sylwerson 02.12.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 o kurczę - teraz doczytałam o dachówce... a powiedziałas im chociaż, co o tym myślisz? to bardzo poprawia humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Już to przerabialiśmy - Tatarak jest zbyt kulturalna na budowę domu i niestety jeszcze nie wyrobiła sobie poprawnego słownictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.12.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 o kurczę - teraz doczytałam o dachówce... a powiedziałas im chociaż, co o tym myślisz? to bardzo poprawia humor metoda krótkotrwała, ale istotnie wyśmienita. Tylko jak napisał salik Tatarak ma jeszcze za dużo kultury osobistej na budowanie. Jednakże to często przechodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.12.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Już to przerabialiśmy - Tatarak jest zbyt kulturalna na budowę domu i niestety jeszcze nie wyrobiła sobie poprawnego słownictwa ale za to ma coraz bardziej kosmate mysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.12.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Tatarak, ale jak to? dachówki nie były w MBSie na placu? czy gdzie je kupowałaś? nie zafakturowali Cię od razu? Masakra w każdym razie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Współczuję historii z dachówką. Gratuluję okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 02.12.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 myszonik skarbnico wiedzy święte słowa (czasoprzestrzeń fachowca ....tydzień składa się z poniedziałku, wtorku.....a w sobotę zadzwonię....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Przeczytałam grafomański kawałek o wschodzie słońca i pomyślałam, że Cię podmienili - ale nie, wszystko w normie, doczytałam o zimie Gratuluję okien. Fajne uczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A jeszcze kilka słów o montażu okien. A. wczoraj cały wieczór zdobywał wiedzę teoretyczną na temat zasad prawidłowego montażu i najczęstszych błędów, a rano na budowie robił za złego glinę... przy pierwszym oknie skonfrontował działania montażystów z instrukcją instytutu technologii budownictwa (czy jakoś tak), wypunktowując na bieżąco, co robili zgodnie z nią, a co nie do końca. Mam wrażenie, że będzie przez jakiś czas wspominany i to niekoniecznie z łezką w oku. Efekt był taki, że jak po południu obchodził wszystkie okna sprawdzając rozstaw kotew montażowych, piony, poziomy, uszczelnienia pianką i ewentualne uszkodzenia, to ekipa chyba wstrzymywała oddech przez dobre 25 minut. Mam nawet zdjęcie: A. z poziomicą przy oknie, otoczony wianuszkiem monterów w postawach wypisz-wymaluj studentów przed egzaminem u bardzo wymagającego profesora. Na szczęście okazało się, że odbiór wypadł pomyślnie, podziękowaliśmy panom za wysoką jakość usługi i pojechali O, to ja też tak muszę się przygotować do swojego montażu okien . p.s. odpowiadając na pytanie w komentarzach, napiszę grafomańsko: mieć dom w stanie surowym bez okien to jak mieć perłę, ale mieć dom z oknami - to jak mieć dwie perły I ja to potwierdzam grafomańsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.12.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Co do mówienia, co się myśli - macie wszyscy rację nadal jestem za kulturalna na budowanie, co więcej mam zły wpływ na A., więc ogólnie w kontaktach z wykonawcami i dostawcami to u nas pełny wersal. nie wiem, gdzie nas to zaprowadzi... chwilowo jestem oszołomiona szczęściem okiennym i wypieram z psychiki problem poślizgu z dachem (bo jak zaczynam o nim myśleć, to mnie serce kłuje). ech... ale okna ładne, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.12.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ADK - polecam tę stronę na początek: http://oknotest.pl/1/bledy_montazu_okien_pcv/bledy_montazu_okien_pcv.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.12.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 myszonik skarbnico wiedzy święte słowa (czasoprzestrzeń fachowca ....tydzień składa się z poniedziałku, wtorku.....a w sobotę zadzwonię....) ale oczywiście dopiero w NASTĘPNĄ sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ADK - polecam tę stronę na początek: http://oknotest.pl/1/bledy_montazu_okien_pcv/bledy_montazu_okien_pcv.php Muszę poszukać stron o oknach drewnianych Już nie pamiętasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Tatarak - gratuluję okien Taśm nie zrywaj na razie, a przynajmniej dopóki nie skończą się prace na dachu (i módl się żeby dekarzom za dużo rzeczy z dachu nie spadało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.12.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ADK - upsi dejzi. umknęło mi. na pewno o drewnianych też są, może nawet w tym samym serwisie. Salik - pytałam się dachowców, czy mogę montować okna i obiecali, że im się krzywda nie stanie, ale masz rację - z tymi taśmami się jeszcze wstrzymamy. w końcu to tylko tydzień. prawda? prawda?! to musi być prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.12.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Gratuluję okien.Są piękne! Zwłaszcza kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.12.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ADK - upsi dejzi. umknęło mi. na pewno o drewnianych też są, może nawet w tym samym serwisie. Salik - pytałam się dachowców, czy mogę montować okna i obiecali, że im się krzywda nie stanie, ale masz rację - z tymi taśmami się jeszcze wstrzymamy. w końcu to tylko tydzień. prawda? prawda?! to musi być prawda! PRAWDA I TYLKO PRAWDA. Inna opcja nie wchodzi w grę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.12.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Okna pięęęęękne of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.12.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Tatarak, gratulacje Jest cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.12.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Dziękuję, dziękuję, dziękuję... miód lejecie na moje serce (znowu grafomańsko wyszło, nie? taka nowa stajla ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts