pestka56 09.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Pestka - grube trepy fajne, ale u mnie nie ma tyle przestrzeni, i schody muszą być ażurowe. projekt z rzutami jest gdzieś w dzienniku. te dywanowe też są fajne, ale u nas będzie trep tylko 25 cm, więc lepiej żeby to, co się nazywa chyba podstopnicą, bylo "dziurawe" no i upodobaliśmy sobie schody na stalowej konstrukcji. Aksamitka - witam u siebie i zapraszam ponownie Poszukam projektu. Może coś mi wpadnie do głowy i Ci podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.01.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 khb - na razie nie możemy z mężem ustalić jednolitej koncepcji on chce ciemne, ja jasne. on z frezami kurzołapami, ja - gładkie... na razie się tym nie truję, bo zwariuję i skonczy sie jak z kuchnia, gdzie nie mialo być białego koloru - to się nazywa dochodzenie, wspolnej wizji, KOBIECEJ wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ale będąc taka mądra, jak dziś jestem, dom postawiłabym teraz zupełnie inny. i to jest tzw mądrość zyciowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 to się nazywa dochodzenie, wspolnej wizji, KOBIECEJ wizji Wojgoc, wszędzie dzisiaj wklejasz to stwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Julianno - co do schodów, to jesteśmy zgodni. grube trepy są piękne, ale nie w schodach, któe mają 4 stopnie proste, a resztę w kształcie krejzolskich trapezoidów. i oboje chcemy je ażurowe. kwestia tylko konstrukcji tego ażuru co do drzwi - pogodziłyby nas szklane, ale nie mieszczą się w budżecie. mężowi się podobają schody z nierdzewki - jak się na nie szarpniemy, to nie wiem, kiedy w ogóle jakieś drzwi będą Wojgoc - nie przekręcaj: mąż nie chciał białych mebli (bo ściany od początku miały być białe). chociaż sam mówił, że górne muszą być jasne, a tylko dolne bakłażanowe. ustąpił o tyle, że 3 słupki też będą białe - wszystkie dolne szafki zostają w bakłażanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wojgoc, wszędzie dzisiaj wklejasz to stwierdzenie strach zgadywać dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.01.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wojgoc, wszędzie dzisiaj wklejasz to stwierdzenie bez przesady, ze wszedzie:no: - tam gdzie jest mowa o wspólnym mysleniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wojgoc, wszędzie dzisiaj wklejasz to stwierdzenie Spirea mam wrażenie, że Wojgoc wziął sobie za cel „popychanie” nas we właściwą stronę. To mi się nawet podoba – zmusza do myślenia, a więc pomaga upraszczać decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 strach zgadywać dlaczego o tym samym pomyślałam... tylko już nie chciałam pisać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 bez przesady, ze wszedzie:no: - tam gdzie jest mowa o wspólnym mysleniu;) to samo napisałeś Frankai, więc myślałam, że masz dzisiaj taki dzień - przesłonięty KOBIECĄ wizją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 o tym samym pomyślałam... tylko już nie chciałam pisać ... E, tam, KOBIETY, on tu zdrowy ferment wprowadza Zobaczcie ile postów piszemy – bez Wojgoca byłoby pewnie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ależ my mu nie bronimy, niech wprowadza ten ferment ja Go tu osobiście zapraszałam i wcale nie wypraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 dzień - przesłonięty KOBIECĄ wizją i chusteczki do wycierania monitora sponsoruje dziś Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 i chusteczki do wycierania monitora sponsoruje dziś Spirea będziesz kichać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 pluć - moja miła - ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 będziesz kichać tylko nie "tryskac":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 tylko nie "tryskac":rotfl: trysnął (śmiechem) to już Wojgoc na grupie miałaś pracować ... ciężko się oderwać od FM, nie zajrzyj... kupiłam stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.01.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 trysnął (śmiechem) to już Wojgoc na grupie miałaś pracować ... ciężko się oderwać od FM, nie zajrzyj... kupiłam stół No własnie miałam na myśli Wojtka:-) Wpadłam na sekundkę, zobaczyć co u Was. Musiałam:-) Stół widziałam. Wygląda super. Ciekawe jakie dasz krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Nie mam pojęcia jakie krzesła (czerwone, metalowe? coś jak Tolix Chair?) . Muszą poczekać na lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts