Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

a po ile masz Corotop i dorkena?

zobacz na www.folnet.pl membrane Tyvek pro - jest teraz promocja na Niego.

cena łączeń wynika bardziej z ilości i rodzaju łączeń niz z pow. dachu

Nie wiem, jaką mi teraz zaproponuje cenę za corotopa, ale jak będzie drożej niż na folnecie, to biorę go z folnetu za 4,6/m2 brutto.

Muszę dachowców poprosić o dokładne zestawienie tych "innych łączników", bo póki co konkurencja mi daje lepsze od nich rabaty na inne artykuły, a ja na dudkach nie śpię ;)

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dlaczego?

Kurczę, trawa u sąsiada jest zawsze bardziej zielona. Ja siedzę i się wkurzam, że ciągle mam niepomalowaną podbitkę na tarasie i założoną rynnę, która była do wyrzucenia. I myślę, że będzie mi dach ciekł i w ogóle (rynny już zaciekają po ścianie), a u Ciebie wszystko super.

może doła mam: dziecko chore, wiec pracuję "na nocną zmianę"; jesienna chandra; cena dachu rośnie mi w takim tempie, że ledwie nadążam się za serce łapać (a jeszcze nie mam dokładnej aktualnej wyceny robocizny); w najbliższym czasie moja mama i siostra idą na operacje (woreczek żółciowy i tarczyca); mąż z nowej roboty wraca coraz bardziej przygnębiony; kot trzeci tydzień na antybiotyku i szału nie ma...

czyli tradycyjnie jestem nieco przytłoczona rzeczywistością, wzdech...

Wojtek - ja chyba jestem za kulturalna na to całe budowanie... no nic, na razie poprosiłam.

Moje przeklinanie najczęściej kończy się na przeklinaniu "pod nosem". Gdybym miała rzucać k... do wykonawców to pewnie potem sama czułabym niesmak. Ale zawsze (no nie zawsze, ale przy większej ekipie) można wspomóc się majstrem, który potrafi przywołać pracowników do porządku kilkoma "odpowiednimi" słowami, niektórzy inaczej chyba nie rozumieją.

Budowa pnie się do przodu, super, gratuluję.

to regipsiarzom piekłam (Arka nie było akurat). Dziś dzwoni do mnie, że ponoć dobrze piekę. A Samir ostatnio prosił o loda. I wyglądał jak ten kot z wielkimi oczami ze Shreka. powiedziałam, że nic z tego, jest zimno (u nich w ogóle nie ma ogrzewania - szok), co najwyżej ciasto będzie ;)