sylwerson 02.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 oczywiście, że to membrana co do reszty pytań - musisz być cierpliwa, jutro Ci odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 to jeszcze bym chciała wiedzieć, jaka to membrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 02.11.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 wypytam, spiszę zeznania i przedstawię do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 super, czekam na wyniki śledztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 zdjęcia widziałam będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dzięki, Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Tatarak - zerknij u Anuli, ona opisywała chyba dokładnie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 tu wyżej było pytanie Salika, czy potrzebuję aż 800 metrów tej taśmy, bo buduję osiedle domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 tnz nie tu, tylko w dzienniku było, ale wykasował tak, znam dziennik Anuli, muszę chyba wrócić szczegółowo przejrzeć jej dziennik jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Rotfl Tataraczku, ale zakręciłaś czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 a to wszystko Twoja wina trzeba było tam zostawić, a tak, jak zaczęłam odkręcać, to już poooooszłoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.11.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Tatarak - wyślij kawałek Tegalitu do Jeremiasa.W ten sposób najłatwiej dobiorą najbliższy kolor z palety RAL (albo zapytaj dystrybutora Braasa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.11.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 dystrybutorowi już wysłałam pytanie, ale jeszcze czekam na odp. faktycznie, może im wyślę kawałek dachówki i już - dobry pomysł tylko jeszcze czekam na wycenę, bo jak mi zaśpiewają jakie milionpieńcetstodziewięćset...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.11.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 nie kombinując - jedź z dachówką do najbliższego składu z farbami, mają tam wzorniki w NCS i RAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Madeleine - ale to nie jest takie proste.U nas np. RAL7016 na parapecie jest jednak trochę inny niż RAL7016 na oknach (faktura i półmat robi swoje).My dla pewności wysłaliśmy do sprzedawcy kawałek dachówki i dobieraliśmy pod tym kątem później u producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macada 04.11.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ha ha też tak mówię o naszych dzieciach bo faktycznie są "stare" i do tego już mnie przerosły Mamy parkę, dziewcze lat 14 i 12 letniego kawalera. Namiar na hydraulika przesłałam miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.11.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Macada - fajnie mieć parkę dzięki za namiary. wysłałam do Ciebie jeszcze listę pytań "uzupełniających", ale to ja już tak mam - co potwierdzi liczne grono korespondujących ze mną forumowiczów, co nie? ;0 Madeleine/Salik - w sprawie koloru to podobno najbliższy naszego grafitu ral to 9007 lub 7011, ale pan zastrzegł, że jednak na innym materiale może lepiej wyglądać inny odcień. czyli chyba najpraktyczniej będzie wysłać ten kawałek dachówki. muszę pana ścignąć w sprawie wyceny tego komina po weekendzie. A no i jeszcze niewykluczone, że dach nam "się zacznie" z opóźnieniem, bo jeszcze drewno nie dojechało do cieśli - ma być po niedzieli. no to chwilowo odkładam temat na po niedzieli. Z rzeczy straszno-śmiesznych - dostałam wycenę na instalcję wod-kan i podłogówkę. o ile ceny robocizny ok., to widać, że pan sobie próbuje "dorobić" na cenach materiału (a nie bierze zleceń, jeśli materiały kupuje klient ), no i.... wyobraźcie sobie, że materiały na wod/kan do 13 punktów (nie licząc filtru zmiękczającego, stelaży, etc. tylko same rury i kolanka itp.) na nasz domek wycenił na ponad 4600 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 07.11.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Tatarak - nie widziałam się z dekarzem, może dziś się uda. Pamiętam o wszystkich Twoich pytaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.11.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dzięki jeszcze mam trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.11.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Tataraczku ,czy twoja ekipa od dachu to ktos sprawdzony?Jezeli tak to prosze podaj mi telefon ,bo potrzebuje solidnych ludzi na jeden dzien doslownie, musze obrobic komin blachą i ogniomur z jednej strony.Moja okazala sie najgorsza na swiecie,az nie chce sie mowic.Do tej pory nie moge wyjsc z szoku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts