pestka56 01.02.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Na razie odpuścił, może zapomni, a jak skończę, to już mu dłubać po suficie nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tak, fotelik w łazience i toaletka, MRRRRRRRRRRRR.... jak by zamruczało moje kocie stado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 po prostu Twój styl negocjacyjny działa tylko na Samira ja po prostu nie trawie tekstów typu - bedzie Pan zadowolony z ostatecznej ceny przez 15lat tylko negocjowałem różnego rodzaju umowy, to jakąś umiejetność chyba nabrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.02.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 widziałaś wątek o durnych męskich pomysłach na urządzanie wnętrz? trzeba by tam dopisać tak jakby kobiece pomysły były the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ech... generalnie wszyscy potrafimy coś wyjątkowego wykombinować A skąd Ty bierzesz Wojgoc takie adekwatne emotikonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ja po prostu nie trawie tekstów typu - bedzie Pan zadowolony z ostatecznej ceny przez 15lat tylko negocjowałem różnego rodzaju umowy, to jakąś umiejetność chyba nabrałem no to tak, jak ja nie trawię tekstów: "o to fajnie [że ma panie głupiego kierbuda], będzie pani kupować same najdroższe rzeczy" ja taki tekst usłyszałam w Twojej ulubionej hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Że też ludzie siebie nie słyszą, albo... innych mają za skrajnych kretynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.02.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 proszę, nie denerwuj mnie "moim maneksem" gdzie ta Cortina? szukamy też od razu płytek na cały parter, szczerze mówiąc, to chciałabym "po taniości", żeby chociaż poniżej 80 za m2, ale w ładnych szarościach i dużym formacie i w I klasie, to nie wiem, czy coś znajdziemy... Dziś zdążyliśmy tylko do CeramikaDesign - porażka. Cortina jest na Avicenny. A gdzie jest CermikaDesign? Z tymi szarymi, to spróbuj zajechać do tego Womagu na Bystrzyckiej Dzięki za odpływ. Nie wiem, kiedy będziemy robić dolną łazienkę i nie wiem, jaka będzie wtedy koncepcja. Ścienny mi się podoba, ale trzeba byłoby kuć otynkowaną ścianę. A w podłodze mamy przygotowaną "skrzyneczkę" pod podłogowy. Ja też w Cermagu nie potrafiłam targować się. Lepszą cenę dostałam w Armalux-ie. Jeszcze taniej było tu http://lazienki-wroclaw.otwarte24.pl/ Są na Trójkątnej, boczna Lotniczej czy Kosmonautów. Co do umywalki Madeleine, wiem tylko, że jest owalna Nie pytałam o firmę. A gdzieś za miesiąc brzozowy Godmorgon będzie u nas. Powinny być też schody, więc będziesz mogła wejść na górę i zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.02.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Artceram la fontana, 60x42. Bateria jest wysoko nad umywalką, ona po prostu jest duża.Ceramika Design to dawne Adako. A Max Fliz, jak nie ma promocji, to ceny naprawdę z kosmosu, a możliwości negocjacyjne sprzedawców bardzo ograniczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Spirea,Ceramika Design jest Karmelkowej. Inaczej to sklep internetowy www.ceramika24h.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A skąd Ty bierzesz Wojgoc takie adekwatne emotikonki hmmm, mam szukać jakiegoś podtekstu w pytaniu? bo biore je z listy emotikonów jakie są dostępne obok wyboru czcionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Spireo - "ten" Womag brzmi dużo lepiej dzięki za cynk. Co do odpływu - nie ma sprawy Ceramika Design - tak jak pisała Madeleine - na karmelkowej, jakoś tak ostatni pawilon chyba. Pestka - ja myślę, że się zapominają i czasami im się przy kliencie wyrwie "szczery" tekst, typowy dla rozmów we własnym gronie. ostatnio czekałam w hurtowni na przyniesienie towaru z magazynu - dość długo. w tym czasie kilkanaście metrów obok panowie handlowcy rozmawiali przez telefon z klientami, a potem komentowali te rozmowy we własnym gronie. dla mnie - jako ich byłej już klientki - słuchanie tego z boku było przykrym doświadczeniem. naprawdę - nie można mieć złudzeń, że ktoś tam jest uprzejmy, to dobrze nam doradzi, mając na uwadze nasze potrzeby, uwarunkowania technologiczne itp. liczy się tylko kasa, marża i oskubanie frajerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Czy znacie jakieś kafelki ścienne w kolorze szarości wpadającej we fiolet lub indygo? albo w nieintensywnym szarawym fiolecie? tylko nie mozaika. ale taki kolor też nas interesuje: http://www.paradyz.com/resize/upload/23281s.jpg to jest akurat lilac z paradyża, mają taki kolor tylko w szklanej mozaice niestety. a to jest umywalka podobna do Madeleinowej, tylko ciut większa:) Edytowane 2 Lutego 2012 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 no to tak, jak ja nie trawię tekstów: "o to fajnie [że ma panie głupiego kierbuda], będzie pani kupować same najdroższe rzeczy" ja taki tekst usłyszałam w Twojej ulubionej hurtowni a nie dosłyszałaś że po najniższych cenach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To ja się powtórzę, ale mnie ta historia ta rozwaliła, że do dziś nie mogę - wprawdzie o poznańskim cermagu, ale Wasz wrocławski to chyba ta sama banda.Napaliłam się na metalwoody - w cermagu zbliżały się d0 300 zł/m2 i jeszcze transport płatny!Poszperałam po necie - w końcu dostałam od jednego sklepu ze swarzędza ofertę na niecałe 140 zł/m2 i transport gratis.A płytki przywiózł do mnie firmowy transport cermagu (bo to cermag hurtowo sprzedawał do sklepu, w którym ja kupiłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 to ile ten sklepik ze Swarzędza musiał miesięcznie sprzedawać, mając takie warunki rabatowe????? bo przecież nie dopłacili do płytek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 a nie dosłyszałaś że po najniższych cenach:) widzisz, sęk w tym, że oni mi specjalnie najniższych cen jakoś nigdy nie zaproponowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To ja się powtórzę, ale mnie ta historia ta rozwaliła, że do dziś nie mogę - wprawdzie o poznańskim cermagu, ale Wasz wrocławski to chyba ta sama banda. Napaliłam się na metalwoody - w cermagu zbliżały się d0 300 zł/m2 i jeszcze transport płatny! Poszperałam po necie - w końcu dostałam od jednego sklepu ze swarzędza ofertę na niecałe 140 zł/m2 i transport gratis. A płytki przywiózł do mnie firmowy transport cermagu (bo to cermag hurtowo sprzedawał do sklepu, w którym ja kupiłam). Mysza, daj namiary na ten Swarzędz na wszelki W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 widzisz, sęk w tym, że oni mi specjalnie najniższych cen jakoś nigdy nie zaproponowali. bo jak nie dosłyszałaś o kupnie po najniższych cenach, to pomyśleli, że sprzedadzą normalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 bo jak nie dosłyszałaś o kupnie po najniższych cenach, to pomyśleli, że sprzedadzą normalnie:) jak miałam dosłyszeć coś, co nigdy nie zostało powiedziane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts