salik 18.01.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Spirea - u nas się zdecydowaliśmy na montaż osprzętu przed malowaniem właśnie z tego powodu o którym pisze Kaśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 to niedobrze, połowę mam już pomalowaną. Na jak długo planuje u Ciebie prace? ja też już malowałam.... plan prac dzień lub dwa 5-ciu ludzi wybrałaś już panele? ja mam ludzia do położenia ale wybrać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kaska,a jak stoisz z podłogą? znalazłaś coś fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Wojtek leżę.... bardziej skupiam się na panelach na piętro o parterze juz nie ogarniam MAM PYTANIE: czy całą podłoge na piętrze robicie w jednym kolorze? ale przypomniałeś mi tu strona do tego tarketta w dobrych cenach, zresztą maja kilka stron internetowych i parkiety różnych firmhttp://www.podloga.waw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ja mam w planach zrobić rózne kolory w poszczególnych pokojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.01.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Wojgoc, Tatarak chyba pisala, ze podpisala umowe. Kaska, ekipe mam - maz i szwagier Panele wybrane, tylko z uwagi na cene dwa typy usiluje sobie obrzydzic. A z tym osprztem, musze w takim razie zrewidowac harmogram rzeczowo - finansowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 podpisała umowe na wykonanie tynków, ale chyba nie na termin - nawet ściśle okreslony termin może ulec przesunięciu ze względu na warunki atmosferyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kaska,panele Tarkett w podobnych a może nawet niższych cenach dostaniesz w Bel-pol - jeden salon, duzy, maja na Bielanach,drugi na Kochanowskiego - tylko nie wiem czy w Centrum Polonia czy naprzeciw w BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 panele tarketta kupię w świecie paneli lepsze ceny niż bel pol a z tego sklepu w Warszawie interesuje mnie np to (mieli też inne) http://www.podloga.waw.pl/menu,2,esklep,produkt,id,317,name,Podloga_Tarkett_Tarkett_Doussie_1-lam,page,2,kat,76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 a sprawdzałaś czy mają?ja pytałem się w grudniu w Bel-pol i dostałem odp., że w najbliższym czasie produkt nie bedzie w produkcji.W Belpolu maja 1 lamelową sapelle po 119zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 panele tarketta kupię w świecie paneli lepsze ceny niż bel pol a z tego sklepu w Warszawie interesuje mnie np to (mieli też inne) http://www.podloga.waw.pl/menu,2,esklep,produkt,id,317,name,Podloga_Tarkett_Tarkett_Doussie_1-lam,page,2,kat,76 Kaśka, jak chcesz to zajrzę do tego Margo i obejrzę deski. Do miasta jeżdżę Puławską więc mam po drodze. Jak Ci się nie spieszy za bardzo to w poniedziałek- wtorek mogę. Po drodze mam też DLH, ale oni straszliwie drodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 18.01.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 panele tarketta kupię w świecie paneli lepsze ceny niż bel pol A gdzie ten świat paneli jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 a sprawdzałaś czy mają? ja pytałem się w grudniu w Bel-pol i dostałem odp., że w najbliższym czasie produkt nie bedzie w produkcji. W Belpolu maja 1 lamelową sapelle po 119zł/m2 coś jest na rzeczy bo w nowym katalogu już jej nie ma:(? sapelle też mi się podoba i jatoba itd.....wybieram drogą eliminacji 3 lamelowe (moim zdaniem- ścinki) odpadają kto kupuje w belpolu? pestka56 dziękuję ale te zakupy to jeszcze muszą poczekać bom niezdecydowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 A gdzie ten świat paneli jest? http://www... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 www.swiatpaneli.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.01.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Drugi Bel-Pol jest na Olsztyńskiej, przed stacją trzeba skręcić w prawo. Jest to już za tymi sklepami meblowymi.Co do kolorów, to plan jest taki, że pokoje dziecięce będą jedne panele, gabinet na dole kolejne, a sypialnia, garderoba, korytarz i pracownia jeden rodzaj (ale to pod warunkiem kupienia konkretnego panela).Wojgoc, skoro podpisała umowę, to też na termin. Po co Ci umowa, jeśli nie zapiszesz terminu? A jak przyjdą za rok? Zawsze można zapisać, że termin ulegnie przesunięciu z uwagi na warunki atm., które uniemożliwiają wykonanie prac zgodnie z zaleceniamni producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ja już kupiłem te sapelle w Belpol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.01.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 kto kupuje w belpolu? jak zbierałam oferty na panele, to Bel-Pol na Olsztyńskiej dał mi najlepszą ofertę. Jest tam Pan Kamil, który nam sporo rzeczy powyjaśniał i dał właśnie dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 do Tataraka i Innych tu zaglądających: 1. rada od mojego sąsiada architekta, sprawdzona też u mnie. USZCZELNIĆ styk wieńca z belką, na której wspiera się więźba. Najlepiej pianką. BARDZO pomogło. 2. folia dekarska (liquid-rubber.pl, sa i inne) świetnie uszczelnia dachy, przede wszystkim płaskie, ale też są i takie, które można nakładać na już istniejące powierzchnie skośnych. To z polecenia moich przyjaciół, którzy 1,5 roku temu przeżyli kataklizm w związku ze swoim płaskim dachem. 3. podłogi panelowe - ja radziłaby takie, które są olejowane. W mieszkaniu moich rodziców jest dębowy parkiet super lakierowany i niestety każda usterka oznacza konieczność cyklinowania całości. Panele mają cienką warstwę zewnętrzną, która nie nadaje się do cyklinowania. A poza tym jaki to problem! Deski lub panele olejowane albo woskowane naprawia się punktowo i bez śladu. Macie dzieci i zwierzaki. Na wsi bez przerwy wnosi się do domu jakieś drobiny piasku, coś co rysuje podłogi. Poza tym to jest eco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 z tym byciem eco to bym uważał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts