Tatarak 08.12.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 uff to będzie, jak dostanę resztę dachówki... ja chyba jestem słaba w eskalowaniu. a dziś to już mi się chciało płakać, a nie eskalować. normalnie widziałam współczucie w oczach murarzy, jak rozmawiałam z dachowcami... czy wspomniałam, że murarze skończyli działówki? Skończyli! trzeba myśleć o rzeczach pozytywnych prawda? mam 310 m2 elewacji do ocieplenia. umówiłam się z ekipą na kwiecień. to mi daje jeszcze trochę czasu na organizację dawajcie te inspirki światła na schodach, pliiiiz. oraz czy ktoś wie, jak się sprawuje w użytkowaniu takie światełko?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.12.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 tatarak - mam 2 zbędna paczki meliski - chyba Ci wyślę, bidulo.......... daleko ta hurtownia od Ciebie? może byś podjechała w wolnej chwili i zażądała wyjaśnień nie tyle w kwestii opóźnienia tego transportu, ale w kwestii zniknięcia kasy na te 7 tygodni ktoś sobie parę złotych odłożył z odsetek... irytujące jest to, że przez tel. niewiele można uzyskać a kiedy się pojedzie... też niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.12.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 to bym chyba musiała przed tą rozmową wypić obie paczki meliski przecież ja w tej hurtowni kupowałam prawie wszystko na budowę, w każdym razie z grubych rzeczy... wydawało mi się, że mam do czynienia z rzetelnym człowiekiem... ech, szkoda gadać. oby jutro przyjechała reszta dachówek. a propos: jak wykonawca podjechał do hurtowni i poprosił o rozmowę z prezesem, to jeden człowiek go spytał w jakiej sprawie, po czym przysłał mu "mojego" handlowca a sam się zmył. jak można się dowiedzieć, tym pytającym był prezes (w każdym razie tak nam wyszło z porównania rysopisu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.12.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Tatarak, nie denerwuj się tak mocno ( tylko trochę ), wiadomo walczyć trzeba, ale zdrowie najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.12.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 właśnie mi wszedł stres w kręgosłup i zaraz stracę mobilność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.12.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Mobilności nie trać z powodu tak błahego! Zachowaj jej utratę na poważniejsze sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.12.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Zachowaj nerwy na inne sytuacje : ) Wiem łatwo mówić ( pisać), ale uwierz mi budowa zaczęta, a do skończenia jeszcze trochę i z nie jednym "burkiem" jeszcze będziesz miała do czynienia. Ja nauczyłam się, że denerwowałam się tylko wtedy, gdy wiedziałam , że czegoś już nie można naprawić, albo bardziej zepsuć. To co można naprawić, to bez nerw. Życzę spokoju, dużo spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.12.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dzięki dziewczyny, ale same wiecie, że "łatwo powiedzieć". Dachowiec zadzwonił z raportem, że jedna połać jest już niemal skończona, ale brakuje króćców do kominków (tych cudów do kanalizacji). Wysłałam do hurtowni sms - mają dojechać jutro z dachówkami. Na jutro zapowiadają deszcz ze śniegiem... mam nadzieję, że nas ominie. I że mi nie rozmięknie działka, bo w sobotę miał być transport budy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Tatarak, najważniejsze, że przynajmniej część dojechała i masz ją już na dachu FOTKI please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.12.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Tataraku mam nadzieję i trzymam kciuki żeby sprawa z dachem jak najszybciej i jak najlepiej się zakończyła my ganiamy za Panem który ma nam przyłącze od gazu robić już chyba dobre 1,5 miesiąca, ładna pogoda przecież była dostał wszystkie potrzebne dokumenty, raz nie można się do niego dodzwonić raz nie odbiera, jak się dodzwaniamy to mówi że już prawie wszystko dopięte i oddzwoni kiedy zaczynamy, oczywiście nie oddzwania nie wiem o co mu chodzi bo my przecież my finalizujemy przyłącze z gazownią nie z nim teraz to doszło do takiego stopnia że człowiek z zaciśniętymi zębami stara się być uprzejmy, ale jak długo dawać się w konia robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.12.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Fotki będą. Cierpliwości.khb - szlag trafia, nie? ech... następny tydzień będzie lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.12.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Fotki będą. Cierpliwości. khb - szlag trafia, nie? ech... następny tydzień będzie lepszy... taki urok budowania... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 09.12.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 i co - jest dach??? daj zdjęcia, ciekawskich zaspokój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Tatarak - gratuluję dachu i czekamy na więcej zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.12.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 jutro jestem na działce od 8:30 i pstrykam (dziękuję *) *strasznie "mało promienny" ten emotikowy uśmiech, pffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.12.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No pięknie dach się zapowiada , a jaki komin przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.12.2011 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 no piękny komin i wieeeelkie gratulacje z okazji dachu. W takim razie, jak tylko wyzdrowieję wproszę się z rewizytą A jaka ładna trawka po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.12.2011 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 i jeszcze gratulacje z okazji wejścia na forumowy Olimp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Gratuluję! Ekspresowy dach z przebojami po drodze, ale najważniejsze, że skończony. Komin zjawiskowy... nie widziałam jeszcze takiego, ale jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 10.12.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Tatarku gratuluję, mówiłam że z dachem pójdzie błyskawicznie; chorowałam na twoje dachówki, ale górę wzięły względy ekonomiczne ; komin oryginalny podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts