Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

Pestka - grube trepy fajne, ale u mnie nie ma tyle przestrzeni, i schody muszą być ażurowe. projekt z rzutami jest gdzieś w dzienniku. te dywanowe też są fajne, ale u nas będzie trep tylko 25 cm, więc lepiej żeby to, co się nazywa chyba podstopnicą, bylo "dziurawe" :) no i upodobaliśmy sobie schody na stalowej konstrukcji.

Aksamitka - witam u siebie i zapraszam ponownie :)

Poszukam projektu. Może coś mi wpadnie do głowy i Ci podpowiem.

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

khb - na razie nie możemy z mężem ustalić jednolitej koncepcji ;) on chce ciemne, ja jasne. on z frezami kurzołapami, ja - gładkie... na razie się tym nie truję, bo zwariuję :D

i skonczy sie jak z kuchnia, gdzie nie mialo być białego koloru - to się nazywa dochodzenie, wspolnej wizji, KOBIECEJ wizji

Julianno - co do schodów, to jesteśmy zgodni. grube trepy są piękne, ale nie w schodach, któe mają 4 stopnie proste, a resztę w kształcie krejzolskich trapezoidów. i oboje chcemy je ażurowe. kwestia tylko konstrukcji tego ażuru :) co do drzwi - pogodziłyby nas szklane, ale nie mieszczą się w budżecie. mężowi się podobają schody z nierdzewki - jak się na nie szarpniemy, to nie wiem, kiedy w ogóle jakieś drzwi będą :D

Wojgoc - nie przekręcaj: mąż nie chciał białych mebli (bo ściany od początku miały być białe). chociaż sam mówił, że górne muszą być jasne, a tylko dolne bakłażanowe. ustąpił o tyle, że 3 słupki też będą białe - wszystkie dolne szafki zostają w bakłażanie.

Wojgoc, wszędzie dzisiaj wklejasz to stwierdzenie ;)

Spirea mam wrażenie, że Wojgoc wziął sobie za cel „popychanie” nas we właściwą stronę. To mi się nawet podoba – zmusza do myślenia, a więc pomaga upraszczać decyzje.

:)

trysnął (śmiechem) to już Wojgoc na grupie ;)

miałaś pracować ...:p ciężko się oderwać od FM, nie ;) zajrzyj... kupiłam stół :)

No własnie miałam na myśli Wojtka:-)

Wpadłam na sekundkę, zobaczyć co u Was. Musiałam:-) Stół widziałam. Wygląda super. Ciekawe jakie dasz krzesła? ;-)