Spirea 16.01.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 jeśli barierki będą po bokach, to montuj przed ociepleniem,my będziemy mocować do profili okiennych, więc nic nie robiliśmy teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.01.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Barierki u mnie też były montowane przed ociepleniem. Ciekawa jestem jak ślicznie by ten ślusarz owe dziureczki w styropianie wygrzebał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.01.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Wszystkiego Najlepszego Tataraku:D - rozumiem, że to wciąż 21urodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Spirea, Myszonik - dzięki za konsultację Wojgoc - a gdzie tam, osiemnaste dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 O jest okazja?To wszystkiego naj...Ja na dietce, ale zostawiam pysznośćhttp://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01775/pavlova_1775560c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Spirea, Myszonik - dzięki za konsultację Wojgoc - a gdzie tam, osiemnaste dziękuję! a, to dlatego wciąż jesteś uzależniona od Rodziców;). 21 lat to już w pełni oderwanie się od pępowiny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.01.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 21 lat to już w pełni oderwanie się od pępowiny:yes: dobre ale znam takich co nawet 41 urodziny maja a dalej z mamusia zrośnięci Tataraczku ale Ci fajnie że młody u babci moja Ania uziemiła i mła i siebie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kaśka, współczuję - ja miałam tak cały grudzień (4 dni w przedszkolu) i podobny start stycznia. A praca sama się nie chce robić Myszonik - o Ty kusicielko! aż musiałam sobie przynieść wafelka na pypcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.01.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Jak to urodziny i ja nic nie wiem??? Przybiegam z wiosennym torcikiem (choć właśnie zima sobie o nas przypomniała, ale co tam - już bliżej niż dalej do wiosny ) Moc najpiękniejszych życzeń - radości, zdrowia i fajnych pomysłów na urządzanie . Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia. Niech zawsze towarzyszy Ci szczęście i życzliwość ludzi, których spotykasz http://img197.imageshack.us/img197/7429/tortk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Julianno - dziękuję serdecznie pysznie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!Dużo zdrowia, przyjemności w budowaniu, jak najmniej stresów przy wykańczaniu domu zadowolenia z rodziny. http://i2.pinger.pl/pgr156/1b00c02b0017a2dd4dd50b3b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Wszystkiego Najlepszego Tataraku:D - rozumiem, że to wciąż 21urodziny... i dorzucam jeszcze przyjemnych pobudek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Co do schodów - nie wiem czy zdążyłam (bo z dziennikiem jestem na bieżąco, ale z komentarzami już nie) - patrz na ich wygodę. My mamy wysokie stopnie i dzieciakom niewygodnie się po nich chodzi i starszym osobom też. A i my jak jesteśmy padnięci to tych schodów nie lubimy. Zupełnie inaczej się wchodzi na wygodnie stopnie, a zupełnie inaczej na za wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Alicjo - bardzo Ci dziękuję ze schodami jednak wyszło tak, że będą na wys. 19 cm i jednozabiegowe - naszym zdaniem najwygodniej jak się da, biorąc pod uwagę ograniczenia przestrzeni. Wojgoc - no dziękuję, dziękuję Słuchajcie! przez tę zimę-niezimę, to mi tak budowa tempa nabrała, że jak was mogę.... elektrycy zaraz kończą, hydraulik zaczyna, a tynkarze najchętniej by też od razu wchodzili... umowę dziś podpisałam z tynkarzami! tak jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a jaka ekipa tynkarska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Słuchajcie! przez tę zimę-niezimę, to mi tak budowa tempa nabrała, że jak was mogę.... elektrycy zaraz kończą a konkretnie to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tatarak - zrobiłaś na papierze projekt elektryki? I zdjęcia? Pamiętaj o wszelkich niestandardowych przewodach, szczególnie w salonie (projektor). Nie robicie odkurzacza centralnego? I co z rurami do reku? BTW: 19cm stopnie będą na dłuższą metę niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ekipa od Gosi1611. Kończą jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Oj, będą te schody niewygodne Przeklniesz je, a na pewno przeklniesz zabieg. Tataraku, posłałam Ci foto-impresyjne do balustrady szklanej, więc już nie będę rysować. SORRY, nie mam wolnej chwili przez najbliższe 3 tygodnie. A u mnie dziś TAaa...aKA zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Projekt elektryki na papierze dostanę od p, Mietka. My to jeszcze obfotografujemy i opiszemy na fotach. w salonie mamy tylko ekstra kable do głośników, projektora nie przewidujemy. odkurzacza centralnego nie robimy, wolę roombę wykujemy teraz otwory pod przewody od wm i rury najwyżej rozprowadzimy później. mam od Asolta tak dokładnie co do centymetra rozrysowany przebieg, że poprawek się nie przewiduje. wiem, że 19 stopni to górny limit, ale i tak ledwie je wciśniemy Pestka - gdyby nie upór mojego męża to byłyby dwa zabiegi - jak w oryginalnym projekcie. a tak przynajmniej górę "wyprostowaliśmy". chociaż nie wiem, czy tego nie pożałujemy, bo zejście ze schodów będzie przy drzwiach z łazienki... kompromiski piękne te fotki! a Paskal jaki dostojny Edytowane 17 Stycznia 2012 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts