Tatarak 08.11.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 u mnie karencja zerowa, co z kolei ma ten minus, że coraz trudniej będzie dokładać do budowy z bieżących zarobków. o ile teraz jeszcze luz, to po 3 transzy już się zrobi kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.11.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 poza tym pamiętaj, że ja się tu wydenerwuję i potem już jestem spokojna jak kwiat lotosu na tafli jeziora, czy jakoś tak Tataraczku:) - Ty jak spisz to rozwazasz wszelakie sprawy związane z budową, wiec ten spokój kwiatu lotosu trwa u Ciebie;).....15min i już na tapecie masz kolejny problem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no masz, skąd wiesz? ostatnio mi się pół nocy śniło, że rozkładałam rury do podłogówki - a jak mi ślicznie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.11.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 to wiedzą wszyscy co uczestnicza w Twoich dyskusjach:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) Wojtek - to dobrze czy źle, bo nie wiem, co o tym myśleć dostałam wycenę na piękną nasadę kominową. bez malowania wychodzi mi sporo. a gdzie jeszcze rura do środka? muszę jechać do dystrybutora i pogadać - mam nadzieję, że to taka polityka firmy, że bezpośrednio od producenta jest najdrożej Edytowane 9 Listopada 2011 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.11.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 od kogo? umetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 od jeremiasa (jest obrazek nasady w dzienniku), muszę ten umet sprawdzić, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Umet ma takie "armaty" jak na dachu Salika. I takie rury ma jeszcze min. jedna firma z salonem na Kościuszki - chyba mnie czeka upojne zwiedzanie sklepów kominowych, chyba że wytarguję mega upust na tą prostokątną nasadę albo trafię piątkę w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.11.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mój komin od kozy też daje czadu. Na szczęście w środku prezentuje się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 czy są już fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.11.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 tak, w aparacie. Przyjedź do umetu na wizytę, zahaczysz o moją budowę, po drodze masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ty masz komin z umetu? przyślij mi na priva jakiś adres/wskazówki dojazdu do siebie, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.11.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 nie, nie pamiętam, skąd, ale nie z umetu. Był w zestawie razem z kozą, nie miałam na niego wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.11.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Tatarak,z polecanych swego czasu mi hydraulików, którzy w czasie dla mnie waznym byli zajeci:Mihór Jan - 603964662Szlachcikowski - 692091075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Wojtku, bardzo dziękuję to mam już jakąś bazę i muszę w końcu zacząć ten kasting na poważnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Tatarak, jak szukasz czegoś stabilniejszego niż drabina, to na Pchlim Targu sprzedaję schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.11.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Tatarak: 1. membrana jest wieczna (no, prawie ), ale w stosunku do papy, to bezwzględnie 2. spadek mam uformowany do krawędzi, nie do jednego punktu, ale ponoć da się zrobić do punktu - tylko czemu? nie będziesz miała rynny wzdłuż całej krawędzi? 3. warstwy: płyta osb na ogniomurach, folia budowlana na stropie, styropian, folia, styropian, membrana, geowłóknina, żwir no i obróbki blacharskie 4. nie znam nazwy membrany 5. jedyne zdjęcie: http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/09112011012.jpg żwiru jeszcze nie ma. Z dołu będzie mało widoczny, ale i tak wolimy go od ziemi i nasadzeń - tego nie byłoby sensu robić, bo to nie taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.11.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Spirea - to lecę zobaczyć te schody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.11.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Sylwerson, a nie będzie Ci tego żwiru deszcz spłukiwał? co tam masz na krawędzi za obróbkę? u mnie chyba było tak w projekcie, i dachowiec powiedział, żeby zrobić ogniomur dookołą właśnie, bo taki profil przytrzymujący żwir to może nie dać rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.11.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 jest taki profil nad rynną ażurowy, on ma żwir trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts