Barbara74 03.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 masz takie przekonanie? to jestes w błędzie - zastanawiam się tylko, przy której wersji dadzą sobie dziewczyny wreszcie spokój... Typowie podejście faceta a tak przy okazji ,podobno Wojtki to fajne chłopaki- mój pierworodny ma tak na imię i nadal po 10 latach uważam że jest to najładniejsze imię dla faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Tatarak ta lewa duża biała ściana CAŁA w zabudowie, łącznie z rogiem naprawdę ma sens. W innym kolorze moze być za ciężka. Biel jest naprawdę najlepszym rozwiązaniem. Kolorki dajcie na niską zabudowę po prawej stronie.Co do blatu pod oknem to oczywiscie, że można pokombinować. Jednak ja wolałabym chyba siedzieć z nosem w okno niż w ścianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.01.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 też się zastanawiam, żeby wykorzystać takie rozwiązanie z dodatkowym blatem na kółkach, jak pokazywała Julianna.W kuchni to w sumie ma wszystkie nośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.01.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Typowie podejście faceta czyli jakie? a tak przy okazji ,podobno Wojtki to fajne chłopaki- mój pierworodny ma tak na imię i nadal po 10 latach uważam że jest to najładniejsze imię dla faceta :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D tylko czy pierworodny to juz facet??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Wojtku, raczej "nie spoczniemy nim znajdziemy... złoty środek" , a Monika wybierze co dla Niej jest najlepszą opcją, bo każda ma plusy i minusy. Przyznam, że mam małe wyrzuty sumienia, bo już miała w dzienniku wersję OSTATECZNĄ, a tu ja ze swoją słupkową rewolucją zrobiłam najazd . Na swoje usprawiedliwienie mam fakt, że właśnie planuję swoją kuchnię w podobnych rozmiarach i układ będzie właśnie słupkowy, więc tak jakoś od razu zapytałam nie czytając wcześniejszych pomysłów, bo widziałam, że pomoc potrzebna już, teraz . Basiu - napisałam już wcześniej u Ciebie, że pomogę, a z pewnością nie będę sama . Moniko, widzę, że nie marnowałaś czasu, tylko wybrałaś opcje, które najbardziej Ci odpowiadają . Spróbowałam to zobrazować, ale ta szarość nie wygląda na wizu tak dostojnie . Więc proszę uruchomić wyobraźnię . Edytowane 3 Stycznia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Hej dziewczynki i chłopaki noworocznie:D. Wpadłam na chwilkę, bo bardzo spodobała mi się ostatnia wersja kolorystyczna:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.01.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 tylko czy pierworodny to juz facet??? tak ale 10 letni A czy tak dużo zabudowy po lewej nie powoduje że kuchnia staje się wizualnie ciasna,tak jakby zapchana meblami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.01.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Na prośbę Mayland - jej wersja ściany całej w zabudowie . Program coś mi się wiesza, więc czas udać się na spoczynek . Do jutra (dzisiaj) . Aa... przepraszam za te górną niedoróbkę, ale już baterie mi siadają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.01.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 no to teraz ja namieszam z kolorami;) A co powiecie na taką kolorystykę w kuchni? ściany lekko szare, meble białe i fornirowane. Nie zmieniałam mojego układu, ale nie o układ mi chodzi tylko własnie o kolorystykę uwagaaaa... http://foto3.m.onet.pl/_m/787ed17e06eb6360bad8e3e3576e5d17,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.01.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Małż Tataraka nie znosi białego koloru w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.01.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 no to teraz ja namieszam z kolorami;) A co powiecie na taką kolorystykę w kuchni? ściany lekko szare, meble białe i fornirowane. Nie zmieniałam mojego układu, ale nie o układ mi chodzi tylko własnie o kolorystykę Dla mnie SUPER - zdecydowanie moje klimaty No, ale nie jestem Mężem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.01.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Na prośbę Mayland - jej wersja ściany całej w zabudowie . Program coś mi się wiesza, więc czas udać się na spoczynek . Do jutra (dzisiaj) . Aa... przepraszam za te górną niedoróbkę, ale już baterie mi siadają . ooo, to zdecydowanie lepsze, niż ta wersja z wypośrodkowanym miejscem na posiłek:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.01.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Małż Tataraka nie znosi białego koloru w kuchni... Wojtek, tu wszystko zmierza ku temu, że polubi:) skłania się już ku szlachetnej szarości:-) ale tak na poważnie białe meble można zastąpić tą szarością, a ściany zrobić białe Edytowane 3 Stycznia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.01.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wojtek, tu wszystko zmierza ku temu, że polubi:) kaktus zaczyna mi na ręce rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.01.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 kaktus zaczyna mi na ręce rosnąć to jest aż tak źle:o ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.01.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Julianna, naprawdę nie musisz się tłumaczyć, bo 1) wysoka zabudowa mi się baaardzo podoba, a nie umiałam jej sobie wkomponować, 2) zderzenie Waszej kreatywności (mam na myśli Ciebie, Magdę i Mayland) oraz pomoc komentujących - to jest więcej niż bym sobie mogła wymarzyć Wojtek - pielęgnuj tego kaktusa, może Cię do telewizji zaproszą?! Mąż się skłania ku białym słupkom Magda, Twoja kolorystyka też świetnie wygląda (lubię jasne drewno), tylko nie wiem, jakby to wyglądało przy naszych antracytowych oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.01.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mam, blat nazywa się.. LUPUS 3505 zanotowane czy mogłabyś mi jeszcze podesłać namiary na swoich kuchniarzy? (mam tylko na wykończeniowca, tego, ktory teraz pracuje u Spieri), oraz nazwę panelu prysznicowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.01.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Tatarak ta lewa duża biała ściana CAŁA w zabudowie, łącznie z rogiem naprawdę ma sens. W innym kolorze moze być za ciężka. Biel jest naprawdę najlepszym rozwiązaniem. Kolorki dajcie na niską zabudowę po prawej stronie. Co do blatu pod oknem to oczywiscie, że można pokombinować. Jednak ja wolałabym chyba siedzieć z nosem w okno niż w ścianę... Mayland, a Tobie chodziło ot o, żeby po lewej zabudowa wysoka szła aż do narożnika? czy żeby aż do narożnika zrobić wszystko białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.01.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mówisz - masz . Teraz jest ok , ale... zlew trzeba umieścić bardziej w narożniku, niż jest to na wizu, bo inaczej płyta ceramiczna będzie za blisko ściany. To okno jest otwierane? Bo zastanawiam się czy bateria nie będzie przeszkadzała? to małe okno jest otwierane... ale w sumie myć je mogę od zewn. i tylko uchylać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.01.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ta wersja jest fajna tylko jaki osprzęt w tych narożnych? i jak się będą otwierać? Ja mam teraz narożną z łamanymi drzwiczkami i mi się otwiera w kierunku na meble i szału czasami dostaję, no coż, ale inaczej wtedy kuchni zrobić nie mogłam btw trzeba pamiętać o dobrych zawiasach do takich drzwiczek bo jednak ciężar takich drzwiczek lub nadwyrężać zawiasy gdyby te narożne "zachodziły" na ścianę z dłuuugim oknem, to można by je zrobić tak: http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_2_17291.jpg wygodne to jest? ktoś miał i wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts