Magda 34 11.01.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a skąd taki wniosek? no właśnie: skąd taki pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.01.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Oj, mnie się wydaje, że On jest bardzo pożyteczny dla swojej małżonki:-) I choć złośliwości mu nie brakuje, to jest bardzo wrażliwy i szczery. A tak w ogóle to z Nim nie ma to tamto. Kurde, pewnie zaraz mnie opierdzieli, że siedzę na forum i pierdoły wygaduję, a miałam robić co innego:rolleyes: można wywnioskować że się dobrze znacie , ale tylko tak figlarnie spytałam, ale poruchawa się zrobiła:)hi hi Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 można wywnioskować że się dobrze znacie , ale tylko tak figlarnie spytałam, ale poruchawa się zrobiła:)hi hi od znania się do małżeństwa to strasznie dłuuuuuuuga droga;) a Magda robiła Nam projekty parteu domu i stąd co nieco o Nas wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.01.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 nie chciałabym przerywać ale coś o tych moich ewentualnych schodach się komuś nasuwa? jakieś przemyślenia? wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a kiedy coś było o Twoich schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 na Hallera facet ma tarketta takie długie z fugą ale ceny powyżej 250( wsklepie internetowym z w warszawy jatoba po 150) i drugie tańsze chyba ale mało znanej firmy Kaśka, wita Cię Kaśka A co ten „tarkett” ??? Ta jatoba za 150, pewnie niestety okaże się przy bliższym kontakcie panelem. Popatrz na to http://allegro.pl/panele-pergo-original-jatoba-maritime-2v-1-lam-ac5-i1995762151.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 pestka,zobacz tu - http://www.sklep-podlogi.eu/finishdeska-jatoba-natura-141409001200-p-142.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Magda34 Ty jesteś żoną naszego Wojtka skorpiona-Wojgoca? bo dlaczego by miał Cię opiepszyć No to skoro jest taki pożyteczny ,i ma poczucie humoru takie jak lubię i piękne imię to bardzo przepraszam Wojtusiu, Pestka zaproponowałaś kafle grafitowe Tatarakowi na podłogę, a powiedz mi jakie do tego drzwi wewnętrzne byś widziała, bo u mnie taka podłoga w przedpokoju i kuchni ,w salonie dąb, ale drzwi wewnętrzne tam gdzie te kafle. To co białe ,czy fornirowane?sorki za prywatę,ale może się i naszemu Tatarakowi przyda:) Tataraku te schody nie wyświetlają się, spróbuj jeszcze raz. Tatarakowi posłałam te fotki, bo nie lubi fug, a na tych zdjęciach fugi są jak marzenie. Nie wiem co masz na suficie i ścianach. Surowo i gładko biało, czy jakieś bardziej skomplikowane, jaki styl domu lubisz. Do takiej szarej „kamiennej” podłogi ja bym przymierzyła szklane mrożone drzwi. – jeśli ma być nowocześnie, sterylnie. Jak bardziej swobodnie, to patrz na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 pestka, zobacz tu - http://www.sklep-podlogi.eu/finishdeska-jatoba-natura-141409001200-p-142.html Uuuuuuf :[ Ja nie lubię paneli, nawet najpiękniejszych. Położyliśmy w pracowni na początku i po roku tam gdzie jeździliśmy na fotelach wytarły się do tektury. KOSZMAR. U mnie leży zwykła sosna z pobliskiego tartaku, ale zaolejowana mieszanką olejo-wosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ale to nie są panele tylko deska warstwowa - jak masz ogrzewanie podłogowe to nie dasz litej deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a kiedy coś było o Twoich schodach? Ja coś tam pisałam i jakieś zdjęcia były. Ale nie wiedziałam, że pomysł jest na stalowe. To może takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ale to nie są panele tylko deska warstwowa - jak masz ogrzewanie podłogowe to nie dasz litej deski Coś kiedyś o tym czytałam i niektóre szlachetne twarde drewno można, tylko trzeba spełnić jakieś tam warunki. Jutro poszukam w moim śmieciarskim archiwum. Może znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ale to nie są panele tylko deska warstwowa - jak masz ogrzewanie podłogowe to nie dasz litej deski Jeszcze o warstwowej i podłogówce. Znasz to ? http://torlys.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Jeszcze o warstwowej i podłogówce. Znasz to ? http://torlys.pl/ nie, nie znałem tego - ale obawiam się, że to kosmos finansowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 nie, nie znałem tego - ale obawiam się, że to kosmos finansowy Ale sprawdzić warto. Kanadyjczycy to nudziarze, ale solidny naród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) TATARAKU, jesteś tam ??? Pisałaś o kłopotach z nadmiarem książek Edytowane 12 Stycznia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2012 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 TATARAKU i jeszcze inspiracje schodowe http://www.arden.net.au/photogallery/Cantilevered-Stairs.aspx METAL + DREWNO + SZKŁO Co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tatarak, pytałaś u Barbary o tynki vs instalacje przed wylewkami. U mnie była położona cała elektryka. Wod-kan to, co było chowane w ścianach, czyli podejścia do umywalek, baterii prysznicowej, wbudowany geberit w ścianę, ale też postawione stelaże przed ścianą, aby było widac, gdzie mają kończyć. Wojgoc, właśnie o Torlys pisałam u siebie. Są na Braniborskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 a jak ten Torlys kształtuje się finansowo?i wiesz może jak wygląda przekrój tego produktu? jaką grubość ma warstwa wierzchnia - 2,4,6mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 a jak ten Torlys kształtuje się finansowo? i wiesz może jak wygląda przekrój tego produktu? jaką grubość ma warstwa wierzchnia - 2,4,6mm? A Ty Wojgoc, co tak na gotowe U nich na stronie mignął mi rysunek przekroju - popatrz tam, pewnie jeszcze jakieś ciekawe informacje znajdziesz. I... ja bym do nich machnęła maila itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts