julianna16 03.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Czy też zostawić te szafki w rogach i połączyć blatem? Ale wtedy jest do nich nieciekawy dostęp. Nie patrzcie na kolory, bo próbowałam i zapomniałam powrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.01.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 ooooo! to drugie mi chodziło! jak dla mnie - czad... cholera, teraz to już na pewno nie dam rady się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 03.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 hej Ta ostatnia propozycja julianny jest fajna wizualnie - lecz co do tych końcowych szafek to będzie hardcore używalności - musiałabyś mieć tam pochowane rzeczy, których prawie nigdy nie używasz. zaglądanie do szafki pod blatem? Ja znienawidziłabym to rozwiązanie po kilku nurkowaniach pod blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.01.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 a gdyby tak w obu narożnikach wstawić szafki narożne? wtedy pod blatem zostaje i tak dość dużo miejsca "na nogi" a miejsca w szafkach trochę przybędzie. hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 hej Ta ostatnia propozycja julianny jest fajna wizualnie - lecz co do tych końcowych szafek to będzie hardcore używalności - musiałabyś mieć tam pochowane rzeczy, których prawie nigdy nie używasz. zaglądanie do szafki pod blatem? Ja znienawidziłabym to rozwiązanie po kilku nurkowaniach pod blat. ja niestety też , ale wybór należy do Moniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) a gdyby tak w obu narożnikach wstawić szafki narożne? wtedy pod blatem zostaje i tak dość dużo miejsca "na nogi" a miejsca w szafkach trochę przybędzie. hm? Mówisz - masz . Teraz jest ok , ale... zlew trzeba umieścić bardziej w narożniku, niż jest to na wizu, bo inaczej płyta ceramiczna będzie za blisko ściany. To okno jest otwierane? Bo zastanawiam się czy bateria nie będzie przeszkadzała? Edytowane 3 Stycznia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 03.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ta wersja jest fajna tylko jaki osprzęt w tych narożnych? i jak się będą otwierać? Ja mam teraz narożną z łamanymi drzwiczkami i mi się otwiera w kierunku na meble i szału czasami dostaję, no coż, ale inaczej wtedy kuchni zrobić nie mogłam btw trzeba pamiętać o dobrych zawiasach do takich drzwiczek bo jednak ciężar takich drzwiczek lub nadwyrężać zawiasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 W tym układzie powinny zmieścić się 3 krzesła . Szafki narożne są niestety sporo droższe i nie wiem jak z tym zlewem narożnym? Ale opcja warta rozważenia Wklejam powyższą wersję z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Jednak wersja z lewą stroną CAŁĄ w zabudowie słupkowej białej bardziej do mnie przemawia. Byłaby wizualnie lżejsza choć pakowniejsza i bardziej zabudowana. Wysoka zabudowa nie oznacza konieczności cargo. Mogą byc to szafki otwierane tradycyjnie. To samo dotyczy szafek pod blatem. Nie muszą one "zakręcać". Mogą byc to proste szafki z systemem wysuwanym i nie ma problemu z "nurkowaniem" pod blatem. http://wach1.shop-project.net/_shop/userFile/wach/picture/big/magiceco2.jpg To system Magic Corner Eco i kosztuje ok 500zł. Nie posiada cichego domyku i stąd cena o połowę niższa. Edytowane 3 Stycznia 2012 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 julianno, jak długi zrobiłaś ten blat nad krzesłami? :rolleyes:Bo mam wrażenie, że tam 3 krzesła raczej nie wejdą. Jedna osoba zajmuje przy stole min 60 cm, ale to już kosmetyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jednak wersja z lewą stroną CAŁĄ w zabudowie słupkowej białej bardziej do mnie przemawia. Ojej - pogubiłam się . Była taka z całą zabudową? U mnie najdłuższa była z 4-ma słupkami, czyli o jeden więcej (40 cm), niż widać na ostatniej wizualizacji. Magdo, blat ma ok 150. Wstawiłam 3 krzesła, bo się zmieściły , ale masz rację, że może być ciasno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 ....ja nie umiem nic wybrać, buuuuu.... bo jesteś zbyt rozpieszczana przez dziewczyny:rolleyes:....przez co rozkapryszona jak mala dziewczynka:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Julianno Twojej wersji z całą białą lewą stroną nie było ale ja wczesniej o takiej pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Aaa... . No to czekamy co na to Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.01.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 o, posta mi zjadło. to jeszcze raz: a gdyby tak dać po lewej 4 słupki, jak tu tylko w kolorze "szlachetnej szarości":http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=92747&d=1325534509 w narożniku górne półki, ale do saaamej góry, jak tu:http://foto3.m.onet.pl/_m/b1d3a4e04bd1e1a31441fe73eeea83af,21,19,0.jpg w narożnikach szafki dolne, a pod długim oknem blat i dalej już tak jak tu:http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=93042&d=1325621234 miałoby to rence i nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dziewczyny jesteście świetna , zazdroszczę Tatarakowi że ma takich wspaniałych pomocników do planowania, czy mi też pomożecie jak wrzucę wymiary? Tataraku zgadzam się z magdą34 jak bakłażan to nie beż tylko biały- byłoby strasznie smutno i "brudno".Nie nadążam nad wszystkimi pomysłami i uwielbian wizualizację każdej rady, Julianno bravo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.01.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 powiem Wam, że mój mąż jest tak zachwycony wszystkimi Waszymi pomysłami, że nawet bym na te białe słupki namówiła [ tylko mi trochę żal, że moją pierwszą wizją nie był taki zauroczony, no ale widać wie, co lubi ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.01.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Basia - to rozumiesz, że ja ze szczęścia sama nie wiem, co wybrać? Wojtek - a ty mi zazdrościsz nie? tego "rozpieszczania przez dziewczyny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o ścianę po lewej to mi się najbardziej podoba wersja Magdy34 w poście 3068- dwa słupki wyskoie i białe szafki.Co do blatu pod długim oknem z miejscem do siedzenia-to siedzenie tyłem do drzwi- wejścia trochę by mnie denerwowało.Coś pokombinowałąbym na kółkach, jak dzieci chcą uśiąść to wysuwasz i ustawiasz jak chcesz,albo jakiś stół, tylko nie okrągły, jakoś mi nie pasuje.A ta nośna ściana to ta z wejściem do kuchni? Tatarku ja z dwóch rzeczy czasami mam problem wybrać, w Twojej sytuacji wpadłabym w depresje:)Ja mam jutro określić oświetlenie w łazienkach i nie umiem się zdecydować jak rozmieścić te cholerne halogeny i jak oświetlić lustro żebym potem nie narzekała, Edytowane 3 Stycznia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wojtek - a ty mi zazdrościsz nie? tego "rozpieszczania przez dziewczyny" masz takie przekonanie? to jestes w błędzie - zastanawiam się tylko, przy której wersji dadzą sobie dziewczyny wreszcie spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts