Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj, mnie się wydaje, że On jest bardzo pożyteczny dla swojej małżonki:-) I choć złośliwości mu nie brakuje, to jest bardzo wrażliwy i szczery. A tak w ogóle to z Nim nie ma to tamto. :p Kurde, pewnie zaraz mnie opierdzieli, że siedzę na forum i pierdoły wygaduję, a miałam robić co innego:rolleyes:

można wywnioskować że się dobrze znacie , ale tylko tak figlarnie spytałam,

ale poruchawa się zrobiła:)hi hi

Edytowane przez Barbara74

na Hallera facet ma tarketta takie długie z fugą ale ceny powyżej 250( wsklepie internetowym z w warszawy jatoba po 150) i drugie tańsze chyba ale mało znanej firmy

Kaśka, wita Cię Kaśka :)

A co ten „tarkett” ???

Ta jatoba za 150, pewnie niestety okaże się przy bliższym kontakcie panelem. Popatrz na to http://allegro.pl/panele-pergo-original-jatoba-maritime-2v-1-lam-ac5-i1995762151.html

Magda34 Ty jesteś żoną naszego Wojtka skorpiona-Wojgoca?:) bo dlaczego by miał Cię opiepszyć:)

No to skoro jest taki pożyteczny ,i ma poczucie humoru takie jak lubię i piękne imię to bardzo przepraszam Wojtusiu,

Pestka zaproponowałaś kafle grafitowe Tatarakowi na podłogę, a powiedz mi jakie do tego drzwi wewnętrzne byś widziała, bo u mnie taka podłoga w przedpokoju i kuchni ,w salonie dąb, ale drzwi wewnętrzne tam gdzie te kafle. To co białe ,czy fornirowane?sorki za prywatę,ale może się i naszemu Tatarakowi przyda:)

Tataraku te schody nie wyświetlają się, spróbuj jeszcze raz.

Tatarakowi posłałam te fotki, bo nie lubi fug, a na tych zdjęciach fugi są jak marzenie.

Nie wiem co masz na suficie i ścianach. Surowo i gładko biało, czy jakieś bardziej skomplikowane, jaki styl domu lubisz.

Do takiej szarej „kamiennej” podłogi ja bym przymierzyła szklane mrożone drzwi. – jeśli ma być nowocześnie, sterylnie.

Jak bardziej swobodnie, to patrz na fotkę Barn sliding door 3.jpg

Uuuuuuf :[

Ja nie lubię paneli, nawet najpiękniejszych.

Położyliśmy w pracowni na początku i po roku tam gdzie jeździliśmy na fotelach wytarły się do tektury. KOSZMAR.

U mnie leży zwykła sosna z pobliskiego tartaku, ale zaolejowana mieszanką olejo-wosku.

ale to nie są panele tylko deska warstwowa - jak masz ogrzewanie podłogowe to nie dasz litej deski

Coś kiedyś o tym czytałam i niektóre szlachetne twarde drewno można, tylko trzeba spełnić jakieś tam warunki. Jutro poszukam w moim śmieciarskim archiwum. Może znajdę.

Tatarak, pytałaś u Barbary o tynki vs instalacje przed wylewkami. U mnie była położona cała elektryka. Wod-kan to, co było chowane w ścianach, czyli podejścia do umywalek, baterii prysznicowej, wbudowany geberit w ścianę, ale też postawione stelaże przed ścianą, aby było widac, gdzie mają kończyć.

Wojgoc, właśnie o Torlys pisałam u siebie. Są na Braniborskiej.

a jak ten Torlys kształtuje się finansowo?

i wiesz może jak wygląda przekrój tego produktu? jaką grubość ma warstwa wierzchnia - 2,4,6mm?

A Ty Wojgoc, co tak na gotowe :)

U nich na stronie mignął mi rysunek przekroju - popatrz tam, pewnie jeszcze jakieś ciekawe informacje znajdziesz. I... ja bym do nich machnęła maila itd.