Tatarak 13.02.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dołączam się do Madeleine. Mam identycznego mopa Viledy i 3 nakładki – jedną już ponad 2 lata. Też go wrzucam do pralki po każdym wykorzystaniu, ale... smugi zostawały póki... nie spróbowałam Starwax– Soluvert. Myję tym nawet (chociaż suchszym) woskowane drewno. Jest idealnie w auchan tego starwaxa nie widziałam. gdzie go kupujesz? może trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.02.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Hej Tataraczku, nasza idolko Ty i negatywne nastawienie do świata? Nie może być! Od dłuższego już czasu to my czerpiemy z Twojej niespożytej energii i zapału Nie martw się, niedługo zrobi się cieplej i ruszysz do przodu! Pozdrawiamy całą piątką, zwłaszcza nasze Walentynkowe bliźniaki co to jutro pełne 2 latka kończą muszę troszkę duracella podładować i będzie dobrze dzięki za pozdrowienia i również przesyłam pozytywną energię! a dla bliźniaków moc buziaków - będzie impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 W Merlinie w dziale gdzie są bejce, lakiery, środki do czyszczenia kamienia, pędzle i inne A tu masz sklep internetowy Starwaxa http://starwax.iai-shop.com/pol_m_PLYTKI-170.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.02.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dzięki, Pestko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.02.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ja mam dwa, nie wiem, jak długo ich używam, ale prane są ręcznie, bo przy małym szambie nie ma mowy o takich ekstrawagancje jak osobne pranie dwóch końcówek mopa i 2 małych ścierek do kurzu kupię nowy i zrobię test mopa jeszcze raz. ja wrzucam z ciemnym praniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ha Moje dzieciaki podpisały wstępną umowę kupna i składają papierki do banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 14.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Hej Tataraku czytałam w dzienniku ostatni wpis u nas hydraulik ma zacząć w najbliższy czwartek, mam nadzieję, że pogoda na to pozwoli właśnie zaczyna padać śnieg i silnie wiać, ciekawe co mnie jutro z rana zaskoczy za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ja wrzucam z ciemnym praniem Ja też. Z ciemnym, albo z roboczymi ciuszkami. Chociaż mam oczyszczalnię, to trudno pralkę puszczaś tylko za ściereczkami :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Hej Tataraku czytałam w dzienniku ostatni wpis u nas hydraulik ma zacząć w najbliższy czwartek, mam nadzieję, że pogoda na to pozwoli właśnie zaczyna padać śnieg i silnie wiać, ciekawe co mnie jutro z rana zaskoczy za oknem U mnie łopata i miotła śniegowa i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ja z roboczymi:)mam ich ostatnio dużozupełnie nie wiem dlaczego wszystkie mamy tego samego mopa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.02.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Nie 'wszystkie', a 'wszyscy' My też mamy taką samą Viledę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jak to się nazywa, takie naśladownictwo ? To vileda, górna półka ! A może po prostu są dobre ?! Chociaż moje dwie najstarsze nakładki „lubieją” sobie spadać, jak podczas machania po podłodze jestem za energiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.02.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 To ja jakaś zabobonna jestem, że nie wrzucam mopów do ciuchów!? muszę się poprawić i przestać gimnastykować nad miednicą Będę prać z roboczymi jak Kaśka, ajpromis Pestka - gratulki dla "dzieci" Khb - śnieg to hydraulikom nie zaszkodzi, ale temperatura z czego robicie wodę? o ile kanalizację można sobie układać, o tyle rury PP muszą być zgrzewane w temp. minimum 5 st na plusie. Salik - mój mąż b. często myje podłogi tym mopem, ale dałabym się pociąć na drobne kawałeczki, że nie zna jego nazwy/marki. zdumiewasz mnie Pewnie wszyscy używamy tego samego, bo brak nam oryginalności, kreatywności i innowacyjności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 w kwestii innowacyjności w pewnej firmie od okien podłóg drzwi itd jest takie cudo co to samo sprząta jako gratis do zakupów powyżej 7k czy to nie kuszące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.02.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ja je kcem! czy dużo je i czy trzeba mu zapewnić służbówkę a tak poważnie: co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.02.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Tatarak - przemyśl dokładnie zakup rekuperatora z wymiennikiem entalpicznym.Według wielu osób to zwykły marketing, niewarty wydawania pieniędzy (i nie wierz w podawane liczby o odzysku wilgotności).Nie zamarzają także centrale z wymiennikiem obrotowym (taki ma Madeleine), ale za to one wymagają nagrzewnicy wtórnej. Kaśka - masz na myśli Roombę czy podobne 'samodzielne odkurzacze'?Jeśli tak to niestety nie wszędzie i nie u wszystkich się one sprawdzą, analogicznie mają swoje ograniczenia i rzadko kiedy zastępują klasyczne sprzątanie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.02.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 tu link do strony http://www.lakbud.pl czy wiecie że mają na stronie nasze wpisy z fm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.02.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Sprawdzałam ceny tych entalpicznych i budżet ich raczej nie wytrzyma. Madeleine ma taki Enervent, ale nie wiem, czy ma nagrzewnicę wtórną. Magda - masz? Kaśka- dzięki no patrz, permanentna inwigilacja i jeszcze piractwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.02.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 inwigilacja? taka to pikuś czytałaś na wrocławskiej tego facecika co nagrywa doradców kredytowych????? strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.02.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 z jednej strony strach, ale z drugiej strony sama czasami myślałam, że ja tego nie spamiętam, co mi mówią, spisać nie nadążę, a wyczytać tego z ichnich regulaminów jakoś nie umiem... tylko mi nie przyszło do głowy, żeby nagrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts