Tatarak 07.03.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 przewody mam przymocowane gipsem i jakimś bezbarwnym klejem. nie mam spinek. masz jakąś fotkę swoich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 to sa plastikowe spinki - wiercisz dziurke, przekladasz kabel i wbijasz. powinien to robić elektryk, tynkarze nie chcą się w to bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.03.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 no to p Kocot ma minusa - nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 U nas komunii niet, za to coby syn się nie czuł pokrzywdzony (inne dzieci dostaną prezenty, a on nie), to... też dostanie prezent A z tym Disneylandem, to całkiem dobry pomysł zamiast disneylandu proponuje Legoland w Gunzburgu - w tym roku, w maju obchodzi 10 lecie. blizej, taniej i chyba przyjemniej dla chlopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.03.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 hej Matilde, niekoniecznie - po prostu szukam baklażanowych frontów, a oni mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 wojgoc - tylko że w tym Legolandzie już byliśmy kilka razy A w Disneylandzie właściwie nie (raz, kiedy był bardzo mały). Do tego do Paryża można prosto dolecieć, czego nie da się powiedzieć o Ulmie (trzebaby jechać samochodem, a to jakieś 900km). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Salik,to masz silne argumenty za disneylandem - tylko trzeba dobrze przemyslec termin by nie spedzić polowy czasu w kolejkach. Warto rozwazyć nocleg na terenie parku - trafiaja się super okazje cenowe!a jakie masz zdanie o tym legolandzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.03.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Legoland bardzo fajny - naszym dzieciom się bardzo podobało Warto pojechać w tygodniu, bo w weekend mogą być jednak kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 to tak jak do disneylandu najlepiej jechac w dzien rozpoczecia szkoły we Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Pewnie, że sprawdzić trzeba. Szafki kupiliśmy jakieś 3 może 3,5 roku temu do kuchni mojej mamy. B. szybko zaczęła narzekać, że drzwiczki krzywo wiszą. W szufladzie wymieniliśmy prowadnice. Może mieliśmy pecha, albo teraz mają lepszą jakość. W końcu szafki IKEA też bywa, że się rozpadają.Ale jesienią zaplątaliśmy się na wyjazdówce z W-wy i robiliśmy nawrotkę na parkingu BRW. Oczywiście poniosło mnie do środka. Jak szybko weszłam, tak samo szybko wyszłam. Bałagan i ogólne wrażenie biedy meblarskiej. Dlatego napisałam o tych meblach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 07.03.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Tataraczku, byłam wczoraj na rozmowie u swojej arch, gadaliśmy między innymi o dachu. Przy okazji dowiedziałam się czegoś , co moze Ci się przydać, podobno do robienia spadku na dachach płaskich są takie trójkąty wykonane ze styropianu , niestety nie udało mi sie tego namierzyć w necie, ale może ktoś podpowie coś więcej ja podpowiem: to są zwykłe kliny do obróbek dachowych, ale czy nie są aby za małe do dachu płaskiego? przecież tu się formuje spadek na kilku metrach - nie ma chyba takich gotowych elementów u nas cięli styropian w odpowiednie kliny - chłopak na dole dostawał konkretne wytyczne jak ciąć, ile, ciął wprawnie a dwaj na dachu je kleili (ale jakim klejem - nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja podpowiem: to są zwykłe kliny do obróbek dachowych, ale czy nie są aby za małe do dachu płaskiego? przecież tu się formuje spadek na kilku metrach - nie ma chyba takich gotowych elementów u nas cięli styropian w odpowiednie kliny - chłopak na dole dostawał konkretne wytyczne jak ciąć, ile, ciął wprawnie a dwaj na dachu je kleili (ale jakim klejem - nie wiem) Styropian się pięknie i równiutko tknie. Ja bym nie szukała, tylko kupiła odpowiedniej grubości płyty i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.03.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 w tej chwili plan jest taki, że styropian będzie rozłożony na płasko i spadek będzie dopiero na wylewce. a na nią papa. w pon będę dogadywać z panem od wylewek, za ile mi zrobi ten daszek ze styro i spadkami, ale sądząc po wycenie innego forumowicza to powinno być nienajgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.03.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ......szkoda, że to nie ikea, i samych frontów nie można kupić, bo ładny mają ten bakłażan......... Można kupić same fronty ale nie w ich sklepach. Sprzedaż frontów BRW prowadzą hurtownie dla stolarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.03.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mayland - to jest bardzo dobra wiadomość dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.03.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Można kupić same fronty ale nie w ich sklepach. Sprzedaż frontów BRW prowadzą hurtownie dla stolarzy. a która? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.03.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 np tu znalazłam: http://www.brwmielec.pl/pl/fronty-kuchenne/fronty-nowoczesne/front-tafla-l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 07.03.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 np tu znalazłam: http://www.brwmielec.pl/pl/fronty-kuchenne/fronty-nowoczesne/front-tafla-l.html Hej Nie będę oryginalna ale raczej odradzałabym BRW. Meble kuchenne kupiłam od nich jakieś 5 lat temu- mieli jedną z najtańszych ofert na rynku ,a wtedy cena była moim głównym i podstawowym wyznacznikiem (ech, studenckie ograniczenia). Patrząc na nie po pięciu latach - okleina jednej z częściej używanych szuflad lekko się podoklejała i ponadrywała, co 2-3 tygodnie regulujemy zawiasy drzwi szafki narożnej (lubią wypadać),boczna okleina szafki stojącej koło piekarnika lekko się wybrzuszyła i jakby rozpulchła ( a w domu gotuję i piekę rzadziej niż sporadycznie). Poza tym, z tego co pamiętam strasznie się umordowaliśmy przy składaniu tego cholerstwa, niby proste ale pod tym względem do IKEI to miało lata świetlne odległości. Także podsumowując - jeżeli w ciągu tego czasu BRW nie zainwestowało znacząco w materiały i wykonawstwo to stanowczo odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.03.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Carolinka - przychyliłaś szalę moich wątpliwości na całkowitą niekorzyść brw. ktoś gdzieś widział bakłażanowe meble kuchenne oprócz BRW i Atlasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Byłaś tu ? http://www.quchnie.eu/portfolio/kuchnia-nowoczesna-valdemossa/ albo tu http://www.kominek.com.pl/piano_III_tineo lu tu http://www.weble.pl/kolorystyki.php ale nie wiem, czy Tu chcesz zamawiać, czy kupić gotowe? Na żywo tego nie widziałam. To na zdjęciu powyżej jest dostępne w sklepach Leroy Merlin, ale na zamówienie. OPIS: Meble kuchenne Sim Gloss. Zestaw standardowy 2,4 m, szafki górne i dolne, 3205 zł 2. Mata Sibu Magic Black, plastik, 90x60 cm, 282 zł 3. Blat 411p laminowany, gr. 3,8 cm, 120 zł/m.b. Zdjęcie jest z ekspozycji w sklepie w Warszawie na Ostrobramskiej. Tyle, że z tego zdjęcia nie wiadomo, czy to fiolet, czy bakłażan, bo widziałam też opis, że fotka nie oddaje właściwego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts