wojgoc 05.03.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 mozna tak nazwać...zależy od podejścia, ale pedant dostalby zawału na taki widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 nie, no dałam radę zachowałam twarz;) mój mąż za to miał ubaw po pachy patrząc na mnie Wojtek co z Twoim projektem łazienki jest już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 mozna tak nazwać... zależy od podejścia, ale pedant dostalby zawału na taki widok Wojgoc, moje Szczęście swego czasu na moment odłożył młot pneumatyczny z 50 cm wiertłem i... szukaliśmy 3 tygodnie Męska strona życia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 tak jakby kobiety nie były bałaganiarzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 nie no są szczególnie te 15 -letnie czsami nie widać biurka a jak kiedyś nieoczekiwanie je posprzatała to myślałam że pomyliłam pokoje i stanęłam jak wryta Wojtek pytam bom ciekawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 temat zawisl w czasoprzestrzeni....tak samo jak wybor podlogi.a co z Twoja podloga drewnianą? kupilas cos wreszcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 nie czekam na Ciebie myślałam że od gapię serio:) co do kolorów drewna granitu można na Tobie polegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A jakże Wojgoc, każdy potrafi jak się postara co tam. Kaśka, moja córka robiła koszmarne bałagany, piętrowe. Parę dni temu powiedziała, że nie rozumiała babuni, kiedy ta wkurzała się za 5 kubków nie odniesionych do kuchni. Dzięki facetom za podnoszenie świadomości naszych córek A macie jakieś preferencje podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 pesteczko ja póki co wybieram schody więc podłogi dopasuję do nich (bedę próbować) pamietasz o moim pytaniu w wątku o schodach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ja mam: deska jatoba 1 lamelowa, warstwowa z min. wartoscią wierzchnią 5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Właśnie mnie przyłapałaś na intensywnym oglądaniu planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 kaska,a schody robisz dreniane czy kamienne?ja sie zastanawiam nad schodami z madury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.03.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 schody będą drewniane ciemne dywanowe Wojtek o Twoich schodach z madury wiem nie wiem na ile masz zaawansowane prace ja odkryłam fajną firmę w oleśnicy berg duży wybór i ceny oka ta deskę to już masz? od tej firmy którą mi kiedyś linkowałeś? bo kojarzę jeszcze zakup sapelli ale to były panele?! pesteczko mam jakieś zdjęcia tych schodów ale słabej rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 sapelle odpuścilem, bo byla zza ciemna.tamtej podlogi nie kupilem, bo byl szybki termin na zakup a ja ostatnio rzadko bywam we wrocku i nie mialbym mozliwości osobistego odbioru zamówieniaja tez chcialem robic schody z jatoby, co by mi pasowaly do podlóg, ale jak zobaczylem kamienne to waham się.dawaj namiar na te Olesnice - jakis link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.03.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 http://www.berg-studiokamienia.pl domagam się linka do tej deski z jatoby:) chyba Tatarak nas przegoni za ta prywatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Kasiu,linka do tej deski wysylałem Ci juz co najmniej 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.03.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 raz:) ale z Twojego postu zrozumiałam że: "tamtej podlogi nie kupilem, bo byl szybki termin na zakup a ja ostatnio rzadko bywam we wrocku i nie mialbym mozliwości osobistego odbioru zamówienia" że....wypatrzyłeś jeszcze coś bo wybór jest tak duży że człowiek głupieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 rodzaj i producent deski zostal wybrany - deska jatoba z finishparkettnatomiast pozostała kwestia zakupu - gdzie, kiedy i za ile - z montazem czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dywanowe super ! To się problem znacznie zawęża, bo one mają swoje prawa. To myślę od nowa. Zdjęcia daj nawet slabe, jak nie tu tona priv. Wojtek, a co przewidzieli architekci w Twoim projekcie? Tatarak nie przegoni mam nadzieję W kóńcu też dowiaduje się różnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts