Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madeleine - i chciałabyś, żeby zaczął jeszcze smarkać i kichać? :) Jak tam w ogóle Twoje szkraby -zadomowiły się już?

Basiu - pewnie przegrzewamy, mamy całkowicie niesterowalny piec i cały czas mamy w domu za ciepło :( ile lat mają TWoi chłopcy?

4 i 11

wojgoc jak powiedziałam o skorpionie kiedyś... wiesz co... to się zaczynasz chwalić na wszystkie strony swoim znakiem zodiaku..:)

oj typowy skorpion jesteś ...

to znaczy że w sprawach domowych żona z Ciebie pożytku nie ma...:)

obrażasz się szybko prawda...?

Edytowane przez Barbara74

osobiście nie lubię chaty całej w kaflach

To zależy co i do czego pasuje.

Ja tez nie przepadam i mnie jest np. dominujące drewno - sufit i podłoga w salonie i sufit w kuchni.

Ale ten alpejski chalet ma wnętrza zrobione ze smakiem.

4 i 11

wojgoc jak powiedziałam o skorpionie kiedyś... wiesz co... to się zaczynasz chwalić na wszystkie strony swoim znakiem zodiaku..:)

Oj, mnie się wydaje, że On jest bardzo pożyteczny dla swojej małżonki:-) I choć złośliwości mu nie brakuje, to jest bardzo wrażliwy i szczery. A tak w ogóle to z Nim nie ma to tamto. :p Kurde, pewnie zaraz mnie opierdzieli, że siedzę na forum i pierdoły wygaduję, a miałam robić co innego:rolleyes:

4 i 11

trudno mi się siebie oceniać:confused:, ale mam wrażenie, że jesteś w błędzie.

a o znaku zodiaku dyskusja toczy się od dawna, nim jeszcze napisałaś to i owo.:p

by uszczegółowić- jam Ci czysty skorpion, z samego środka, bez naleciałości znaków poprzednich i następnych:yes::yes:

cieszę się, że tu taka miła kawiarniana atmosfera :)

Basia - i jak sie chłopaki dogadują przy tej różnicy wieku?

Magda - nie daj się zastraszyć, opowiedz nam coś więcej o Wojtku :)

Pestka - fajne fotki, chociaż nie całkiem zbieżne z moim aktualnym gustem - mocno zmodyfikowanym przez nadużywaniem forum ;)

U mnie nadal walka z rzeczywistością... chore dziecko ogląda "było sobie życie - obrońcy organizmu" ;) a ja usiłuję się nie stresować leżącą odłogiem pracą zarobkową i zdalnie "poganiam" budowę

jak znajdujecie takie* schody?

[ATTACH=CONFIG]94604[/ATTACH]

urzekła nas ta "czesana" nierdzewka. mamy wycenę od ślusarza, który zrobił najbardziej profesjonalne wrażenie w kontakcie bezpośrednim. i jest z polecenia. tanie to nie będzie, ale powinno być piękne, a w sumie w dość reprezentacyjnym miejscu. ten kolor wygląda lekko. no i nie wymagają konserwacji typu malowanie czy coś... jakieś minusy, których nie jestem świadoma?

*u nas będą w końcu z jednym zakrętem na dole, bez spocznika. czyli w odwrócone L.

taki układ powoduje, że musimy chyba (?) zrezygnować ze szkła na antresoli, bo szerokość otworu na górze schodów jest większa niż miejsce na nie na dole (gdzie ograniczają je drzwi z sieni) - przy 'normalnej' barierce po prostu zrobi się zakręt i płynne przejście w barierkę antresoli. przy szklanej barierce antresoli i 'normalnej' schodów powstałaby nam taka luka na 27 cm szerokości w dość niebezpiecznym miejscu - przy samym szczycie schodów.

za to schody w L są wygodniejsze i bezpieczniejsze niż w C.

na Hallera facet ma tarketta takie długie z fugą ale ceny powyżej 250( wsklepie internetowym z w warszawy jatoba po 150) i drugie tańsze chyba ale mało znanej firmy

wszyscy mnie ostrzegaja przed zakupami na hallera,

przyzwoita ofertę znalazlem w Zebrano na Braniborskiej.

przeslij mi link na maila do tego sklepu w wawie - ja nie znalazlem takiej oferty w internecie.

Magda34 Ty jesteś żoną naszego Wojtka skorpiona-Wojgoca?:) bo dlaczego by miał Cię opiepszyć:)

No to skoro jest taki pożyteczny ,i ma poczucie humoru takie jak lubię i piękne imię to bardzo przepraszam Wojtusiu,

Pestka zaproponowałaś kafle grafitowe Tatarakowi na podłogę, a powiedz mi jakie do tego drzwi wewnętrzne byś widziała, bo u mnie taka podłoga w przedpokoju i kuchni ,w salonie dąb, ale drzwi wewnętrzne tam gdzie te kafle. To co białe ,czy fornirowane?sorki za prywatę,ale może się i naszemu Tatarakowi przyda:)

Tataraku te schody nie wyświetlają się, spróbuj jeszcze raz

Edytowane przez Barbara74