wojgoc 02.02.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 jak miałam dosłyszeć coś, co nigdy nie zostało powiedziane? hmm, może Samir stał jak to mówił i temu nie dosłyszałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 02.02.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 a ja sobie jednak upodobałam wannową ścienną, muszę tylko kawałek ściany pod nią dostawić a wąż niech sobie majta. teraz te węże takie ładne, że żal chować. oglądaliśmy kludi na żywo - śliczniutkie model w model A gdzie można kludi pooglądać na żywo? I w ogóle gdzie jest dużo baterii do obejrzenia i porównania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A gdzie można kludi pooglądać na żywo? I w ogóle gdzie jest dużo baterii do obejrzenia i porównania? w Twoje łazienki na parterze DH ASTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A gdzie można kludi pooglądać na żywo? I w ogóle gdzie jest dużo baterii do obejrzenia i porównania? w CeramikaDesign na Karmelkowej. jest stojak z Kludi i obok Hansgrohe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 hmm, może Samir stał jak to mówił i temu nie dosłyszałaś. siedział, patrzył mi w oczy i śmiał się. ale zostawmy to. fioletowo-szare płytki, anybody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.02.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dużo kludi jest w cortinie na avicenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dużo kludi jest w cortinie na avicenny w którym miejscu Cortiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.02.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 na stojakach reklamowych i w armalux -ie również Madaleine widzałaś moje pytanie właśnie o deszczownice kludi post nr 3810 z wczoraj? zastanawiam się czy ramienia i samej deszczownicy nie kupić po zamontowaniu kabiny nie chcę przesadzić kupić za dużej no i ramiona też sa w 2 rozmiarach? Arek dzwonił będzie w poniedziałek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Kaśka, ale długości ramion są podane i można sobie stanąć "pod prysznicem" i wyobrazić, skąd się powinna woda lać, nie? u nas przy prysznicu 80x90 damy na ramieniu 40 cm deszczownice 25x25. wypadnie po środku i ma być bosssssko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.02.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) też obstawiam ten zestaw 40 + 25x25nie wykluczam jadnak którejś z okrągłych Tataraczku na fm jest wątek o filoletowych płytkachhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?138679-Fioletowe-p%C5%82ytki-znacie-jakie%C5%9B/page3 Edytowane 2 Lutego 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 wojgocchyba odwrotnie??? To ile cermag zarabia sprzedając w detalu w stosunku do cen, które oferują jako dostawca hurtowy? Sklepik ze Swarzędza raczej nie sprzedaje ilości niewiarygodnych, po prostu cermag ma tak gigantyczne marże na detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.02.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mysza, daj namiary na ten Swarzędz na wszelki W. http://www.twojnowydom.com.pl/ na stronie nie mają wszystkiego, co jest w ofercie - najlepiej pytać mailem o konkretne płytki:) I ostrzegam, że już nigdy się taka rewelacyjna oferta jak przy tych metalwoodach nie trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 wojgoc chyba odwrotnie??? To ile cermag zarabia sprzedając w detalu w stosunku do cen, które oferują jako dostawca hurtowy? Sklepik ze Swarzędza raczej nie sprzedaje ilości niewiarygodnych, po prostu cermag ma tak gigantyczne marże na detal. racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Kaśka - dzięki, nie wpadłam wcześniej na ten wątek Mysza - zapisane w ulubionych, dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.02.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 sporo Kludi jest w Armalux i teraz w nowej aranżacji Cermagu. Płytki fioletowo-szare - zobacz Marazzi w Cortinie. Tylko czeka sie długo na dostawę. Co do cen - w większości sklepy internetowe mają znacznie korzystniejsze ceny niż sklepy stacjonarne. W tych na miejscu opłaca się co najwyżej łapać na promocje.Cermag, Armalux i Max Fliz - jak pytałam - to ceny zaczynają od cen producenta. Do tego jest szansa na jakichś rabat. Ale myślę, że ponizej 15% nie zejdą. W sklepach internetowych ceny rozpoczynają się od tych kwot po rabacie 15% albo i jeszcze niżej. Jak chciałam dostać w sklepie stacjonarnym rabat na tym samym poziomie, to powiedzieli, że musieliby zejść poniżej kosztów. Nie mają szans na zejście na takie kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Tataraku, zarobiona wciąż jestem i mi się miesza czy Ty coś pisałaś o fioletach w łazience ? Wysyłam Ci inspirki VIOLET & PURPLE mailem. A tu jeden violecik na zachętę i takie 2 drewniane, co mnie za serce chwyciły. Polecam jako kolekcje wszelkich pomysłów i magazyn „mieszania” kolorów http://www.housetohome.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 na stojakach reklamowych i w armalux -ie również Madaleine widzałaś moje pytanie właśnie o deszczownice kludi post nr 3810 z wczoraj? zastanawiam się czy ramienia i samej deszczownicy nie kupić po zamontowaniu kabiny nie chcę przesadzić kupić za dużej no i ramiona też sa w 2 rozmiarach? Arek dzwonił będzie w poniedziałek!!!!sorry, przegapiłam. Ramię i deszczownicę spokojnie możesz kupić potem! Ja wzięłam tak, aby wyszło na środku kabiny. Arek ma wolny cały luty i marzec, jak mi dziś powiedział. Ktoś reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 My wszystkie baterie Kludi kupowaliśmy w amarik.pl (mieli najniższe ceny nawet na pojedyncze egzemplarze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dzięki, Salik - wynotowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 04.02.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 acha, kogoś prosiłam o kupienie mi 1 szt. Dalii - to już nie trzeba, bo mam ta ciemna, co na str. producenta wygląda na niebieską, jest w rzeczywistości bardzo ciemnym grafitem. figlarze z tych grafików nie pojechaliśmy nigdzie - mamy kłopoty z ogrzewaniem domu aktualnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts