Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

Co do koloru okien, to moje ogólne przemyślenie jest następujące:

- białe - są uniwersalne (ale muchy je brudzą na wsi)

- antracyt itp. - nowoczesne, dobrze żeby pasowały do bryły budynku i stylu wnętrz

- drewniane etc. - nadal b. modne, ale raczej klasyczne niż nowoczesne, im ciemniejsze tym klasyczniejsze

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeśli akcja z dachówką nie spowodowała po Twojej stronie wymsknięcia choćby jednego brzydkiego słówka to powinnaś mieć tytuł - NAJBARDZIEJ KULTURALNEGO INWESTORA FORUM.

Chyba do moderacji w tej sprawie napiszę.

Toż na Twojej budowie zamiast zwyczajowego rynsztoka (słownego) to wersal panuje.

nie wiem, czy się nie ucieszyłam w złą godzinę :( dachówka nadal kwitnie na składzie i jakoś nie ma jej komu załadować, żeby została przewieziona na budowę. wykonawca chce się zbierać i nie wiadomo, kiedy wróci. dzwoniłam już do przedstawiciela Braasa i bardzo kulturalnie poprosiłam go o reakcję = pogonienie magazyniera na składzie fabrycznym producenta. na razie z niewiadomym skutkiem :mad:

Jutro murarze kończą ścianki działowe z silki! A dekarze planują skończyć dach w sobotę! czyli w weekend świętujemy Stan Surowy Prawie** Zamknięty.

** drzwi i brama garażowa zostaną na razie zamknięte prowizorycznie :)

Jak bym chciała napisać to samo: Stan Surowy Prawie** Zamknięty.

Ja teraz żałuję, że nie zdecydowaliśmy się na prace podczas zimy w domu. Ale nie pomyślałam, że taka ładna pogoda będzie w grudniu :(.

nie wiem, czy się nie ucieszyłam w złą godzinę :( dachówka nadal kwitnie na składzie i jakoś nie ma jej komu załadować, żeby została przewieziona na budowę. wykonawca chce się zbierać i nie wiadomo, kiedy wróci. dzwoniłam już do przedstawiciela Braasa i bardzo kulturalnie poprosiłam go o reakcję = pogonienie magazyniera na składzie fabrycznym producenta. na razie z niewiadomym skutkiem :mad:

Bądź dobrej myśli :hug:.