Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja sobie jednak upodobałam wannową ścienną, muszę tylko kawałek ściany pod nią dostawić ;) a wąż niech sobie majta. teraz te węże takie ładne, że żal chować.

oglądaliśmy kludi na żywo - śliczniutkie model w model :)

A gdzie można kludi pooglądać na żywo? I w ogóle gdzie jest dużo baterii do obejrzenia i porównania?

na stojakach reklamowych i w armalux -ie również

Madaleine widzałaś moje pytanie właśnie o deszczownice kludi post nr 3810 z wczoraj?:)

zastanawiam się czy ramienia i samej deszczownicy nie kupić po zamontowaniu kabiny nie chcę przesadzić kupić za dużej no i ramiona też sa w 2 rozmiarach?

Arek dzwonił będzie w poniedziałek!!!!

sporo Kludi jest w Armalux i teraz w nowej aranżacji Cermagu.

Płytki fioletowo-szare - zobacz Marazzi w Cortinie. Tylko czeka sie długo na dostawę. Co do cen - w większości sklepy internetowe mają znacznie korzystniejsze ceny niż sklepy stacjonarne. W tych na miejscu opłaca się co najwyżej łapać na promocje.

Cermag, Armalux i Max Fliz - jak pytałam - to ceny zaczynają od cen producenta. Do tego jest szansa na jakichś rabat. Ale myślę, że ponizej 15% nie zejdą. W sklepach internetowych ceny rozpoczynają się od tych kwot po rabacie 15% albo i jeszcze niżej. Jak chciałam dostać w sklepie stacjonarnym rabat na tym samym poziomie, to powiedzieli, że musieliby zejść poniżej kosztów. Nie mają szans na zejście na takie kwoty.

Tataraku, zarobiona wciąż jestem i mi się miesza ;) czy Ty coś pisałaś o fioletach w łazience ?

Wysyłam Ci inspirki VIOLET & PURPLE mailem.

A tu jeden violecik na zachętę i takie 2 drewniane, co mnie za serce chwyciły.

96|00000ee18|79c8_orh550w550_church-purple-bathroom.jpg 96|00000dc52|a58d_orh550w550_bathroom-storage-modern-Ideal-Home2.jpg omvivo-timber-bathroom-3.jpg

Polecam jako kolekcje wszelkich pomysłów i magazyn „mieszania” kolorów http://www.housetohome.co.uk

na stojakach reklamowych i w armalux -ie również

Madaleine widzałaś moje pytanie właśnie o deszczownice kludi post nr 3810 z wczoraj?:)

zastanawiam się czy ramienia i samej deszczownicy nie kupić po zamontowaniu kabiny nie chcę przesadzić kupić za dużej no i ramiona też sa w 2 rozmiarach?

Arek dzwonił będzie w poniedziałek!!!!

sorry, przegapiłam. Ramię i deszczownicę spokojnie możesz kupić potem! Ja wzięłam tak, aby wyszło na środku kabiny.

Arek ma wolny cały luty i marzec, jak mi dziś powiedział. Ktoś reflektuje?