pestka56 01.02.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Kaśka73, jeśli się zdecydujesz to Ci opowiem co wiem na temat tego kamienia …ľ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ja mam go w planach na 100% i jestem zdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 OCH, Kochani Forumowicze, zmarła Wisława Szymborska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 no właśnie usłyszałam...smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 oj, smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 do pooglądania gala jest w cermagu na parterze mają wszystkie jak leci widziałaś serię magma? ceny sprzedaży są zupełnie inne od katalogowych szczególnie przy dużych ilościach mkw ja swoje też miałam zamawiać nie wiadomo gdzie a kupiłam u nich i miałam lepszą cenę niż widziałam później na te płytki w outlecie co mnie szczerze ubawiło:) to muszę do cermagu polecieć na dniach. magmę też widziałam tylko w sieci. pocieszyłaś mnie z tymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ja od niego parę lat temu kupowałam trawy na allegro też próbuję sama projektowac, ale ... uf ciężka robota. my tak trochę fuksem kupiliśmy za 199 zł projekt ogrodu + wizualizacje projektu na Grouponie- zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 do pooglądania gala jest w cermagu na parterze mają wszystkie jak leci widziałaś serię magma? ceny sprzedaży są zupełnie inne od katalogowych szczególnie przy dużych ilościach mkw ja swoje też miałam zamawiać nie wiadomo gdzie a kupiłam u nich i miałam lepszą cenę niż widziałam później na te płytki w outlecie co mnie szczerze ubawiło:) pestka56 mi się ciągle marzy trawertyn do górnej łazienki jak tak sobie czytam, to troszkę żałuję że nie mieszkam w okolicach Wrocka Fajne pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 khb ależ pogadaj sobie z nami.....a i z Poznania blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) ależ nie trzeba mieszkać w okolicach wrocka,żeby w nich uczestniczyć słuchajcie! mąż wymyślił rewolucję łazienkową po dzisiejszej wizycie w sklepie. otóż w łazience normalnych rozmiarów (którą uzyskamy po przestawieniu okna dachowego), mamy mało miejsca między prysznicem a drzwiami na szafkę i umywalkę na niej. szafka weszłaby max 60 cm, umywalka typu miska nablatowa - góra 40 cm średnicy. i mąż wymyślił, że jak tak, to wywalamy prysznic, bo on woli mieć wygodną umywalkę, a pod deszczownicę może lecieć na parter. a to się hydraulik ucieszy, jak dostanie od nas setny "ostatni" projekt łazienki... ale teraz to ja sobie mogę wstawić szafkę o szer. 100 cm i jeszcze szafkę-słupek na wszystko! już m się brzozowe Godmorgony kłaniają ktoś pamięta, jaką umywalkę ma Madeleine w dorosłej łazience? Edytowane 1 Lutego 2012 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A ja spod Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 słuchajcie! mąż wymyślił rewolucję łazienkową HA, HA, HAaaaaaaaaa Jak zaczęłam kombinować moją trawertynowo-bambusową łazienkę z wanną wpuszczoną do połowy w podłogę, moje szczęście wymyśliło...... UWAGA.... deszczownię z sufitu nad wanną :0 Jak Wam się podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.02.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) do pooglądania gala jest w cermagu na parterze mają wszystkie jak leci widziałaś serię magma? ceny sprzedaży są zupełnie inne od katalogowych szczególnie przy dużych ilościach mkw ja swoje też miałam zamawiać nie wiadomo gdzie a kupiłam u nich i miałam lepszą cenę niż widziałam później na te płytki w outlecie co mnie szczerze ubawiło:) dla mnie to w Cermagu mają ceny z księżyca - ale być może nie umiem negocjować u nich, lub moje ilości mkw są zbyt smieszne... Edytowane 1 Lutego 2012 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tatarak, Madeleine w dorosłej łazience ma bardzo ładną umywalkę wiem, że stoi na blacie i wogóle wkoło się nie chlapie, bo bateria nisko sięga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 dla mnie to w Cermagu mają ceny z księżyca - ale być może nie umiem negocjować u nich, lub moje ilości mkw są zbyt smieszne... Dla mnie Cermag też troszkę drogi się wydaje no i za transport jeszcze podobno doliczają mimo że człowiek kupę kasy u nich zostawi omijam raczej ten sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.02.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ależ nie trzeba mieszkać w okolicach wrocka,żeby w nich uczestniczyć słuchajcie! mąż wymyślił rewolucję łazienkową po dzisiejszej wizycie w sklepie. otóż w łazience normalnych rozmiarów (którą uzyskamy po przestawieniu okna dachowego), mamy mało miejsca między prysznicem a drzwiami na szafkę i umywalkę na niej. szafka weszłaby max 60 cm, umywalka typu miska nablatowa - góra 40 cm średnicy. i mąż wymyślił, że jak tak, to wywalamy prysznic, bo on woli mieć wygodną umywalkę, a pod deszczownicę może lecieć na parter. a to się hydraulik ucieszy, jak dostanie od nas setny "ostatni" projekt łazienki... ale teraz to ja sobie mogę wstawić szafkę o szer. 100 cm i jeszcze szafkę-słupek na wszystko! już m się brzozowe Godmorgony kłaniają ktoś pamięta, jaką umywalkę ma Madeleine w dorosłej łazience? brzozowy Godmorgon, też na nim oko zawiesiłam w Ikei, ładniutki tak sobie myślę jeszcze o rattanowych póleczkach w kąciku na kosmetyki i fotelu takim nie dużym rattanowym oczywiście przegięłam z tymi fantazjami co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 dla mnie to w Cermagu mają ceny z księżyca - ale być może nie umiem negocjować u nich, lub moje ilości mkw są zbyt smieszne... po prostu Twój styl negocjacyjny działa tylko na Samira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 deszczownię z sufitu nad wanną :0 Jak Wam się podoba ? widziałaś wątek o durnych męskich pomysłach na urządzanie wnętrz? trzeba by tam dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tatarak, Madeleine w dorosłej łazience ma bardzo ładną umywalkę wiem, że stoi na blacie i wogóle wkoło się nie chlapie, bo bateria nisko sięga no proszę Cię, ja nawet w niej ręce myłam, dwa razy! tylko mi nazwa umknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 brzozowy Godmorgon, też na nim oko zawiesiłam w Ikei, ładniutki tak sobie myślę jeszcze o rattanowych póleczkach w kąciku na kosmetyki i fotelu takim nie dużym rattanowym oczywiście przegięłam z tymi fantazjami co ? oj, też jestem fanką fotela lub chociaż krzesła w łazience! a te brzozowe okleiny to tylko w sieci póki co oglądałam, ale bardzo mi pasują do aktualnie dominującej koncepcji kolorystycznej górnej łazienki: jasnoszary, jasne drewno, biel i może coś w czerwieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts