Madeleine 29.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 moja wycena jest specyficzna, płaciłam na raty i nic Ci nie powie a dopłacałam teraz za przyłącze docelowe, demontaż tymczasowego, prąd na poddaszu i jeszcze jakieś 10 innych pozycji, ale już zapomniałam, co to było. ale ile się naprosiłam o jakiś rząd cenowy - to moje. no i na koniec mówię, że czekam na ostateczną wycenę - i dowiedziałam się, że ten szacunek to była właśnie wycena końcowa ale wszystkie dokumenty pięknie do odbioru mamy przygotowane. zamówiłam też geodezję powykonawczą - piszę Ci, żebyś sobie stawki spisała - 350pln za budynek plus po 200 za przyłącza, geocad wypadek na koniu bujanym brzmi melodramatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 29.12.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Mama nadzieję , że dziki mustang nie uszkodził jeźdźca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.12.2011 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 "mamoooo kółko się odkręciło i musiałem zeskoczyć, a jakbym nie zeskoczył, to bym się uderzył w łokieć o tu!" bo to jest kół bujano-ciągniony na kółkach dobra, co ile cm dawać światełka nad blatem roboczym w kuchni? w cm poproszę. żeby nie naćpać bez sensu i żeby było wygodnie. help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.12.2011 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 stawki sobie zapisałam dzięki, Madeleine! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.12.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja bym dała barierki zdecydowanie osobno - każda na jedno okno. Na zdjęciu wygląda, że masz te okna w dość znacznej odległości i moim zdaniem barierka taka długa przez ścianę wyglądałaby dziwnie. A poza tym wyjdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.12.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ja mam 3,3 blatu i mam 4 punkty. W cm nie pamiętam ile to jest.swoją wycenę podeślę na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.12.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Myszonik - jesteśmy zgodne w odczuciach Spirea - uświadomiłam sobie rano, że mam przecież takie kinkiety w łazience - sprawdziłam i co 80 cm jest dobrze. z pobieżnych obliczeń wychodzi mi, że u Ciebie też jest mniej więcej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 30.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 a na klatce schodowej kinkiet jakis masz przewidziany czy te nad schodkami światła maja być jedyne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.12.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 to jest też jedna z rzeczy, które mamy ustalić: czy robimy dodatkowy kinkiet. nie wiem, nie lubię schodów, nie mieszkałam nigdy w domu ze schodami... (nie licząc bloku z klatką schodową). a Ty robisz kinkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 30.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) tak - dwa nawet idea jest taka: http://www.oswietlenie.predom.pl/kinkiet-massive-cube-330121710-p-1104.html ale kosteczki też mi się podobają: http://www.aquaform.pl/kinkiety,MAXI_GLASS_KINKIET,p125,polish.html na razie tynkarze przymurowali kabel jeden i wyprowadzenia mam na różnych wysokościach (zatynkowali tez siłę w kuchni i wyprowadzenie wody do zlewu w łazience ) Edytowane 30 Grudnia 2011 przez sylwerson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.12.2011 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Massive mi się bardziej podoba Ty masz schody jednobiegowe? czy ze spocznikiem lub "zakręcające"? bo nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 31.12.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 (edytowane) ze spocznikiem, dwubiegowe tak, massive jest piękny, tylko nie da się o nim powiedzieć "taniutki" Zaskoczeń i śmiechu, miłości i dobrych ludzi wokół. Tysiąca powodzeń! http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/newnewn.jpg Edytowane 31 Grudnia 2011 przez sylwerson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.01.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Tataraku przychodzę z najlepszymi życzeniami na ten Nowy Rok aby nasze budowy przechodziły każdy kolejny etap bez żadnych przeszkód związanych z fachowcami czy z urzędami aby nasze przeprowadzki poszły gładko zgodnie z planem http://img38.imageshack.us/img38/5571/wedwoje19890.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.01.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 khb - i nawzajem! a jak już skończymy z tym pijaństwem , to prosze o rady w sprawie kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 a nie chcesz piekarnika w słupku? jeśli nie, to wersja druga. większy blat między lodówką a zlewem. normalnie robi się tak, że w narożniku dodaje się zaślepkę/ blendę, żeby móc swobodnie otworzyć szafkę. i widzę, że sylwester udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 u nas w planach kuchnia z Ikei abstrakt biały lakierowane fronty lodówka mikrofala i piekarnik w zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.01.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Madeleine - nie wiem, gdzie ten słupek bym mogła wstawić... chyba na samym końcu tej ściany z małym oknem. ale czy to będzie ładnie wyglądać? takie dwie wieże (lodówka i slupek) po dwóch końcach blatu? ja w sumie rzadko używam piekarnika. czasem jakaś lazania, chłopaki pizzę zrobią, ciasto z 5 razy w roku, mięs nie pieczemy... no chyba, że mi się odmieni. a'propos kolorów, na stronie meblarzy, których polecała Gosia86 znalazłam takie zdjątko: jakby ten róż przyciemnić, to normalnie "nasza" bakłażanowa kuchnia się kłania khb- mój mąż absolutnie wyklucza białe meble kuchenne i chociaż mu co chwila podtykam pod nos różne zdjęcia z netu, które mnie zachwycają, to on ciągle krytykuje, że nie chce w domu prosektorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 widać Twój Małż przeszedł jakąś traumę szpitalną, jak tak nie znosi białego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.01.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 nic mi o tym nie wiadomo, białe chcemy mieć ściany (w większości), ale białe meble nie i nie... no to nie żeby potem nie było, że w białej kuchni to on nie gotuje, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 i jeszcze zupa będzie zza słona i co wtedy:confused:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts