Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja po prostu nie trawie tekstów typu - bedzie Pan zadowolony z ostatecznej ceny :bash:

przez 15lat tylko negocjowałem różnego rodzaju umowy, to jakąś umiejetność chyba nabrałem

no to tak, jak ja nie trawię tekstów: "o to fajnie [że ma panie głupiego kierbuda], będzie pani kupować same najdroższe rzeczy" ja taki tekst usłyszałam w Twojej ulubionej hurtowni :bash:

proszę, nie denerwuj mnie "moim maneksem" ;)

gdzie ta Cortina?

szukamy też od razu płytek na cały parter, szczerze mówiąc, to chciałabym "po taniości", żeby chociaż poniżej 80 za m2, ale w ładnych szarościach i dużym formacie i w I klasie, to nie wiem, czy coś znajdziemy...

Dziś zdążyliśmy tylko do CeramikaDesign - porażka.

Cortina jest na Avicenny. A gdzie jest CermikaDesign?

Z tymi szarymi, to spróbuj zajechać do tego Womagu na Bystrzyckiej ;)

Dzięki za odpływ. Nie wiem, kiedy będziemy robić dolną łazienkę i nie wiem, jaka będzie wtedy koncepcja. Ścienny mi się podoba, ale trzeba byłoby kuć otynkowaną ścianę. A w podłodze mamy przygotowaną "skrzyneczkę" pod podłogowy.

Ja też w Cermagu nie potrafiłam targować się. Lepszą cenę dostałam w Armalux-ie. Jeszcze taniej było tu http://lazienki-wroclaw.otwarte24.pl/ Są na Trójkątnej, boczna Lotniczej czy Kosmonautów.

Co do umywalki Madeleine, wiem tylko, że jest owalna :) Nie pytałam o firmę.

A gdzieś za miesiąc brzozowy Godmorgon będzie u nas. Powinny być też schody, więc będziesz mogła wejść na górę i zobaczyć :)

Spireo - "ten" Womag brzmi dużo lepiej :D dzięki za cynk.

Co do odpływu - nie ma sprawy :)

Ceramika Design - tak jak pisała Madeleine - na karmelkowej, jakoś tak ostatni pawilon chyba.

Pestka - ja myślę, że się zapominają i czasami im się przy kliencie wyrwie "szczery" tekst, typowy dla rozmów we własnym gronie. ostatnio czekałam w hurtowni na przyniesienie towaru z magazynu - dość długo. w tym czasie kilkanaście metrów obok panowie handlowcy rozmawiali przez telefon z klientami, a potem komentowali te rozmowy we własnym gronie. dla mnie - jako ich byłej już klientki - słuchanie tego z boku było przykrym doświadczeniem. naprawdę - nie można mieć złudzeń, że ktoś tam jest uprzejmy, to dobrze nam doradzi, mając na uwadze nasze potrzeby, uwarunkowania technologiczne itp. liczy się tylko kasa, marża i oskubanie frajerów :(

Czy znacie jakieś kafelki ścienne w kolorze szarości wpadającej we fiolet lub indygo? albo w nieintensywnym szarawym fiolecie? tylko nie mozaika.

ale taki kolor też nas interesuje:

http://www.paradyz.com/resize/upload/23281s.jpg

to jest akurat lilac z paradyża, mają taki kolor tylko w szklanej mozaice niestety.

a to jest umywalka podobna do Madeleinowej, tylko ciut większa:)

umywalka-art-ceram-la-fontana-lf10-75cm.jpg

Edytowane przez Tatarak

To ja się powtórzę, ale mnie ta historia ta rozwaliła, że do dziś nie mogę - wprawdzie o poznańskim cermagu, ale Wasz wrocławski to chyba ta sama banda.

Napaliłam się na metalwoody - w cermagu zbliżały się d0 300 zł/m2 i jeszcze transport płatny!

Poszperałam po necie - w końcu dostałam od jednego sklepu ze swarzędza ofertę na niecałe 140 zł/m2 i transport gratis.

A płytki przywiózł do mnie firmowy transport cermagu (bo to cermag hurtowo sprzedawał do sklepu, w którym ja kupiłam).

To ja się powtórzę, ale mnie ta historia ta rozwaliła, że do dziś nie mogę - wprawdzie o poznańskim cermagu, ale Wasz wrocławski to chyba ta sama banda.

Napaliłam się na metalwoody - w cermagu zbliżały się d0 300 zł/m2 i jeszcze transport płatny!

Poszperałam po necie - w końcu dostałam od jednego sklepu ze swarzędza ofertę na niecałe 140 zł/m2 i transport gratis.

A płytki przywiózł do mnie firmowy transport cermagu (bo to cermag hurtowo sprzedawał do sklepu, w którym ja kupiłam).

Mysza, daj namiary na ten Swarzędz na wszelki W. :)