Kaśka73 15.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ekipa Ryski ma materiał z knaufa bramę montowałam po tynkach ale przed wylewką (musiałam wiedzieć dokładnie na jakiej wysokości będzie wylewka +płytka) stelaże montowane po wylewce ale do chudziaka (w tym miejscu było założony pasek styro) czekam niecierpliwie p.Arek ma się określić czy zrobi mi kotłownię i k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 czekam niecierpliwie p.Arek ma się określić czy zrobi mi kotłownię i k-g a kiedy ma Ci to robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 w lutym który ma wolny z Twojego powodu:)mi pasuje termin ale on trochę marudzi że mało pracy potrzebuję rekomendacji (szepnij mu że jestem wypłacalna czy coś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a jesteś wypłacalna? bo ja o tym nie mam pojęcia....większy wpływ na Arka ma Madeleine:yes:a co z parkietem? kupiłaś już? jeśli tak to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 pamiętam o namiarach dla Ciebie na sklep z warszawy ale z tego o patrzyłam zostało im doussie oczywiści żem wypłacalna.... jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a Ty czym jesteś zainteresowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 gdyby nie ceny to tarkett na 100% któryś z egzotyków pod kolor schodów a tak to ciągle szukam a że gusta podłogowe mamy podobne to się konsultuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a tu szukałaś? http://www.sklep-podlogi.eutarkett ma tylko 3mm warstwę wierzchnią, a finishdeska 6mm przy tej samej grubości deski czy parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 nazwa firmy jakoś nie zachęca:) tak wiem ma być 5-6 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 masz jakieś złe doświadczenia o tym producencie?to wyboru zza dużego nie ma - dwóch, trzech producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.01.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 nie, taki żart zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.01.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tatarak, wszystkiego dobrego Dobrych decyzji budowlanych, idealnych ekip i pomyślności w zyciu poza budową (przy założeniu, że takowe istnieje ) Co do schodów, to tylko napiszę, że powinnaś jako priorytet wziąć ich wygodę. Koleżanka ma dość strome schody w podobny układzie jak Ty i sama się boję po nich schodzić. Co do balustrad, to przy ociepleniu montujesz to coś, do czego potem zamontujesz balustrady. Co do OZC, ile masz m2? Możesz mi podesłać plik z OZC? Chciałabym sobie porównać parę rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.01.2012 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Tatarku spóźnione życzenia urodzinowe, najlepszego zdrówka i zadowolenia z budowania i urzadzania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Co do balustrad, to przy ociepleniu montujesz to coś, do czego potem zamontujesz balustrady. a co to jest to coś, do którego się montuje balustrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Basiu - dziękuję ktoś pytał, czy Junior zdrowy... podkurowany i zawieziony do Babci, żebym miała trochę czasu nadrobić wszystkie opóźnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.01.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Tatarak - 'to coś' to rożne formy 'prętów' montażowych. Czyli ten kawałek który łączy właściwą balustradę (która idzie równolegle do ściany) ze ścianą. Elementy te odstają prostopadle do ściany i mocuje się je przed ociepleniem (zerknij choćby u nas do dziennika z okresu października). I w ogóle to spóźnione wszystkiego najlepszego! Edytowane 16 Stycznia 2012 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Salik, znalazłam - sorki za podkradnięcie fotki, ale powiedz tylko słowo, a wykasuję to te "kropeczki" po obu stronach okna, si? http://sal.pl/dom/elewacja-polnocno-zachodnia.jpg i to mi musi zamontować ślusarz, u którego zamawiam barierki, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.01.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Si i si Ostateczny wygląd (kwadrat/owal/okrąg) zależy oczywiście od tego jakie masz finalne barierki, ale generalnie idea jest taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no bo jeden ślusarz mi mówi, że trzeba zamontować barierki przed styro, a drugi, że jak już będzie ocieplenie, to się "wygrzebie" dziurki i zamocuje... wygrzebie dziurki? ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.01.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nie, montuj przed ociepleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts