Tatarak 04.12.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Co do koloru okien, to moje ogólne przemyślenie jest następujące:- białe - są uniwersalne (ale muchy je brudzą na wsi)- antracyt itp. - nowoczesne, dobrze żeby pasowały do bryły budynku i stylu wnętrz- drewniane etc. - nadal b. modne, ale raczej klasyczne niż nowoczesne, im ciemniejsze tym klasyczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.12.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Co do koloru okien, to moje ogólne przemyślenie jest następujące: - drewniane etc. - nadal b. modne, ale raczej klasyczne niż nowoczesne, im ciemniejsze tym klasyczniejsze wow, a skąd te przemyślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.12.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Tatarak - ławeczka super. Choć nie moja kolorystyka ale na czymś podobnym ostatnio na dłużej "zawiesiłam wzrok". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.12.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 wow, a skąd te przemyślenia? to sa moje prywatne refleksje po obejrzeniu setek zdjęć/wizualizacji domów. Ty możesz mieć inne. Podobnie jak mamy diametralnie odmienne wyobrażenie na temat "domu nowoczesnego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.12.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Alicjo - dzięki TA DAM!!! KOMIN PRZYJECHAŁ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.12.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Podobnie jak mamy diametralnie odmienne wyobrażenie na temat "domu nowoczesnego". wow, nie wiedziałem o tym. dla mnie dom nowoczesny to dom Twój, Spirei. Moją chatę trudno do czegoś przyporzadkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.12.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 a mnie się wydawało, że dla Ciebie nowoczesny jest Twój ale masz rację - Twoją chatę trudno zaszeregować. a co Tobie się z tym "wow" stało? już tak będziesz zawsze zdanie zaczynał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.12.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 nie, tylko wtedy jak mnie cos mocno dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 05.12.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Jakie kolory wewnątrz planujecie? Ja to mam w tej chwili jakieś zaćmienie jaźni w tej kwestii na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.12.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ja w zasadzie łamane biele. może gdzieś w sypialniach delikatne kolorki. ładnie powiedziane "zaćmienie jaźni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Tatarak, jak głaskanie komina idzie? nie mruczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.12.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 no coś tam mruczy, ale myślałam, że kot ot siła przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 jeszcze nie załozony a już grzeje:rolleyes:... ależ Ty masz dłonie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.12.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ależ, ależ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.12.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Sprzedawca okien to chyba jakiś yeti w budowlanym świecie - wszyscy o takich słyszeli, ale nikt nie widział Ależ miałaś szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 trzeba by go umieścić w Sevres pod Paryżem jako wzorzec, nie? A dziś u nas na budowie ruch, aż miło popatrzeć: robią się ściany działowe na parterze, obróbki na dachu, rynny i okna już zjechały i karnie czekają na swoją kolej. takoż komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.12.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jeśli akcja z dachówką nie spowodowała po Twojej stronie wymsknięcia choćby jednego brzydkiego słówka to powinnaś mieć tytuł - NAJBARDZIEJ KULTURALNEGO INWESTORA FORUM.Chyba do moderacji w tej sprawie napiszę. Toż na Twojej budowie zamiast zwyczajowego rynsztoka (słownego) to wersal panuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.12.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 nie wiem, czy się nie ucieszyłam w złą godzinę dachówka nadal kwitnie na składzie i jakoś nie ma jej komu załadować, żeby została przewieziona na budowę. wykonawca chce się zbierać i nie wiadomo, kiedy wróci. dzwoniłam już do przedstawiciela Braasa i bardzo kulturalnie poprosiłam go o reakcję = pogonienie magazyniera na składzie fabrycznym producenta. na razie z niewiadomym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.12.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jutro murarze kończą ścianki działowe z silki! A dekarze planują skończyć dach w sobotę! czyli w weekend świętujemy Stan Surowy Prawie** Zamknięty. ** drzwi i brama garażowa zostaną na razie zamknięte prowizorycznie Jak bym chciała napisać to samo: Stan Surowy Prawie** Zamknięty. Ja teraz żałuję, że nie zdecydowaliśmy się na prace podczas zimy w domu. Ale nie pomyślałam, że taka ładna pogoda będzie w grudniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 nie wiem, czy się nie ucieszyłam w złą godzinę dachówka nadal kwitnie na składzie i jakoś nie ma jej komu załadować, żeby została przewieziona na budowę. wykonawca chce się zbierać i nie wiadomo, kiedy wróci. dzwoniłam już do przedstawiciela Braasa i bardzo kulturalnie poprosiłam go o reakcję = pogonienie magazyniera na składzie fabrycznym producenta. na razie z niewiadomym skutkiem Bądź dobrej myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts