pestka56 10.01.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 W samą porę ten artykuł dla Ciebie, Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.01.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 korzystamy póki można - jutro zrobi z Nami porządek.jutro, bo dziś walczy z codzienną prozą życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.01.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Madeleine - i chciałabyś, żeby zaczął jeszcze smarkać i kichać? Jak tam w ogóle Twoje szkraby -zadomowiły się już? Basiu - pewnie przegrzewamy, mamy całkowicie niesterowalny piec i cały czas mamy w domu za ciepło ile lat mają TWoi chłopcy? 4 i 11 wojgoc jak powiedziałam o skorpionie kiedyś... wiesz co... to się zaczynasz chwalić na wszystkie strony swoim znakiem zodiaku.. oj typowy skorpion jesteś ... to znaczy że w sprawach domowych żona z Ciebie pożytku nie ma... obrażasz się szybko prawda...? Edytowane 10 Stycznia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Już jest przy komputerze i pisze w dzienniku, więc mam (!), jak mniemam, wielce inspirujące zdjęcie wnętrza łazienki pod skosem dachowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Tatarak, a tu przyczynek do poszukiwań właściwej podłogi na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.01.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 osobiście nie lubię chaty całej w kaflach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 osobiście nie lubię chaty całej w kaflach To zależy co i do czego pasuje. Ja tez nie przepadam i mnie jest np. dominujące drewno - sufit i podłoga w salonie i sufit w kuchni. Ale ten alpejski chalet ma wnętrza zrobione ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.01.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 4 i 11 wojgoc jak powiedziałam o skorpionie kiedyś... wiesz co... to się zaczynasz chwalić na wszystkie strony swoim znakiem zodiaku.. oj typowy skorpion jesteś ... to znaczy że w sprawach domowych żona z Ciebie pożytku nie ma... obrażasz się szybko prawda...? Oj, mnie się wydaje, że On jest bardzo pożyteczny dla swojej małżonki:-) I choć złośliwości mu nie brakuje, to jest bardzo wrażliwy i szczery. A tak w ogóle to z Nim nie ma to tamto. Kurde, pewnie zaraz mnie opierdzieli, że siedzę na forum i pierdoły wygaduję, a miałam robić co innego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.01.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Kurde, pewnie zaraz mnie opierdzieli, że siedzę na forum i pierdoły wygaduję, a miałam robić co innego:rolleyes: kurde, z ust mi wyjęłaś te słowa:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 4 i 11 wojgoc jak powiedziałam o skorpionie kiedyś... wiesz co... to się zaczynasz chwalić na wszystkie strony swoim znakiem zodiaku.. oj typowy skorpion jesteś ... to znaczy że w sprawach domowych żona z Ciebie pożytku nie ma... obrażasz się szybko prawda...? trudno mi się siebie oceniać, ale mam wrażenie, że jesteś w błędzie. a o znaku zodiaku dyskusja toczy się od dawna, nim jeszcze napisałaś to i owo. by uszczegółowić- jam Ci czysty skorpion, z samego środka, bez naleciałości znaków poprzednich i następnych:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.01.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 kurde, z ust mi wyjęłaś te słowa:D:D idę już, idę A Ty powinieneś sobie jako avatarek wstawić skorpiona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 pomyślę nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.01.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 osobiście nie lubię chaty całej w kaflach a czy decyzja co do podłogi zapadła??? bo mnie również sprzedawca kusi na te tańsze deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a gdzie kupujesz deski?ja szukam jatoba - znalazłem z finishdeska po 160zł/brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.01.2012 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 cieszę się, że tu taka miła kawiarniana atmosfera Basia - i jak sie chłopaki dogadują przy tej różnicy wieku? Magda - nie daj się zastraszyć, opowiedz nam coś więcej o Wojtku Pestka - fajne fotki, chociaż nie całkiem zbieżne z moim aktualnym gustem - mocno zmodyfikowanym przez nadużywaniem forum U mnie nadal walka z rzeczywistością... chore dziecko ogląda "było sobie życie - obrońcy organizmu" a ja usiłuję się nie stresować leżącą odłogiem pracą zarobkową i zdalnie "poganiam" budowę jak znajdujecie takie* schody? [ATTACH=CONFIG]94604[/ATTACH] urzekła nas ta "czesana" nierdzewka. mamy wycenę od ślusarza, który zrobił najbardziej profesjonalne wrażenie w kontakcie bezpośrednim. i jest z polecenia. tanie to nie będzie, ale powinno być piękne, a w sumie w dość reprezentacyjnym miejscu. ten kolor wygląda lekko. no i nie wymagają konserwacji typu malowanie czy coś... jakieś minusy, których nie jestem świadoma? *u nas będą w końcu z jednym zakrętem na dole, bez spocznika. czyli w odwrócone L. taki układ powoduje, że musimy chyba (?) zrezygnować ze szkła na antresoli, bo szerokość otworu na górze schodów jest większa niż miejsce na nie na dole (gdzie ograniczają je drzwi z sieni) - przy 'normalnej' barierce po prostu zrobi się zakręt i płynne przejście w barierkę antresoli. przy szklanej barierce antresoli i 'normalnej' schodów powstałaby nam taka luka na 27 cm szerokości w dość niebezpiecznym miejscu - przy samym szczycie schodów. za to schody w L są wygodniejsze i bezpieczniejsze niż w C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.01.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a gdzie kupujesz deski? ja szukam jatoba - znalazłem z finishdeska po 160zł/brutto na Hallera facet ma tarketta takie długie z fugą ale ceny powyżej 250( wsklepie internetowym z w warszawy jatoba po 150) i drugie tańsze chyba ale mało znanej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 na Hallera facet ma tarketta takie długie z fugą ale ceny powyżej 250( wsklepie internetowym z w warszawy jatoba po 150) i drugie tańsze chyba ale mało znanej firmy wszyscy mnie ostrzegaja przed zakupami na hallera, przyzwoita ofertę znalazlem w Zebrano na Braniborskiej. przeslij mi link na maila do tego sklepu w wawie - ja nie znalazlem takiej oferty w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.01.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Magda34 Ty jesteś żoną naszego Wojtka skorpiona-Wojgoca? bo dlaczego by miał Cię opiepszyć No to skoro jest taki pożyteczny ,i ma poczucie humoru takie jak lubię i piękne imię to bardzo przepraszam Wojtusiu, Pestka zaproponowałaś kafle grafitowe Tatarakowi na podłogę, a powiedz mi jakie do tego drzwi wewnętrzne byś widziała, bo u mnie taka podłoga w przedpokoju i kuchni ,w salonie dąb, ale drzwi wewnętrzne tam gdzie te kafle. To co białe ,czy fornirowane?sorki za prywatę,ale może się i naszemu Tatarakowi przyda:) Tataraku te schody nie wyświetlają się, spróbuj jeszcze raz Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.01.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 dawajcie tę prywatę, ja czytam i wyciągam wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Magda34 Ty jesteś żoną naszego Wojtka skorpiona-Wojgoca? a skąd taki wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts