Tatarak 25.10.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 a po ile masz Corotop i dorkena? zobacz na www.folnet.pl membrane Tyvek pro - jest teraz promocja na Niego. cena łączeń wynika bardziej z ilości i rodzaju łączeń niz z pow. dachu Nie wiem, jaką mi teraz zaproponuje cenę za corotopa, ale jak będzie drożej niż na folnecie, to biorę go z folnetu za 4,6/m2 brutto. Muszę dachowców poprosić o dokładne zestawienie tych "innych łączników", bo póki co konkurencja mi daje lepsze od nich rabaty na inne artykuły, a ja na dudkach nie śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 25.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 jak zawsze pozycja "pozostałe" jest najbardziej ujmująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 przyznam się, że tak we mnie powoli narasta gniew... powoli ale bezustannie... że gdyby mi w tej chwili zapukał ktoś do drzwi i powiedział, że jest cieślą i szuka pracy, to zatrudniłabym w ciemno (i na złość babci odmroziła sobie uszy) :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dlaczego?Kurczę, trawa u sąsiada jest zawsze bardziej zielona. Ja siedzę i się wkurzam, że ciągle mam niepomalowaną podbitkę na tarasie i założoną rynnę, która była do wyrzucenia. I myślę, że będzie mi dach ciekł i w ogóle (rynny już zaciekają po ścianie), a u Ciebie wszystko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 nie proś dachowców o dokladne zestawienie tylko ZAŻĄDAJ dokladnego zestawienia - od razu poczujesz zmiane podejścia do Inwestorkia jak pochwalisz sie znajomością 'kuchennej" łaciny to efekt bedzie jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 może doła mam: dziecko chore, wiec pracuję "na nocną zmianę"; jesienna chandra; cena dachu rośnie mi w takim tempie, że ledwie nadążam się za serce łapać (a jeszcze nie mam dokładnej aktualnej wyceny robocizny); w najbliższym czasie moja mama i siostra idą na operacje (woreczek żółciowy i tarczyca); mąż z nowej roboty wraca coraz bardziej przygnębiony; kot trzeci tydzień na antybiotyku i szału nie ma... czyli tradycyjnie jestem nieco przytłoczona rzeczywistością, wzdech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wojtek - ja chyba jestem za kulturalna na to całe budowanie... no nic, na razie poprosiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 moje dziecko dziś miało operację (pojechał z ojcem). Ja w tym czasie na budowie. Też się nosem podpieram. Jestem potwornie zmęczona i śpiąca, roboty dużo, pieniędzy mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 przykro mi - nie wiedziałam, co to za operacja? już wszystko dobrze? kurczątko, człowiek zawsze widzi tylko czubeczek własnego durnego nosa. Trzymaj się, Madziu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 uszy oczywiście. Neverenging story. W Medicusie, więc poza tym, że płacz i płać, wszystko ok, jedynie brakowało czerwonego dywanu. Ale jestem tak potwornie wszystkim zmęczona, że... rozumiem Cię doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 To trzymam kciuki, żeby Pitu szybko wrócił do zdrowia. I żebyśmy obie miały czas i komfort, żeby się wyspać, odpocząć, ponudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 25.10.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wojtek - ja chyba jestem za kulturalna na to całe budowanie... no nic, na razie poprosiłam. Moje przeklinanie najczęściej kończy się na przeklinaniu "pod nosem". Gdybym miała rzucać k... do wykonawców to pewnie potem sama czułabym niesmak. Ale zawsze (no nie zawsze, ale przy większej ekipie) można wspomóc się majstrem, który potrafi przywołać pracowników do porządku kilkoma "odpowiednimi" słowami, niektórzy inaczej chyba nie rozumieją. Budowa pnie się do przodu, super, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dzięki, Matilde - ja na razie najbardziej mam ochotę kląć na wszelkiej maści "handlowców"... a propos - zgadnijcie, gdzie są moje resztki stropów? czy może z powrotem w hurtowni? taaa, żart a co do przeklinania - też bym czuła niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 uszy oczywiście. Neverenging story. W Medicusie, więc poza tym, że płacz i płać, wszystko ok, jedynie brakowało czerwonego dywanu. Ale jestem tak potwornie wszystkim zmęczona, że... rozumiem Cię doskonale. z tych co znam to polecałbym dr Gawrona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 dzięki, słyszałam o nim. Piotrusia cięła dr Jaworska. Niesmak niesmakiem, a skuteczność to inna kwestia. Chociaż oczywiście można osiągnąć ten sam cel w inny sposób (np. pączkami albo bułeczkami Piekłam w piątek dla panów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 to ja ich może postraszę, że jak nie przyjmą zwrotów do końca tygodnia, to już im nic więcej nie upieczesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 to regipsiarzom piekłam (Arka nie było akurat). Dziś dzwoni do mnie, że ponoć dobrze piekę. A Samir ostatnio prosił o loda. I wyglądał jak ten kot z wielkimi oczami ze Shreka. powiedziałam, że nic z tego, jest zimno (u nich w ogóle nie ma ogrzewania - szok), co najwyżej ciasto będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 O loda? no nieźle, nieźle.... dobrze, że to już taka godzina "tylko dla dorosłych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 no to mnie z tymi lodami ciągle zastanawia, ta dwuznaczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Freud by Ci to wytłumaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts