Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do pooglądania gala jest w cermagu na parterze mają wszystkie jak leci widziałaś serię magma?

ceny sprzedaży są zupełnie inne od katalogowych szczególnie przy dużych ilościach mkw ja swoje też miałam zamawiać nie wiadomo gdzie a kupiłam u nich i miałam lepszą cenę niż widziałam później na te płytki w outlecie co mnie szczerze ubawiło:)

to muszę do cermagu polecieć na dniach. magmę też widziałam tylko w sieci. pocieszyłaś mnie z tymi cenami :)

do pooglądania gala jest w cermagu na parterze mają wszystkie jak leci widziałaś serię magma?

ceny sprzedaży są zupełnie inne od katalogowych szczególnie przy dużych ilościach mkw ja swoje też miałam zamawiać nie wiadomo gdzie a kupiłam u nich i miałam lepszą cenę niż widziałam później na te płytki w outlecie co mnie szczerze ubawiło:)

pestka56 mi się ciągle marzy trawertyn do górnej łazienki

jak tak sobie czytam, to troszkę żałuję że nie mieszkam w okolicach Wrocka :( Fajne pogaduchy :yes:

ależ nie trzeba mieszkać w okolicach wrocka,żeby w nich uczestniczyć :)

słuchajcie! mąż wymyślił rewolucję łazienkową po dzisiejszej wizycie w sklepie. otóż w łazience normalnych rozmiarów (którą uzyskamy po przestawieniu okna dachowego), mamy mało miejsca między prysznicem a drzwiami na szafkę i umywalkę na niej. szafka weszłaby max 60 cm, umywalka typu miska nablatowa - góra 40 cm średnicy.

i mąż wymyślił, że jak tak, to wywalamy prysznic, bo on woli mieć wygodną umywalkę, a pod deszczownicę może lecieć na parter. a to się hydraulik ucieszy, jak dostanie od nas setny "ostatni" projekt łazienki... ;)

ale teraz to ja sobie mogę wstawić szafkę o szer. 100 cm i jeszcze szafkę-słupek na wszystko! już m się brzozowe Godmorgony kłaniają :)

ktoś pamięta, jaką umywalkę ma Madeleine w dorosłej łazience?

Edytowane przez Tatarak

słuchajcie! mąż wymyślił rewolucję łazienkową

HA, HA, HAaaaaaaaaa :)

Jak zaczęłam kombinować moją trawertynowo-bambusową łazienkę z wanną wpuszczoną do połowy w podłogę, moje szczęście wymyśliło...... UWAGA.... deszczownię z sufitu nad wanną :0

Jak Wam się podoba ?

dla mnie to w Cermagu mają ceny z księżyca - ale być może nie umiem negocjować u nich, lub moje ilości mkw są zbyt smieszne...

Edytowane przez wojgoc

dla mnie to w Cermagu mają ceny z księżyca - ale być może nie umiem negocjować u nich, lub moje ilości mkw są zbyt smieszne...

Dla mnie Cermag też troszkę drogi się wydaje no i za transport jeszcze podobno doliczają mimo że człowiek kupę kasy u nich zostawi

omijam raczej ten sklep

ależ nie trzeba mieszkać w okolicach wrocka,żeby w nich uczestniczyć :)

słuchajcie! mąż wymyślił rewolucję łazienkową po dzisiejszej wizycie w sklepie. otóż w łazience normalnych rozmiarów (którą uzyskamy po przestawieniu okna dachowego), mamy mało miejsca między prysznicem a drzwiami na szafkę i umywalkę na niej. szafka weszłaby max 60 cm, umywalka typu miska nablatowa - góra 40 cm średnicy.

i mąż wymyślił, że jak tak, to wywalamy prysznic, bo on woli mieć wygodną umywalkę, a pod deszczownicę może lecieć na parter. a to się hydraulik ucieszy, jak dostanie od nas setny "ostatni" projekt łazienki... ;)

ale teraz to ja sobie mogę wstawić szafkę o szer. 100 cm i jeszcze szafkę-słupek na wszystko! już m się brzozowe Godmorgony kłaniają :)

ktoś pamięta, jaką umywalkę ma Madeleine w dorosłej łazience?

brzozowy Godmorgon, też na nim oko zawiesiłam w Ikei, ładniutki

tak sobie myślę jeszcze o rattanowych póleczkach w kąciku na kosmetyki i fotelu takim nie dużym rattanowym oczywiście :rolleyes:

przegięłam z tymi fantazjami co ?

brzozowy Godmorgon, też na nim oko zawiesiłam w Ikei, ładniutki

tak sobie myślę jeszcze o rattanowych póleczkach w kąciku na kosmetyki i fotelu takim nie dużym rattanowym oczywiście :rolleyes:

przegięłam z tymi fantazjami co ?

oj, też jestem fanką fotela lub chociaż krzesła w łazience! a te brzozowe okleiny to tylko w sieci póki co oglądałam, ale bardzo mi pasują do aktualnie dominującej koncepcji kolorystycznej górnej łazienki: jasnoszary, jasne drewno, biel i może coś w czerwieni...