem pracy, już dawno zatraciłam granicę między pracą w pracy a życiem w domu, między dniem a nocą. zwolnij Spirea - taki tryb zycia wczesniej czy później da o sobie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.09.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 to widać o postach na forum - Spirea chyba faktycznie nie sypia Ja się pocieszam, że widać kres. Po przeprowadzce będę sobie w spokoju dumać nad ogrodem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 to widać o postach na forum - Spirea chyba faktycznie nie sypia np. wpisy o 4.48 - moze podrózuje do Wawy? jakos tak odjeżdża IC do stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.09.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 my też jutro jeszcze pracujemy i dzisiaj po południu też tak wyszło, ale jutro tak do 15 max na później umówiłam sie z przyjaciółmi na pożegnanie lata i nie wypada odmówić prawda? każda wymówka żeby się oderwać od pracy jest dobra zmykam jadę na kontrolę na budowę mam tam przedziwną ekipę 2 facetów i babeczka śmy się wemancypowałyśmy:) Tataraczku pod żadnym pozorem ma nie padać zobią się mi parapety zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dziecko ma problemy ze snem? czy tak glosno zachowujesz się ogladając swoich bohaterów? jak pyta w dzień, czemu jestem zmęczona, to odpowiadam zgodnie z prawdą: bo w nocy pracowałam; a dlaczego pracowałaś?; bo nie byłeś w przedszkolu i w dzień nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 wtedy musiałabym posprzątać w domu aaa to wproś się do kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Tataraczku pod żadnym pozorem ma nie padać zobią się mi parapety zewnętrzne to może niech pada tylko u mnie? tak na paru arach nad stropem? proszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 praca domowa na weekend dla forumowiczów: ktoś coś wie o pompie ciepła IDM? papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.09.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 U mnie też niech popada, bo wtedy przyjdą dekarze pomalować nadbitkę na tarasie. Rozmowa z dziś: - no to kiedy panowie przyjdą?- kiedy będzie padać, bo wtedy na dachu nie robimy- no to dobrze, to do zobaczenia niedługo- ale zapowiadają dobrą pogodę... Dziwi mnie w sumie to o tyle, że nie zapłaciłam za taras, no ale. Poczekam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts