monsanbia 27.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monsanbia - ad koło ego - niewygodnie się siedzi podczas używania znaczy? to niedobrze... Strasznie się*wpija w pupę Używałam go 3 dni i miałam dość, mój mąż też narzekał Zapytaj mikiadę. Ona na to bardzo narzekała czyli zostaje mi subway... co o nim wiecie? Że go mam Ale jeszcze w pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monsanbia... może to zależy od tego no... rozmiaru pupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) Monsanbia... może to zależy od tego no... rozmiaru pupy? Chyba nie do końca ... Znam tę parę pup które się wypowiadały i są to kobitki od niecałych 50kg wagi do ... troszkę więcej Zresztą*o tym też już było i wyszło że to nie o pupę chodzi, tylko ten rant który się*po prostu wpija edit: te pare pup Edytowane 27 Listopada 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.11.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 boska dyskusja trochę nie rozumie, jak się rant wbija, bo się przecież na desce siedzi, ale jak znajdę w sklepie i usiądę, to pewnie pojmę łazienki mam małe i zwaliste sprzęty raczej odpadają, czyli nie Subway, ale muszę na żywo obejrzeć Roca Gap - zanotowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.11.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 co prawda gap ma te wciącia po bokach, które mi się nie bardzo podobają, ale znowu myślę sobie, czy w naszej łazienusi to będzie z jakiegoś miejsca widać w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 boska dyskusja trochę nie rozumie, jak się rant wbija, bo się przecież na desce siedzi, ale jak znajdę w sklepie i usiądę, to pewnie pojmę rant deski się wbija (taki właśnie specyficznie jest niewygodny = wpijający się) Tylko pamiętaj żeby usiąść tak jak do siadania na kibelku W portkach nic nie sprawdzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.11.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 hmm, to może w mini i cienkich pończoszkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 hmm, to może w mini i cienkich pończoszkach? W mini nic nie da. Cienkie pończoszki i kloszówka, tak by usiąść na samych pończoszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Tatarak, Gap jest na parterze w Cermagu, a Subway w Armalux na Mińskiej. Zadzwoń, może w Cermagu tez jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.11.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A może ktoś ma propozycje strojów dla faceta do sprawdzania wygody kibelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.11.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Z kloszówką to muszę poczekać do lata, bo ja ciepłolubna jestem co ma o tyle sens, że gdzie mi tam do urządzania wnętrz... jeszcze nie mam ścian w łazienkach ale trzeba sobie pomarzyć, jak to będzie wyglądać na gotowo, żeby mieć motywację do działania. Myszonik - dla facetów rozkloszowane szkockie tartany i obowiązkowo nic pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Myszonik - dla facetów rozkloszowane szkockie tartany i obowiązkowo nic pod spodem I tym sposobem faceci będą mieli najmniej zakłócony odbiór rzeczywistej wygody toalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.11.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A może ktoś ma propozycje strojów dla faceta do sprawdzania wygody kibelka? my rzadziej siadamy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.11.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 my rzadziej siadamy:lol2: ale jak już to zazwyczaj na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ale jak już to zazwyczaj na dłużej taka u nas przemiana materii:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.11.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 po cichu marzyłam, że nie zejdziemy na te tematy, ale jak już się stało, to trudno nic co ludzkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.11.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 po cichu marzyłam, że nie zejdziemy na te tematy, ale jak już się stało, to trudno nic co ludzkie... Ty znowu jakies dziwne myśli masz? caly czas są to rozważania o wplywie ksztaltu miski klozetowej na samopoczucie uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.11.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 jasne, ja mam dziwne myśli Ty się lepiej pochwal, jaką armaturę wybraleś do siebie? czy może żona wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.11.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 wybierac będziemy miedzy swiętami a Nowym Rokiem - a co to nie wiem.dlatego uwaznie czytam o wyborach innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.11.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Tatarak - to ja już wolałem tę część kiedy było o mini i cienkich pończochach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts