Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

moja wycena jest specyficzna, płaciłam na raty i nic Ci nie powie :( a dopłacałam teraz za przyłącze docelowe, demontaż tymczasowego, prąd na poddaszu i jeszcze jakieś 10 innych pozycji, ale już zapomniałam, co to było.

ale ile się naprosiłam o jakiś rząd cenowy - to moje. no i na koniec mówię, że czekam na ostateczną wycenę - i dowiedziałam się, że ten szacunek to była właśnie wycena końcowa :rotfl: ale wszystkie dokumenty pięknie do odbioru mamy przygotowane. zamówiłam też geodezję powykonawczą - piszę Ci, żebyś sobie stawki spisała - 350pln za budynek plus po 200 za przyłącza, geocad

wypadek na koniu bujanym brzmi melodramatycznie ;)

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"mamoooo kółko się odkręciło i musiałem zeskoczyć, a jakbym nie zeskoczył, to bym się uderzył w łokieć o tu!"

bo to jest kół bujano-ciągniony na kółkach :)

dobra, co ile cm dawać światełka nad blatem roboczym w kuchni? w cm poproszę. żeby nie naćpać bez sensu i żeby było wygodnie. help!

tak - dwa nawet :)

idea jest taka:

http://www.oswietlenie.predom.pl/kinkiet-massive-cube-330121710-p-1104.html

ale kosteczki też mi się podobają:

http://www.aquaform.pl/kinkiety,MAXI_GLASS_KINKIET,p125,polish.html

na razie tynkarze przymurowali kabel jeden i wyprowadzenia mam na różnych wysokościach (zatynkowali tez siłę w kuchni i wyprowadzenie wody do zlewu w łazience ;) )

Edytowane przez sylwerson

ze spocznikiem, dwubiegowe

tak, massive jest piękny, tylko nie da się o nim powiedzieć "taniutki" ;)

Zaskoczeń i śmiechu, miłości i dobrych ludzi wokół. Tysiąca powodzeń!

http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/newnewn.jpg

Edytowane przez sylwerson

Madeleine - nie wiem, gdzie ten słupek bym mogła wstawić... chyba na samym końcu tej ściany z małym oknem. ale czy to będzie ładnie wyglądać? takie dwie wieże (lodówka i slupek) po dwóch końcach blatu? ja w sumie rzadko używam piekarnika. czasem jakaś lazania, chłopaki pizzę zrobią, ciasto z 5 razy w roku, mięs nie pieczemy... no chyba, że mi się odmieni.

a'propos kolorów, na stronie meblarzy, których polecała Gosia86 znalazłam takie zdjątko:

bakłażanowa kuchnia 2.JPG

jakby ten róż przyciemnić, to normalnie "nasza" bakłażanowa kuchnia się kłania :)

khb- mój mąż absolutnie wyklucza białe meble kuchenne i chociaż mu co chwila podtykam pod nos różne zdjęcia z netu, które mnie zachwycają, to on ciągle krytykuje, że nie chce w domu prosektorium :(