salik 26.11.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Aha. My się nie tyle wahamy, co czekamy na dostawę kafli na poddasze i na glazurnika A jakie kafle kładziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.11.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Generalnie Serenissimę z serii Timber - wszystkie pokoje + kuchnia + korytarze. Do łazienek na podłogę i pod prysznic Cifre Modus Perla+modus antracite+perla relieve. Prawie na pewno Chyba żeby wyceny Alfy Vertigo Graf wyszły powalająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 26.11.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 A Serenissima który kolor? Bo my też rozważaliśmy, ale nasz kolor okazał się być drogi Ostatecznie u nas stanęło na Monocibecu Ontario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.11.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Mountain Timber i Nature Valley - mam wyceny na 115zł/m2, ale czekam aż zejdą jeszcze ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 26.11.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Teraz się właśnie skapnąłem że mi się Serenissima pomyliła z Porcelanite Dos (my chcieliśmy to drugie). Serenissima u nas odpadła, bo my szukaliśmy czegoś wyglądającego jak dąb bielony, a Serenissima jest postarzana - w zupełnie innym stylu. Tataraku - przepraszam, już sobie idę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.11.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 ależ proszę ja wiecznie u ludzi prywatę uskuteczniam, więc doprawdy - czujcie sie jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 czujcie sie jak u siebie No to przepadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.11.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 nie bojam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 27.11.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 lampy wyglądaja fajnie - w tym kolorze chcecie? masz pomysł na produkcję klosza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.11.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 konstrukcja spawana, na abażur nie mam pomysłu - w opisie na stronie stoi abażur wstążkowy - ki diobeł? trzeba będzie popróbować... kolor? raczej nie beż, ale biel, przyszedł mi do głowy pudrowy róż a jak antresola zabudowana z obu stron zaraz przy krawędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 27.11.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Abażur - spytaj na stoisku z tapetami i abażurami w Domarze, robią pod zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.11.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 dzięki! a jak "studnia" na wizualce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 27.11.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 mnie się podoba, ale ja nie jestem wyrocznią w sprawach gustu, bo lubię też ledy pod wanną Te zlewy gospodarcze są do obejrzenia w hipermarketach budowlanych. Ja je widziałam w leroyu (trochę drożej niż na all). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 bo lubię też ledy pod wanną ledy pod wanną mam Tatarak, uważaj na koło ego Już kilka razy przewijał się*na forum temat Są strasznie niewygodne, czego sama doświadczyłam, a parę osób tu potwierdzilo (np mikiada) Ja mam w jednej łazience ceramikę z jednej serii,a w drugiej różną. Nie widzę przeciwskazań, czasami nawet połączenie obłego z kanciatym wychodzi ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Tatarak - u nas w łazienkach prawie wszystko (poza bateriami) jest z innej parafii. Czyli np. umywalki od zupełnie innego producenta niż bidet, czy wc. Baterie też są kompletowane mniej więcej pod siebie, ale nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.11.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Tatarak - u nas w łazienkach prawie wszystko (poza bateriami) jest z innej parafii. Czyli np. umywalki od zupełnie innego producenta niż bidet, czy wc. Baterie też są kompletowane mniej więcej pod siebie, ale nie zawsze kierunek wyznacza cena czy tez co się w danej chwili podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.11.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Tatarak, gdzieś czytałam, zeby przynajmniej kupić ceramikę jednego producenta, bo te biele sie różnią. Podobno biel Koła jest bliższa V&B, Roca z kolei ma inny odcień. Pewnie ma to sens, jesli dane rzeczy są obok siebie. My mieliśmy brać wc i bidet z jednej serii a umywalkę z drugiej. W końcu stanęło na komplecie z jednej. Jedyne co, to bardziej podoba mi się w tej serii umywalka półblatowa niż nablatowa/wisząca. Jednak półblatowej nie przymocuje się do ściany. Pomysł na oświetlenie bardzo fajny. Może tego rodzaju klosze będą w Ikei - z tego papieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 27.11.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Elementy ceramiki, o ile nie stoją bezpośrednio obok siebie, mogą sobie być różnych producentów. A co! Mam upatrzone wc+bidet, ale żadna z proponowanych do kompletu umywalek mi nie podeszła, więc namierzam inna jakąś. O wannie nie wspomnę, bo tu już totalny luz i oderwanie od reszty. Miałam wypadek z kajetem budowlanym!!!!! Zalał się litrem wody i wygląda marnie, jak blacha falista, nie przymierzając. Fuck! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.11.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Madeleine- sękju Monsanbia - ad koło ego - niewygodnie się siedzi podczas używania znaczy? to niedobrze... czyli zostaje mi subway... co o nim wiecie? Salik - to miło mi, że wpisuję się w forumowy trend, bo umywalki z subwaya mi się nie podobają, tak samo jak wc z roca hall. Spirea - te abażury mają 1,6 m długości (cała lampa do 2,5 m) - takich wielkich w Ikei nie widziałam. którą serię masz na myśli, pisząc "Jedyne co, to bardziej podoba mi się w tej serii umywalka półblatowa niż nablatowa/wisząca."? Sylwerson - no to nie ma rady, musisz kajet przepisać na czysto, bo jak to tak.. powienien być prosty jak dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Spirea - te abażury mają 1,6 m długości (cała lampa do 2,5 m) - takich wielkich w Ikei nie widziałam. którą serię masz na myśli, pisząc "Jedyne co, to bardziej podoba mi się w tej serii umywalka półblatowa niż nablatowa/wisząca."? wcięło mi posta i nie chce mi się znowy tyle pisać.... Krótko - pisałam o Roca Gap. Co do Subway - to był jeden z typów, potem był Meridian. Kanciaste odpadały ze względu na cenę. Na zywo Subway nie wypadł dobrze. W porównaniu do Meridian jest ciężki, przysadzisty. Może do dużej łazienki nadaje się. U nas za dużo jest rzeczy na jednej ścianie. Meridian wyglądał lekko. Potem trafiłam na Gap i na zywo wrażenie było jeszcze lepsze. Z oglądanych bardziej kanciastych wyszedł najlepiej. A cena jeszcze bardziej przemawia na jego korzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts